- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Hayır olsun. Bende bu gecw kız bebeğim olmuş gördüm. Kundaktaydı ama nasıl güzeldi anlatamam. Dokunmaya öpmeye kıyamıyordum. Sen istiyor musun bilmiyorum ama ben çok istiyorum. Allah isteyen herkese bu mübarek günlerinin hatırı için Kuran hatırı için nasip etsinBekarım. Rüyamda oğlum olmuş bebek ve çok güzeldioturuyordu ve güyordu, biraz daha vardı da o kısmı hatırlayamadım
Bendw kız bebek gördüm bu gece. Benzer yorumlanabilir miCanım cok guzel gormussun hayır olsun
Cok yakında müjdeli haberler alacaksın ruyan buna delalet ediyor inş
Hamile misiniz peki?Bendw kız bebek gördüm bu gece. Benzer yorumlanabilir mi
Ben evli değilimHayır olsun. Bende bu gecw kız bebeğim olmuş gördüm. Kundaktaydı ama nasıl güzeldi anlatamam. Dokunmaya öpmeye kıyamıyordum. Sen istiyor musun bilmiyorum ama ben çok istiyorum. Allah isteyen herkese bu mübarek günlerinin hatırı için Kuran hatırı için nasip etsin
AminBen evli değilimamin inşallah isteyen herkese Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin
Allah hayırlara çıkarsın. Yok değilim ama çok istiyorum. Hele o rüyayı görünce keşke benim de böyle kızım olsa diye dua ettim. InşAllah rüyam çıkarHamile misiniz peki?
Kız bebek cok bereketli bir doneme gireceksiniz inş. İş konusunda terfi olabilir bir yerden yüklü para gelebilir.makam mevki Maddi olarak yükseliş olarak yorumlanabilir.
Hayırlı bir ruyadır yani.
Yorumlayabilecek var mı?Günaydınn kızlar. Rüyamı anlatayım hayrolsun.
Leke tedavisi görüyorum bilen bilir. Rüyamda doktoruma gidiyorum yanında da bir bayan var. Doktorum da bayan bu arada. Benimle ilgilenip ilaç yazdıktan sonra pilav yiyelim diyor. Yemekhaneye giriyoruz,bir kepçe içinde alıyorum pilavı üçümüz yiyoruz kaşıkla. Kaşık metal. Pirinç beyaz. Sadece arpası var içinde.
İkinci olaraksa bi tanıdık kadının evinde misafiriz közde patates yapıyor. Kürekle alıp pişenleri tabağa koyuyor. Biiri diyor ki eltisiyle yarışıyor.Anlamadım bu ikinci rüyamı.
aksamüstü iki ara birderede gordugum ruyayi yazmak istiyorum internetten baktim icim sıkıldı da sıkıldı
esimle bahceye cilek ve muz ekiyoruz ektigim muz birden sari cicekli bir agac oluyor ve o anda elimde olgunlasmis muz oluyor ben onu yedim
internetten baktigim da ölüm müs muz agaci görmek yada hastalikmis
yorumlayabilecek var dimi
bisey anlamadimkız sen internete ne aldanıyorsun; çok bereketli bir işiniz olacak diye başlıyor paragrafa, iflas edip sürüneceksiniz diye bitiriyor aynı paragrafı yazın kaşe kabanla denize gireceksin, 36° sıcak olacağı için dikkat edin sebzelerinize kırağı düşecek gibi yazıyor
Çilek ekmek çocuğunuzun olacağına işaret, dininizi yaşadığınıza, niyetinizin temiz olduğuna işaret. Muz da mali yönden de rahatlayacaksınız demek, şansınız bahtınız açılıyor, sarı çiçeğe dönüşüyor ya; birkaç mutluluğu bir arada yaşayacaksınız inşallahaksamüstü iki ara birderede gordugum ruyayi yazmak istiyorum internetten baktim icim sıkıldı da sıkıldı
esimle bahceye cilek ve muz ekiyoruz ektigim muz birden sari cicekli bir agac oluyor ve o anda elimde olgunlasmis muz oluyor ben onu yedim
internetten baktigim da ölüm müs muz agaci görmek yada hastalikmis
yorumlayabilecek var dimi
Orada internetle dalga geçmek için örnek cümleler yazdımbisey anlamadimAllah sonumuzu hayr etsin o zaman
çilek mi cocuk mu 4.Çilek ekmek çocuğunuzun olacağına işaret, dininizi yaşadığınıza, niyetinizin temiz olduğuna işaret. Muz da mali yönden de rahatlayacaksınız demek, şansınız bahtınız açılıyor, sarı çiçeğe dönüşüyor ya; birkaç mutluluğu bir arada yaşayacaksınız inşallah
haaa ben de ne sandimOrada internetle dalga geçmek için örnek cümleler yazdım
çilek mi cocuk mu 4.cok tesekkur ederim canim
Bekar olan evlenir, evli olanın bir çocuğu olur ya da elindeki malından bir tane daha olur diyorCikrik seklinde testere disi görmek nedir?