• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarıma girmesin artık ....

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
Merhaba kızlar daha önceki sıkıntılarımı da sizinle paylaşmıştım. 4 yıldır süren ve son 1 yılı nişanlı olarak devam eden bir ilişkim vardı. düğünüme 5 ay vardı tüm çeyizimi ellerimle hazırladım özenle aldım her şeyimi çok fazla seviyordum aynı zamanda da sevildiğimi düşünüyordum. kokusu bile farklı gelirdi bana herkesten ama onun hataları yüzünden 2 ay önce ayrıldık nişanı attım. ilk başlarda çok üzüldüm ağladım ama bana yaptıklarını her aklıma getirdiğinde soğumaya başladım. Ağlama nöbetlerim geçmişti ki 3 gün öncesine kadar ....
20 şubat doğum günümdü gayette iyi geçti ailemle arkadaşlarımla mutluydum .....
o günün gecesinde rüyama girdi gerçek gibiydi neden böyle oldu diye sitem ediyordum oda senin hatan beni dinlemedin inanmadın dedi uyandığımda kokusu burnumdaydı o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam (ayrıldığımızdan bu güne kadar ne sosyal ağdan nede başka bir yerden asla takip etmedim onu ) bütün gün aklımdan çıkmadı gözlerim hep dolu dolu gezdim her şeyde onun kokusunu almaya başladım dua ettim Rabbime aklımdan kalbimden çıksın diye ... 3 gündür her gün rüyalarıma giriyor artık :( bu gecede elimi sıkıca tutup seni asla bırakmam diyordu sabah ağlayarak uyandım ve yine burnumda aynı koku ....
onu asla affedemem geri dönüşü asla yok bunu çok iyi biliyorum ama bildiğim bir şey daha var severek ayrılmak kadar zor bir şey yokmuş tam toparlandım derken gün geçtikçe hasreti daha çok canımı acıtmaya başladı . Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var onu nasıl kalbimden atarım bilmiyorum bu çektiğim acının bir tarifi yok inanın...
29 yaşındayım giden yıllarım emeklerim bir yana kaybettiğim güven sevgi duygularım bir daha geri gelmeyecek gibi bunları yazarken bile gözlerim doluyor .....

Merhaba kızlar daha önceki sıkıntılarımı da sizinle paylaşmıştım. 4 yıldır süren ve son 1 yılı nişanlı olarak devam eden bir ilişkim vardı. düğünüme 5 ay vardı tüm çeyizimi ellerimle hazırladım özenle aldım her şeyimi çok fazla seviyordum aynı zamanda da sevildiğimi düşünüyordum. kokusu bile farklı gelirdi bana herkesten ama onun hataları yüzünden 2 ay önce ayrıldık nişanı attım. ilk başlarda çok üzüldüm ağladım ama bana yaptıklarını her aklıma getirdiğinde soğumaya başladım. Ağlama nöbetlerim geçmişti ki 3 gün öncesine kadar ....
20 şubat doğum günümdü gayette iyi geçti ailemle arkadaşlarımla mutluydum .....
o günün gecesinde rüyama girdi gerçek gibiydi neden böyle oldu diye sitem ediyordum oda senin hatan beni dinlemedin inanmadın dedi uyandığımda kokusu burnumdaydı o kadar kötü hissettim ki kendimi anlatamam (ayrıldığımızdan bu güne kadar ne sosyal ağdan nede başka bir yerden asla takip etmedim onu ) bütün gün aklımdan çıkmadı gözlerim hep dolu dolu gezdim her şeyde onun kokusunu almaya başladım dua ettim Rabbime aklımdan kalbimden çıksın diye ... 3 gündür her gün rüyalarıma giriyor artık :KK43: bu gecede elimi sıkıca tutup seni asla bırakmam diyordu sabah ağlayarak uyandım ve yine burnumda aynı koku ....
onu asla affedemem geri dönüşü asla yok bunu çok iyi biliyorum ama bildiğim bir şey daha var severek ayrılmak kadar zor bir şey yokmuş tam toparlandım derken gün geçtikçe hasreti daha çok canımı acıtmaya başladı . Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var onu nasıl kalbimden atarım bilmiyorum bu çektiğim acının bir tarifi yok inanın...
29 yaşındayım giden yıllarım emeklerim bir yana kaybettiğim güven sevgi duygularım bir daha geri gelmeyecek gibi bunları yazarken bile gözlerim doluyor .....

Bir kere tesadüfen görmüş olabilirsin ama sonraki gördüklerin tamamen psikolojik. Üstüne gittikçe daha kronik rüyalar görürsün.

Takmayacaksın başka çözümü yok.

tamamen psikolojik
ve hala düşünmeye devam edersen tekrar tekrar görürsün rüyalarında

bir rivayete göre senin bilinçaltında olmasının yanı sıra seninde hala onun bilinçaltında olmandır. keşke sevenler hiç ayrılmasa hep mutlu olsa... gökten üç elma düşse....
hoşgeldin cnm aramıza hepimizin içinde yarası var. inşallah çok aşılamaz bir sorun değildir ve mutlu olursunuz

Her gün o psikolojiyle yattığın için rüyanda görüyorsun. Kesinlikle geri dönüşü olmayacaksa daha fazla düşünüp üzme kendini.

Unutursun canım, gün gelir unutursun merak etme. Şimdi uykuların bölünüyor ağlayarak uyanıyorsun, kullandığı parfümü başkasında kokusunu duysan burnunun direği sızlıyor, bir süre düğünlere gittiğinde kendini gelin onu damat olarak hayal edip kalbini acıtacaksın, bi süre birlikte gittiğiniz yerlere gitmekten kaçınacaksın, ayrılmadan bir önceki beraber olduğunuz yılın takvimini hatırlamaya çalışacaksın geçen sene bugün şunu yaptık, bu gün şuraya gitmiştik diye...

Rabbim ne demiş, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım...

Gün gelecek bitecek inan... Sadece dudağında hafif bi tebessüm etkisi bırakacak onu hatırlamak..

Gün gelecek, ayrıldıktan sonra duydukların yüzünden belki, nefret edeceksin ondan onu hatırladıkça...

Ve bir gün gelecek, onu hatırlamak hiç birşey ifade etmeyecek senin için...

Yeniden sevecek, yeniden çarpacak kalbin biri için... ama o zaman dikkat et, gerçekten sevgini hakeden bir insanı geçmişin izleri yüzünden yaralama, eksik gösterme sevgini gerçekten hakeden insana... Çünkü bizim gibiler, geçmişte aldığı yaraların temkiniyle, gerçek sevgiyi hakedene yetemeyebiliyor...

Ve bir gün, anne olunca, yeryüzünde başka bir aşkın varlığını bile unutacaksın... evlat sevgisi varken, karşı cinse duyulan aşk ta neymiş diyeceksin...

Geçecek merak etme...

Ne oldu da ayrıldınız? Sanki sen bilinç altında kendini suçluyor gibisin.
sanal ortamda beni aldattığı için bitti. 2. hattı olduğunu öğrendim benim değil arkadaşım kullanıyor dedi kanıtla dedim yapamadı gözümle bir şey görmedim ama o şüphe kemirdi hep içimi daha fazla dayanadım attım yüzüğü oda ayrılırken hep bunu söyledi ben seni aldatmadım diye ama güvenemedim

Unutursun canım, gün gelir unutursun merak etme. Şimdi uykuların bölünüyor ağlayarak uyanıyorsun, kullandığı parfümü başkasında kokusunu duysan burnunun direği sızlıyor, bir süre düğünlere gittiğinde kendini gelin onu damat olarak hayal edip kalbini acıtacaksın, bi süre birlikte gittiğiniz yerlere gitmekten kaçınacaksın, ayrılmadan bir önceki beraber olduğunuz yılın takvimini hatırlamaya çalışacaksın geçen sene bugün şunu yaptık, bu gün şuraya gitmiştik diye...

Rabbim ne demiş, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım...

Gün gelecek bitecek inan... Sadece dudağında hafif bi tebessüm etkisi bırakacak onu hatırlamak..

Gün gelecek, ayrıldıktan sonra duydukların yüzünden belki, nefret edeceksin ondan onu hatırladıkça...

Ve bir gün gelecek, onu hatırlamak hiç birşey ifade etmeyecek senin için...

Yeniden sevecek, yeniden çarpacak kalbin biri için... ama o zaman dikkat et, gerçekten sevgini hakeden bir insanı geçmişin izleri yüzünden yaralama, eksik gösterme sevgini gerçekten hakeden insana... Çünkü bizim gibiler, geçmişte aldığı yaraların temkiniyle, gerçek sevgiyi hakedene yetemeyebiliyor...

Ve bir gün, anne olunca, yeryüzünde başka bir aşkın varlığını bile unutacaksın... evlat sevgisi varken, karşı cinse duyulan aşk ta neymiş diyeceksin...

Geçecek merak etme...

mantıklı düşündüğüm zaman kendime çok kızıyorum ama kalbim anlamıyor neden bu kadar çok sevdim ki diye soruyorum kendime neden hep alttan aldın taviz verdin diye soruyorum ....
Yaptığı hata bizi ne hale getirdi değdi mi bunca emeğe çekilen sıkıntıya o kadar çok yıprandım ki bu ilişkide ailemle onun arasında kaldım hep ama sabrettim geçecek az kaldı yuvam olacak sevdiğim adamla diye avuttum o zor zamanlarda bile kendimi şimdi dönüp bakıyorum koca bir yalan herşey ....

devamlı düşünülen ve takıntı yapılan şeyler rüyalara girer. kafanı dağıtmalısın.

modun düşmüştür. biraz toparlanmak, gezmek, alışveriş yapmak, arkadaşlarla takılmak, hobiler edinmek lazım.

Hala seviyorsun maalesef.
Uzun zaman geçse unuttum sansan da bir gece rüyana çıkıp gelince amma özlemişim kokusu burnumda tütüyor diyorsun. Umarım başkasına aşık olursun onu düşünürsün.

Hala seviyorsun maalesef.
Uzun zaman geçse unuttum sansan da bir gece rüyana çıkıp gelince amma özlemişim kokusu burnumda tütüyor diyorsun. Umarım başkasına aşık olursun onu düşünürsün.

aşık olmak istemiyorum artık .... çok kırıldım yıprandım Rabbim onu aklımdan kalbimden alsın başka birşey istemiyorum :(

Sen onu rüyanda gördün. Kokusu burnuna geldi de o seni rüyasında görmüşmüdür ? Kokun burnuna gelmiş midir ? Böyle düşün ve takma. Sonuçta bitmiş . Son sözler söylenmiş. Beynin senin anılarını önüne seriyor. Beynini kandır. İstemiyorum de. Bana bunu bunu yaptı de. Sana yaptıklarını düşün. Gerekirse bağır kendine. Bir zaman sonra biter gider.

Sen onu rüyanda gördün. Kokusu burnuna geldi de o seni rüyasında görmüşmüdür ? Kokun burnuna gelmiş midir ? Böyle düşün ve takma. Sonuçta bitmiş . Son sözler söylenmiş. Beynin senin anılarını önüne seriyor. Beynini kandır. İstemiyorum de. Bana bunu bunu yaptı de. Sana yaptıklarını düşün. Gerekirse bağır kendine. Bir zaman sonra biter gider.
bazen kim için ağlıyorsun diyorum hiç birşey haketmeyen vefa nedir bilmeyen adam için mi bunlar diyorum ve kendıme geliyorum sanırım bu aralar sağlıklı düşünemiyorum o yuzden bunları yasıyorum :(

cnm seni haketmeyen biri için asla uzulme. kafanı da takma. allah senın kıymetini bılen hayırlı brini cıkarsın ınsallah

Back