- 26 Mart 2024
- 82
- 9
- 19
-
- Konu Sahibi nazzzzxxxx
Evet 19 yaşındayım ama eşim ve ben çok istiyoruzSiz bu konuya bu kadar takarsanız olacağı varsa da olmaz. Gerçekten 19 yaşında mısınız? Ayrıca ben de hamileliğimi rüyamda kız bebek görerek öğrenmiştim.
Çok taktığın için görmüşsündür allah ne zaman nasip ederse ozaman olur bende çok istiyorum 6 aylık evliyim dua edelim bol bol stres yapmaHamile kalmayı çok istiyorum adetten önce dua ederek yattım Allah'ım bu ay hamile kalicaksam bana bı işaret göster rüyamda diye ve kız bebek gördüm emziriyodum bilinç altı mi yoksa gerçekten bı isaretmi herşeyde bişi arıyorum artık lütfen olsun bir anca önce amin
Ben rüyamda bebek gördüğümde yani hemşireler kalk bebeğin ağlıyor demişlerdi o zaman uyandım düşük kanamam başlamıştı aklıma geldiHamile kalmayı çok istiyorum adetten önce dua ederek yattım Allah'ım bu ay hamile kalicaksam bana bı işaret göster rüyamda diye ve kız bebek gördüm emziriyodum bilinç altı mi yoksa gerçekten bı isaretmi herşeyde bişi arıyorum artık lütfen olsun bir anca önce amin
17 yaşında 6 aylık evli misin sen?Çok taktığın için görmüşsündür allah ne zaman nasip ederse ozaman olur bende çok istiyorum 6 aylık evliyim dua edelim bol bol stres yapma
Evet neden17 yaşında 6 aylık evli misin sen?
Çocuksun da şaşırdım bu çağda. Resmi nikahın var mı?Evet neden
Evet 1 ay sonra 18 oluyorum aile imzası ile resmi nikah yapıldıÇocuksun da şaşırdım bu çağda. Resmi nikahın var mı?
Nasıl rüyaydı ve sonra ne zaman hamile kaldınızSiz bu konuya bu kadar takarsanız olacağı varsa da olmaz. Gerçekten 19 yaşında mısınız? Ayrıca ben de hamileliğimi rüyamda kız bebek görerek öğrenmiştim.
Ben rüyamda bebek emzirdiğimi gördüğümde kızıma hamile kalmıştım. Bu ayda rüyamda bebek emziriyodum. O kadar inanmışım ki test yaptım negatif çıktı yok dedim başka da yapcam. Daha hassas test yaptım pozitif gerçektenHamile kalmayı çok istiyorum adetten önce dua ederek yattım Allah'ım bu ay hamile kalicaksam bana bı işaret göster rüyamda diye ve kız bebek gördüm emziriyodum bilinç altı mi yoksa gerçekten bı isaretmi herşeyde bişi arıyorum artık lütfen olsun bir anca önce amin
Canım bir kaybım oldu haziran ayında ben kaç senedir uğraşıyorum bir bilsen. Ben çok ağlayarak dua ettim. Allahım bana işaret gönder diye. 2 gece peş peşe bebek gördüm rüyamda. Bakalım 21 inde test yapcam. Bende heyecanla bekliyorumHamile kalmayı çok istiyorum adetten önce dua ederek yattım Allah'ım bu ay hamile kalicaksam bana bı işaret göster rüyamda diye ve kız bebek gördüm emziriyodum bilinç altı mi yoksa gerçekten bı isaretmi herşeyde bişi arıyorum artık lütfen olsun bir anca önce amin