- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
- Konu Sahibi Dexterella
Arkadaşlar hiç rüyalarınız gerçekleşti mi? Bana bazen oluyo. Çok sık değil tabi ki. Mesela bir tane örnek vermek için anlatayım ; Bir gün rüyamda annemin dayısını gördüm.Merdivenlerden düşmüştü.Yerde yatıyodu baygın halde.Uyandıktan sonra anneme anlattım. Daha önce de bir kaç rüyam gerçekleştiği için anneme " anne bi dayına git bak , rüyamda gördüm aklıma takıldı dedim. Ertesi gün annem dayısına gitti ve dayısının ameliyat olduğunu öğrendi. akannehir Tam birebir aynı rüyayı görmesemde , rüyamdaki kişiyle ilgili birşeylerin olduğunu görüyorum. Sİzde de oluyo mu böyle şeyler ? Annemde de olurdu bu, ondan bana geçti herhalde. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 Bir gün de eşimin babasının eşimden para veya onun gibi bişey istediğini görmüştüm. Eşime anlattım, meğer 1 gün önce eşimin babası eşimden para mı ne istemiş, ama eşim bana söylememişti. Ben anlatınca şok oldu tabi. akannehir Bundan sonra benden bişey gizlersen rüyamda görürüm herşeyi diye dalga geçtim bende. kaydirigubbakcemile3 Var mı benim gibi garip olan ? bilmiyorumkismile