Rüyada bebek görmek çok istiyorum

nazzzzxxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
82
9
19
Hamile kalmayı çok istiyorum adetten önce dua ederek yattım Allah'ım bu ay hamile kalicaksam bana bı işaret göster rüyamda diye ve kız bebek gördüm emziriyodum bilinç altı mi yoksa gerçekten bı isaretmi herşeyde bişi arıyorum artık lütfen olsun bir anca önce amin

ya ben görmedim ama ablam ve yakın arkadasim beni hamile gördükten 1 ay sonra ben de hamile kaldım 😂😂 yani sizin görmeniz tabii ki büyük olasılık bilinç altı sebeplidir.

bir de 8-9 haftalıkken rüyamda erkek bebek görmüstüm ve bebeğim erkek gercekten de 😂 ama burda da ihtimal %50 zaten 😂😂 ay ne biliyim.

insallah sizin rüyanız da çıkar🙏🏻🥰

Ben de hamile kaldığımdan 1 ay önce rüyamda kız bebek görmüştüm şuan kızım olacak allahın izniyle nedense çok inanıyorum rüyalara ben 🥲 hamile olduğumu öğrendiğim zaman da gece rüyamda test yapıp çift çizgi görmüştüm sabah kalkıp test yaptım pozitifti bazı insanlara gerçekten malum oluyor böyle şeyler buna inanıyorum inşallah size de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun 🙏🏻

Siz bu konuya bu kadar takarsanız olacağı varsa da olmaz. Gerçekten 19 yaşında mısınız? Ayrıca ben de hamileliğimi rüyamda kız bebek görerek öğrenmiştim.

Hamile kalmayı çok istiyorum adetten önce dua ederek yattım Allah'ım bu ay hamile kalicaksam bana bı işaret göster rüyamda diye ve kız bebek gördüm emziriyodum bilinç altı mi yoksa gerçekten bı isaretmi herşeyde bişi arıyorum artık lütfen olsun bir anca önce amin
Çok taktığın için görmüşsündür allah ne zaman nasip ederse ozaman olur bende çok istiyorum 6 aylık evliyim dua edelim bol bol stres yapma 🤍

Ben rüyamda bebek gördüğümde yani hemşireler kalk bebeğin ağlıyor demişlerdi o zaman uyandım düşük kanamam başlamıştı aklıma geldi 🥲

Ben rüyamda bebek emzirdiğimi gördüğümde kızıma hamile kalmıştım. Bu ayda rüyamda bebek emziriyodum. O kadar inanmışım ki test yaptım negatif çıktı yok dedim başka da yapcam. Daha hassas test yaptım pozitif gerçekten🙈 5+0 gebeyim şuan. Maşallah çıkıyo sanırım rüyalarım,

X