• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyaları Gerçek Olan Var mı ?

Off ben de dün rüyamda otobüse bindim oturarak gideceğimi düşündüm ama ayakta kaldım, her yer doluydu.
Bugün de her zaman oturarak giden ben, otobüsün çok geç gelmesi ve herkesin yığılması üzerine ayakta geldim tüm yolu.:kızgın:Çıka çıka bu rüya çıktı. Aşk görsem biraz da artık ve tüm düşlerim gerçek olsa keşke.Ama yok işte. Rüyamda bile aşk yok.mafoldumben

benimde hep çıkar bazen ertesi sabah,bazen bi kaç ay veye yıl mutlaka çıkar rüyam allaha şükür öyle kötü rüyalar görmedim,umarım hiç görmemde.:içelim:

bana da oluyor genelde.yani birebir değil tabiki ama birisini hasta yatıyor görüyorum rüyamda sonra gerçekten o kişinin rahatsız olduğunu öğreniyorum.ama benim asıl ve dehşet boyutta gerçekleşen rüyalarım da var onlar da ,çok alakasız misal yıllar önceki taa orta okuldaki tarih öğretmenimi rüyamda görüp anneme sabah uyandığımda anlatıyorum ve tesadüf adam 2 saat sonra evimizi arıyor ve beni soruyor,hal hatır ediyor,hangi ünv.de okuduğumu bitirdiğimi vs.soruyor tel.imizi bulduğunu ortak bi tanıdığımızdan ve merak edip aradığnı söylüyor.ünv.sinavında da rüyamda selçuk hukuku kazandığımı görmüştüm ve öyle olmuştu.

yalnız bu konuda babam da abartı derecededir.ben çok çabk hastalanan biriyim ve oyüzden çocukluktan beri 28 yaşıma gelmeme rağmen dondurma yasaktır:)ünv.de okurken kışın ortasında kar yağıyor arkadaşlarım dondurma yemek istedi,tabi ben de geri mi kalıcam ben de yedim.babam ertesi günü sabahın 6 sında cep tel.imi arıyor kızım uyuyamadım bi rüya gördüm dondurma yiyordun demez mi?valla abartmıyorum.bazen insanın içine mi doğuyor ne:)

benımde ruyalarım cıkar ve ben bu durumdan cok korkuyorum kesınlıkle gormek ıstemıyorum her gece dua edıyorum allahım ne olur ruya gormeyeyım bu gece dıye ama yıede goruyorum yokmu bunun bı cozumu

benımde hepsi değil ama bazı rüyalarım çıkar aynısını yaşarım gördükten sonra

benimde bazen oluyo kızlar mesela dün gece birini rüyamda gördüm yanıma gelmişti bu sabah saat 9 da işyerimdeydi öyle şaşırdım onu görünce

ay bende yazayim balim
benimde 6.hisim ve telepati gücüm kuvvetlidir karsidaki kisinin hic tanimadim kisinin karekterini hatta düsüncelrini bilirim.
birde biri birden gözümün önüne gelir ve o kisiden o gün muhakkak biseyler duyarim yada rastlasirim.

rüyallarim korkunc derecede cikiyor ve birebir cikiyor
artik gecelri uyumadan evvel dua ediyorum allahim rüyamda görmiyim olacaklari diye kötü rüyallari görmek beni huzursuz ediyor

benım ruylarımda cıkar ozellıkle son bır yıldır bu cok sıklasmıstı
ve bırebır cıkıyolardı. kımse bana basta ınanmadı ama sonra artık herkes ee ne ruya gordun anlat demeye baslamstı.
ben o aralar cok analtırken teyzem bana herkese anlatma dedı sen ne kadar anlatrsan o ilim senden gıder dedı
ve gıttı de artık son bı kac aydır gormuyorum tekrar gormeyı cok ısterdım dogursu :((

benim rüyalarım da hissettiklerim de çıkıyor zaman zaman.ama görmesem ve hissetmesem daha iyi.şük
rki artık pek olmuyor.mutluyum böyle şükür Rabbime.

öle çok önemli şeyler değil ama , uzun zamandır görmediğim , görüşmediğim bir arkadaşımı görürsem , ertesi gün ya karşılaşırız ya beni arar , o şekilde olur , bazı durumları sıradan şeleri ama , aa ben bunu görmüştüm derim ,
uyanıkken daha çok hissederim :)
ama
ben dedeciğimin öldüğünü , yıkamaya götrdüklerini görmüştüm , sıraya koymuşlar onu bir de hastane de yatan başka bir amca sıradaydı , dedemden sonra onu yıkacayaklar diordum rüyamda , 1 hafta sonra dedemi kaybettik , o amcanında bacağı kesildi .

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sıkıntılı olarak uyuduğumda gördüğüm rüyalar çıkar genelde..

Ve birine çok odaklanırsam ya o kişiyi görürüm yada bi şekilde haberini alırım ilginç gelir bazen.. :1ninca:

benimde rüyalarım çıkar ya birebir yada yorumu neyse onu yaşarım 6.hissim kuvetlidir kahve falı baktığım kişiler koşarak gelip ya hepsi doğru birdaha bak derler karşımdaki insanın ne olduğunu anlarım.15 yaşımdayken eşimle evlendiğimi o zaman hayatımda eşim bile yoktu onu görmüştüm rüyamda birebirde yaşadım daha birçok şey o yüzden rüya gördüğüm an çok etkilenirim.
aslında güzel ama bazen kötü birşey olcak diye huzursuz olmakta sıkıcı.

bende kardeşimin hamile olduğunu ve kızı olduğunu görmüştüm..rüyamdan bir ay sonra hamile olduğunu söyledi..şimdi bir kızı var...

benimde gördüğüm bütün rüyalar çıkıyor...en son 2008 de babannemin ölüşünü görmüştüm yaşadıklarımızı ve bir kaç gün sonra rüyamda gördüğüm herşey gerçek oldu...sonra ilaç kullanmaya başladım(psikolojik) ve rüya görmem kesildi...3 hafta önce ilaç içmeyi bıraktım ve 3 haftadır yine rüyalar görüyorum ve hepsi çıkıyor...uykum geldiğinde kısa süreli gözümü kapatıp açtığımdada görüyorum ve hepsi gerçekleşiyor...mesela şöyle yaparsam ne olur dedim geçen kendi kendime uykum vardı gözlerimi kısa süreli kapattım ve açtım olumsuz şeyler gördüm ve o işi yapmaktan vazgeçtim ve gerçekten düşündüğüm gibi yapsaymışım gördüklerim gerçekleşecekmiş...bugün uzandım sevgilimden telefon bekliyordum uyuyakalmışım...sonra telefon çalıyordu kalktım açtım alo diyorum ama sesim çıkmıyor vücudum kaskatı hareket ettiremiyorum kalıkamıyorum sonra kendimi çok zorladım ve kendimi yatakta öne doğru attım gözlerim kapalıymış açtım o kadar kaskatıydımki belim ağrıdı kendimi öne atıp gözlerimi açınca anladımki rüyaymış sonra daha kendime gelmeden sevgilim aradı açtım telefonu ne oldu napıyordun soluk soluğa kalmışsın dedi anlattım geçen günde hastaneye gittiğini görmüştüm ertesi gün çıktı rüyam beni hastaneden aradı allah rızası için sen bi daha rüya görme çıkıyor dedi...babannem ölmeden öncede halamın ayağının kırıldığını görmüştüm gece yarısı yataktan fırladım o zaman şehir dışında ananemle annemin yanındaydım aradım arkadan sesler geliyordu ablamlardayım dedi yalan söyleme dedim panik yapmayım diye söylememiş o sırada hastaneye kaldırılıyormuş..bugün kuzenimle konuştum anlattım sanırım aileden geliyor dedi...babannemin anneside hani nazar için felan okuyanlar olur ya böyle başlarına verilen adı şimdi aklıma gelmedi işte ondanmış...kuzeniminde sağ eli iyileştiriyor...birinin ağrıyan bi yerine dokunuyor ve ağrısı geçiyormuş...çok ilginç ya...bende olacakları görüyorum...kuzenim dediki bu Allahın sana verdiği bir yetenek olabilir dedi...ama bilmiyorum işte durum bunlardan ibaret :10:

bende tam bir hafta önce, şimdiki sevdiğimi rüyamda sevgilim olduğunu görmüştüm.sonra facebooku bi açtım beni eklemiş.hiç olmayacağını düşündüğüm biri.şimdi 1 haftadır konuşuyoruz.gerçekleşti yani..:64:

Son düzenleme:
Bundan yıllar önce ortaokuldaydım daha
Sevdiğim çocuğun sınıfıyla beden saatlerimiz aynı olmuştu yeni ders programında
Cuma günü öğrenmiştik
Ben çok mutluyum tabi
Ptesi ilk 2 ders olcak beden dersimiz
Hafta sonu rüyamda derslerimizin olmadığını görmüştüm
P.tesi okulda törende yeni programların iptal olduğunu eski uygulamaya devam edilceği söylenmişti
O sıralar üzerimde bişyeler vardı sanırım bikaç bişey daha çıkmıştı

15 yasımdaydım
O zamanlar gözlük kullanıyordum
Bigün gözlüğümü kaybettim aradım taradım bulamadım
Aradan 1 haftadan fazla zaman gecti rüyamda gözlüğümü bulduğumu gördüm
Ertesi günü tarağım kanepenin arkasına düstü
Onu almak icin kanepeyi cektim bi baktım gözlük orda:52:

Bidefasında da
Rüyamda cocukluk arkadasımı gördüm
Köpeklerden kacıyodu ve bana yardım et diye bağırıyodu
Sabah kalktım mesaj attım nasılsın rüyamda seni gördüm sıkıntıdaydın dedim
Meğerse bi iki saat önce kardesi trafik kazası gecirmis hastanedelermiş

Simdilik aklıma gelenler bunlar..

benim oluyor...bazen kendimden korkuyorum bu nedenle. çünkü yakın bir zamanda birinin öldüğünü gördüm ve gerçek oldu:5:

Back
X