- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi Dexterella
-
aynen kız valla benimde o anda aklımdan geçen başıma geliyor engelde olamıyorum bazen erdikmi neelaelaelaelaelaesırnaşık şeyAklıma geleni yaziim bende, bir gün annemle mezarlıktan dönüyoruz.Taksiye binicez , annem baktı bi taksi geliyo, ben dedim anne bu gelene binmeyelim,annem dedi binelim.Annemin sözünü dinledik bindik. Bindiğimize bin pişman olduk, adam sarhoştu.Bol sallantılı şekilde gidiyoduk ki yarı yolda indik. O an taksiyi görüncede hiç binesim gelmemişti zaten, ama annem binelim deyince bindik işte. kaydirigubbakcemile3 Böyle ilk görüşteki düşüncelerime de güvenirim bu yüzden.
aynen kız valla benimde o anda aklımdan geçen başıma geliyor engelde olamıyorum bazen erdikmi neelaelaelaelaelaesırnaşık şey
evet benimde rüyalarım hep çıkar bazen birebir bazende gördüğüm kişiyle alakalı bir şekilde.gecen ay annemin halasının oğlunu gördüm sabah uyandım annem aradı ve halamla konuştum oğlunun nişanı varmış mayıs ayında dedi.sonra bundan 3 hafta önce eşimi polisleri askerleri kaçtığımı böle karmakarışık bir rüya görmüştüm ve o gün öğlene doğru eşimin tutuklandığını öğrenmiştim bi iftira yüzünden ve rüyamın sonu çok güzeldi bu yaşadığım şokunda sonu çok güzeldi.
daha böyle birçok rüyam var 15 yaşımdayken evleneceğim insanı bile görmüştüm evet eşimi görmüşüm 6.hislerimde gerçekten çok kuvvetlidir.
pptya87 evleneceğin insanı rüyanda görmek için herhangi bir şey yaptın mı?
hayır tatlım hiçbirşey yapmamıştım aklımda bile yoktu rüyamda gelinlikler içinde kendimi görmüştüm bi odadayım yatağın üstünde oturmuşum oda küçük eşim karşımda yüzünü göremiyorum ama bütün vücudunu gördüm teyzeme demiştim unutma bunu belki evleneceğin insandır demişti şakasına ama gerçekten gelinliğimde yatağımın üstüne oturdum eşim karşımda üstündekileri çıkarttı ve odamız küçüktü derken gördüğüm vücut karşısında şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?