• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyaları Gerçek Olan Var mı ?

Dexterella

Minik Böceğim...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
3.349
6
156
Arkadaşlar hiç rüyalarınız gerçekleşti mi? Bana bazen oluyo. Çok sık değil tabi ki. Mesela bir tane örnek vermek için anlatayım ; Bir gün rüyamda annemin dayısını gördüm.Merdivenlerden düşmüştü.Yerde yatıyodu baygın halde.Uyandıktan sonra anneme anlattım. Daha önce de bir kaç rüyam gerçekleştiği için anneme " anne bi dayına git bak , rüyamda gördüm aklıma takıldı dedim. Ertesi gün annem dayısına gitti ve dayısının ameliyat olduğunu öğrendi. akannehir Tam birebir aynı rüyayı görmesemde , rüyamdaki kişiyle ilgili birşeylerin olduğunu görüyorum. Sİzde de oluyo mu böyle şeyler ? Annemde de olurdu bu, ondan bana geçti herhalde. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3 Bir gün de eşimin babasının eşimden para veya onun gibi bişey istediğini görmüştüm. Eşime anlattım, meğer 1 gün önce eşimin babası eşimden para mı ne istemiş, ama eşim bana söylememişti. Ben anlatınca şok oldu tabi. akannehir Bundan sonra benden bişey gizlersen rüyamda görürüm herşeyi diye dalga geçtim bende. kaydirigubbakcemile3 Var mı benim gibi garip olan ? bilmiyorumkismile

Benim de rüyalarım çıkar. 6. hissim kuvvetlidir. Karakter analizi yapabiliyorum.Karşımdaki insan neler düşünüyor anlayabilirim, niyetini çözebilirim hemen. Bazen de birini gördüğümde kafamda onunla ilgili bir takım düşünceler, olaylar beliriyor ve o düşünceler,olaylar gerçeğe dönüyor bir süre sonra.
Ama bunlar oluyor diye kendimi garip olarak adlandırmıyorum ben.Büyük yardımı oluyor hayat akışı içinde.

Garip dediğime bakma canım, ben de memnunum bundan zaten. Değişik anlamında söylemiştim. kaydirigubbakcemile3

O kadar uç noktalarda şeyler duydum ki değişik özellikleri olan insanlarla ilgili, 'garip' yazınca tuhaf geldi. Şimdi anladım.:CüvCüv:

bendede oluyor hatta yaşadığım zaman rüyamda görüyorum mesala baya oluyo bir rüya görmüştüm eşim eşimin arkadaşı ben ve tanımadığım bir kızla bi yerde cafe gibi bir yerde oturduğumuzu gördüm ve dün aynı şeyi yaşadım hele o kare birebir olunca bi durakladım baktım sonra düşündüm rüyamda gördüğümü anladım gerçekten banada oluyo bu bide ben acayip karışık rüyalar görüyorum bilmiyorum düşündüklerimle alakası varmı

benimde bir çok rüyam gercekleşir 6.hissimde kuvvetlidir aslında ama bu zamana kadar sadece 1 kişinin hakkında ne söylesem oldu eski sevgilimdi oda içime ne kadar sindirdiysem çocugu mesela o aramadan mesaj atardım arıcaksın biliyorum ama 5 dk sonra ara fln die oda şaşkınlık içinde arardı nerden biliosun fln die bize yakın bir ilde yasıodu 1 saattı aramız mesela o istasyona gelir arardı bende ogun sanki o gelecekmiş gibi hazırlanırdım fln ama haberim yok mesela askere nereye gidecegini fln bilmiştim bankada çalışıodu ogun kaç müşteri ne kadar para fln hepsini bilirdim ama öyle o an agzımdan cıkardı bende dusunup söylemezdim ogun ne giydigini fln aman daha bi dolu şey korkardı benden zaten kaydirigubbakcemile3
ortaokulda rüyamda yazılı sorularını görmüştüm çıktı
yine ortaokulda rüyamda tlf calıodu arayan dayım işte size gelioruz evdemisiniz diodu bende gelin evdeyiz dayı diyip kapatıodum tlf caldı uyuyodum uyandım aynı konusmalar gecti hatta nie 2 defa aradın dayı dedim aramadım ki demişti :bbo:

Aklıma geleni yaziim bende, bir gün annemle mezarlıktan dönüyoruz.Taksiye binicez , annem baktı bi taksi geliyo, ben dedim anne bu gelene binmeyelim,annem dedi binelim.Annemin sözünü dinledik bindik. Bindiğimize bin pişman olduk, adam sarhoştu.Bol sallantılı şekilde gidiyoduk ki yarı yolda indik. O an taksiyi görüncede hiç binesim gelmemişti zaten, ama annem binelim deyince bindik işte. kaydirigubbakcemile3 Böyle ilk görüşteki düşüncelerime de güvenirim bu yüzden.

Aklıma geleni yaziim bende, bir gün annemle mezarlıktan dönüyoruz.Taksiye binicez , annem baktı bi taksi geliyo, ben dedim anne bu gelene binmeyelim,annem dedi binelim.Annemin sözünü dinledik bindik. Bindiğimize bin pişman olduk, adam sarhoştu.Bol sallantılı şekilde gidiyoduk ki yarı yolda indik. O an taksiyi görüncede hiç binesim gelmemişti zaten, ama annem binelim deyince bindik işte. kaydirigubbakcemile3 Böyle ilk görüşteki düşüncelerime de güvenirim bu yüzden.
aynen kız valla benimde o anda aklımdan geçen başıma geliyor engelde olamıyorum bazen erdikmi neelaelaelaelaelaesırnaşık şey

Bir çoğu oluyor.Ben boşuna sıkıntılı rüyalar görmem mesela gördüğüm zaman sıkıntılı uyandığım zaman bir şey olur hep...Bir de çözemediğim sorunlarımı rüyamda çözüyorum her yolu deniyorum sonucunu görüyorum rüyamda.Zaten 6. hissim güçlüdür :) [/B]

2003 ten buayana tüm rüyalarım gerçekleşti...

bu ermekle ilgili birşey değil, insanın nasıl sesi güzel olabiliyorsa, geleceği görme kabiliyetide olabilir.

ayrıca, inanın geleceği görmek hiç ama hiç hoş değil, apayrı bir sınavdır. her kul kaldıramaz

ben inanılmaz zorlandım başlarda, rüyalarım 1 sene vadeli olabiliyor...

kötü birşeyi görünce beklemesi dahada çıldırtıcı :(

kolay değil, kimse ne dilesin ne istesin böyle birşeyi

Mesela, (afaki bir örnek) bir insanın annesinin vefatı ne kadar acıdır, peki ya benim gibi 1 sene önceden görse, bilseki ne yaparsa yapsın değişmiycek... offf çok zor millet, çift sınavdır bu çift!!!!!!!!!!!!!

Bence de çok kötü tarafları var. İyi şeyleri bilmek çok güzel ama kötüleri görmek feci olmalı.
Henüz kötü bir şey görmedim çok şükür. Sadece çok zor olacağını tahmin ediyorum.
:1no2:

rüyamda kimi görsem o gün mutlaka ama mutlaka haber alırım o kişi hakkında ya bi dedikodu duyarım

evet benimde rüyalarım hep çıkar bazen birebir bazende gördüğüm kişiyle alakalı bir şekilde.gecen ay annemin halasının oğlunu gördüm sabah uyandım annem aradı ve halamla konuştum oğlunun nişanı varmış mayıs ayında dedi.sonra bundan 3 hafta önce eşimi polisleri askerleri kaçtığımı böle karmakarışık bir rüya görmüştüm ve o gün öğlene doğru eşimin tutuklandığını öğrenmiştim bi iftira yüzünden ve rüyamın sonu çok güzeldi bu yaşadığım şokunda sonu çok güzeldi.
daha böyle birçok rüyam var 15 yaşımdayken evleneceğim insanı bile görmüştüm evet eşimi görmüşüm 6.hislerimde gerçekten çok kuvvetlidir.

evet benimde rüyalarım hep çıkar bazen birebir bazende gördüğüm kişiyle alakalı bir şekilde.gecen ay annemin halasının oğlunu gördüm sabah uyandım annem aradı ve halamla konuştum oğlunun nişanı varmış mayıs ayında dedi.sonra bundan 3 hafta önce eşimi polisleri askerleri kaçtığımı böle karmakarışık bir rüya görmüştüm ve o gün öğlene doğru eşimin tutuklandığını öğrenmiştim bi iftira yüzünden ve rüyamın sonu çok güzeldi bu yaşadığım şokunda sonu çok güzeldi.
daha böyle birçok rüyam var 15 yaşımdayken evleneceğim insanı bile görmüştüm evet eşimi görmüşüm 6.hislerimde gerçekten çok kuvvetlidir.

pptya87 evleneceğin insanı rüyanda görmek için herhangi bir şey yaptın mı?

benım ruyalarımda cıkar ama hrzaman degıl eger bnım ıcın onmlı bırıyse ruyamda gordugum ksınlıkle cıkar en garıbı de kiii bana gore n guzelıydı yıl 2003 bı gec ruyamda gordum yanımda bırı var ama yuzu gorunmuyor daha dogrusu govdenın ust kısmını gormedım bı arabada oturuyoruz grı kazagı mavı kotu vardı ustunde byaz bı arabaydı denızı ızlıyoruz benım ustumde sıyah boddy mavı kot ve kolumda cok nadır taktıgım bı bıleklıgım hatta bılegımden cıkartıp cok guzelmış bakabılırmıyım dıyordu ben umursamadım.aradan 7-8 ay rahat gectı ben bırıyle tanıstım net yoluyla lafladım uzun zaman kasımdı tanısıtıgmızda o ızmırde ben ıstanbul unıden kankam vardı ızmırde nısan ayında ızmıre gıttım hem kankamı gormek hemde aylardır konustugum ama hıc gormdıgım o ınsanı gormek ıcın sansıma semtlrde yakındı 23 nısan gunu oglendı otobus duragından aldı benı garıp bı seydı ama sankı yıllardır tanışıyormus gıbıydık dolastık bıraz sonra mola verdık bı yerde o ruyamda yuzunu gormedıgım kısı oydu resım nıhayet tamamlandı denız manzarası araba bıleklıgımı alışı..ızmırden 2 asık olarak ayrıldık o gorev yrın dondu bn ıstanbul a 4 yıl boyunca askımdı evlılık hayallerı kurduk ızmıre tayını cıksın dıye bkledık sonra yollarımız ayrıldı sebebı hatırlamıyorum bıle nden kavga etmıştık gecen yıl evlndıgını ogrendım ıcımden bı parca koptu ama en azından mutlu oldugunu bılıyorum yanı oyle sanıyorum umarım oyledır..sanırım uzun oldu ama gordugum en guzel ruyaydı paylasmak ıstedım..keşke sonumuz boyle oolmasaydı:(

Son düzenleme:
benim rüyalarım birebır çıkar ve çevremdekı ınsanlar hayret ederr. özellikle eşim sabah anlatım ve ogün içinde yada birkaç gun içinde gerçeklesir yada olan seylerı başkalarının benden gızledıı şeyleri görürüm... ama hiç ii birşey deıl çoğu zamn dua ederım ruya görmemek için....

pptya87 evleneceğin insanı rüyanda görmek için herhangi bir şey yaptın mı?

hayır tatlım hiçbirşey yapmamıştım aklımda bile yoktu rüyamda gelinlikler içinde kendimi görmüştüm bi odadayım yatağın üstünde oturmuşum oda küçük eşim karşımda yüzünü göremiyorum ama bütün vücudunu gördüm teyzeme demiştim unutma bunu belki evleneceğin insandır demişti şakasına ama gerçekten gelinliğimde yatağımın üstüne oturdum eşim karşımda üstündekileri çıkarttı ve odamız küçüktü derken gördüğüm vücut karşısında şok oldum.

hayır tatlım hiçbirşey yapmamıştım aklımda bile yoktu rüyamda gelinlikler içinde kendimi görmüştüm bi odadayım yatağın üstünde oturmuşum oda küçük eşim karşımda yüzünü göremiyorum ama bütün vücudunu gördüm teyzeme demiştim unutma bunu belki evleneceğin insandır demişti şakasına ama gerçekten gelinliğimde yatağımın üstüne oturdum eşim karşımda üstündekileri çıkarttı ve odamız küçüktü derken gördüğüm vücut karşısında şok oldum.

:1shok:Waaooowww
Ben de bir sürü yöntem söylüyorlar ya yastığının altına onu koy bunu koy fln.. Öle bir şey sanmıştım.CADIARZU

inanırmısın halen etkisi üzerimdedir bu rüyanın kendime şaşırıyorum eşime anlatmıştım olur öle şeyler diye geçirmişti her gördüğüm rüyayı anlatıyordum aman sende ne çok rüya görüyorsun diyordu ama son zamanlarda bana artık o soruyor çünkü her gördüğüm hayatımızda yaşanır hale geldi.
bak dün gece gördüğüm rüyada gerçekleşti eşim beni rüyamda çok üzmüştü işte akşam işten geldi cmt günü misafirleri iptal et tatlım ben cmt pzr full çalışcam dedi.
moralim bozuldu bu habere...

Back
X