Öncelikle bu konuyu neden açtığımı belirtiyim. Forumdan bir arkadaşımız özel mesaj ile rüyasını sormuş bende toplam mesajım 50 yi geçmediği için ona cevap veremedim. o yüzden burdan cevap vermek istedim umarım takip eder konuyu :) Rüyanı buraya yazıyorum anlayabilmen için umarım sorun olmaz teşekkür ederim :)
Rüya :
"""""2 gün önce Allahım rüyamda evleneceğim kişiyi göreyim diye niyetlenerek yatmıştım. Benim rüyalarımın geneli saçma sapan hani çoğu insanın gördüğü rüyalardan değildir gördüğüm zaman Allah'a şükür çıkıyor.neyse uzatmadan rüyamda evdeydik hanımlar arasında oturmuşuz. karşımda hanımlar vardı hanımların arasındada 1 tane genç oğlan.kuzenim annem bzim aileden tanıdıklar vardı ama evi tanımıyorum. otururkene bi hamam böceği girdi odaya girmesiyle beraber odayı çok pis bir koku sardı.koku çok baydı bende elimi yüzümü yıkayım diye lavaboya gitmek istedim. gittiğimde elini yıkayan genç benden 2 yaş büyük bir oğlan vardı. bana döndü bende senle tanışmak istiyordum dedi güldü bende elimi uzattım Betül dedim oda 1dk dedi elini yıkadı tekrar bana döndü ismini söyledi .. Tekrar senle tanışmak istiyodum bende dedi.. sonra yüzüme bişeyler çizdi elleri ıslaktı ıslaklığı hissedebiliyodum hatta hareket ettikçe parfüm kokusunu bile hissettim.çizdğim şeyler görmeyen insanların kullandığı alfabeydi dedi sonra bitirdi gülümsedi beni orda öylece bıraktı gitti. bi ara bi konu açıldı gene orda babasının emekli mimar mühendis gibi bişey olduğunu duydum bu arada yaşım 21 .. kapalı bi bayanım rüyamda bilinçliydim hatta ben kapalıydım beni açık gördü şimdi ne yapcam gibi şeyler söyledim kendi kendime.. """""
Cevap:
"""""Öncelikle merhaba :) rüyanızda önemli unsur ve yorumlanması gereken unsur hamam böceğidir. çünkü siz zaten evleneceğiniz adamı görmek için niyet etmişsiniz buda bilinç altı rüyalar olarak adlandırılır ve yorumlanmazlar genelde. çünkü isteyerek görüyorsunuz :) rüyada hamam böceği görmek iyi bir rüya değildir. kötü niyetli dedikoducu insanlara işaret eder. bu insanlar yüzüne güler fakat arkandan iş çevirir çok dikkatli olman gerekir. Bu rüyanda gördüğün çocuğa dikkat et derim canım :)"""""