- 5 Nisan 2020
- 3.446
- 7.976
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Tamam canım cok sağolllyok canım annem değil ben yorumluyorumcanım çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz ? Çünkü çocuğunuz olacağına işaret duanın kabulüne ve kadrinin artacağına işaret eşinin rüyası
9 yumurta 9ayhayırlı müjdeli haberler bekleyin, bi çocuğa çikolata al ya da az da olsa sadaka ver birini sevindir
Yumurta bebek demekmiş kızzzzzyeşil murat demek, başka da bir bilgim yokhayırlara vesile olsun ☺
ben de rüyamda kuş yumurtaları görmüştüm, bir şeye işaret ediyor ama çözemedim
yeşil murat demek, başka da bir bilgim yokhayırlara vesile olsun ☺
ben de rüyamda kuş yumurtaları görmüştüm, bir şeye işaret ediyor ama çözemedim
Canım biraz sıkıntılı bir dönem mi geçirdin? Özgüvenin düşüp, biraz karamsarlaştığın ya da bi buhran süreci gibi. Rüyan çok güzel, güzel gelişmeler neticesinde gücünü toplayacağını düşündüm ve kendin bile hayret edeceksinMerhaba, dün gece gördüğüm rüyayı düşünüyorken konuyu görünce yazmak istedim, bir erkek çocuğum vardı, evli değilim, hayatımda biri yok, rüyamda da öyleydi ve çocukla alakalı bir kutlama düzenlemiştim dış mekanda, oynayanlar falan görüyorum, doğum günümüydü bilmiyorum, çocuk 1 yaşında falan, var olduğu için mutlu olduğumu hissettim bir de benim bir çocuğumun olmasını ve büyüyor olmasını garipsiyordum(gerçekte çok uzak geliyor çünkü şuan için), sarılıyordum seviyordum falan. Bir ara mavi kıyafetle gördüm onu, bir de kolonya tutuyordum insanlara o da maviydi.
Canım biraz sıkıntılı bir dönem mi geçirdin? Özgüvenin düşüp, biraz karamsarlaştığın ya da bi buhran süreci gibi. Rüyan çok güzel, güzel gelişmeler neticesinde gücünü toplayacağını düşündüm ve kendin bile hayret edeceksinbirilerini sevindir
Rüyalar kişiseldir. Tamamen kişinin bilinçdışıyla alakalıdır. Senin gördüğün rüyaya biçtiğin anlam ile benimki farklıdır çünkü yetişme tarzimiz, aile dinamiklerimiz, kültürümüz, yaşayış tarzimiz, çocukluğumuz, travmalarımız, yaşadığımız çevre vs farklıdır.
Rüya ve bilinçdışı konusunda bu alanda ciddi çalışmaları olan ve günümüzde yaygin kullanılan tekniklerin ve kabul görmüş kuramların öncüsü Freud'u araştırmanızı öneririm.
Neden cümlelerinin sonunda göz kırpıyorsunFreud hakkında, fikirleri hakkında bir şeyler biliyorsun, peki benim hakkımdaişlevsel olmayan bilgi sahibine yüktür canım.
Mavi elbiseli çocuk rüyasını gören arkadaşla hiç selamımız bile olmamıştı ama yaşadığı uzun bir süreci doğru bir şekilde birkaç cümleyle anlattımbu konuda yorumun nedir?
Sen neden utangaç gülüş emojisi atıyorsunNeden cümlelerinin sonunda göz kırpıyorsun
Sen neden utangaç gülüş emojisi atıyorsungeçen biri de 'neden büyük punto yazıyorsun ' dedi küsüp gitti
O halde direkt konuya eleştri bombardımanıyla ve diğer insanları yok sayan cümlelerle giriş yapmamanız gerekir, çünkü biz birbirimizi eleştirmek için değil paylaşmak için biraraya geliyoruzHiçbir bilgi kişiye fazla degildir. Ben bilimsel açıklamasını yaptim. Bunun dışında farkli bakış açıları olabilir. Burda birbirimizi eleştirmek yerine bilgi paylaşımı yapmalıyız bence.
Ayrica rüyalara ilginizle ilgili bir bilgim yok ama öğrenmek isterim
Rüyamı yorumla artıııııkkkkkO halde direkt konuya eleştri bombardımanıyla ve diğer insanları yok sayan cümlelerle giriş yapmamanız gerekir, çünkü biz birbirimizi eleştirmek için değil paylaşmak için biraraya geliyoruzElbette içselleştirilmemiş ve kullanılmayan bilginin yani hayata geçirilmeyen bilginin hamallığını yaparız.Freud'u duydunuz diye freud olmadınız psikanalitik çözümlemeler yapabiliyorsanız; bunu uygulayabilmek için müsait bir ortam. İsmini andınız diye bilim yapmış olmazsınız; jean jacque rousseau yazdım bilim mi oldu? Freud'un bütün kitaplarını okudum ve daha birçoğunu Elbette donanımımı ve yeteneklerimi sunmak isterim ama mevlananın dediği gibi kadrini bilmeyeceklerin önüne serip pazar süsü yapmak istemem bir de sözlüye çıkmış öğrenci gibi size kendimi isbatlama arzu yok
Canım senin rüya bayağı doluRüyamı yorumla artıııııkkkkk
Ben de acemiyim içime doğanları söylüyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş benim rüyalar da bekliyorAnaaa bizim kızlar buraya toplanmış başlığı görünce dayanamayıp girdim
Kıs @newplanet burada da karsılastık
Bende cok fena ruyacıyımdırgenelde kendi ruyalarımı kendim yorumluyorum ve çıkıyorda
Çözemedigim veya emin olamadığım bir ruya olursa sana danısırım artık