Rüya Yorumlama ve Rüyalarla Gelen Mesajlar

Tamam canım cok sağolll

yeşil murat demek, başka da bir bilgim yok hayırlara vesile olsun ☺
ben de rüyamda kuş yumurtaları görmüştüm, bir şeye işaret ediyor ama çözemedim

Kuş yumurtası bereketli şanslı bir sürece gireceğinin habercisi ve aile içi sorunların düzelip mutlu olacağına, tabii ayrıntılar değişik anlamlar katar

Merhaba, dün gece gördüğüm rüyayı düşünüyorken konuyu görünce yazmak istedim, bir erkek çocuğum vardı, evli değilim, hayatımda biri yok, rüyamda da öyleydi ve çocukla alakalı bir kutlama düzenlemiştim dış mekanda, oynayanlar falan görüyorum, doğum günümüydü bilmiyorum, çocuk 1 yaşında falan, var olduğu için mutlu olduğumu hissettim bir de benim bir çocuğumun olmasını ve büyüyor olmasını garipsiyordum(gerçekte çok uzak geliyor çünkü şuan için), sarılıyordum seviyordum falan. Bir ara mavi kıyafetle gördüm onu, bir de kolonya tutuyordum insanlara o da maviydi.

Canım biraz sıkıntılı bir dönem mi geçirdin? Özgüvenin düşüp, biraz karamsarlaştığın ya da bi buhran süreci gibi. Rüyan çok güzel, güzel gelişmeler neticesinde gücünü toplayacağını düşündüm ve kendin bile hayret edeceksin birilerini sevindir

Sağlıkla alakalı sıkıntılı bir süreç yaşadım yakın zamanda şuan tamamen geçmiş değil ama manevi, ruhsal anlamda, dediğiniz gibi öz güven, karamsarlık vb. konularda kendimi bildiğimden beri savaşıyorum ve aslında en iyi halimdeyim ruhsal olarak şu ara ama daha yolum var, bunları aşmadan bazı adımları atamıyorum hayatımda, teşekkür ederim

hemen şimdi yazıyorum rüyamı çabuk yorumlayın
eşimle yatak odamızdayız ama odadaki eşyaların yerleri gerçektekinin tam tersi. gerçekte yatak başlığının olduğu yere ayaklarımız geliyor rüyamda. duvarla aramızda az bir mesafe var. duvara monte edilmiş kitap rafları gibi raflar var üst üste. her biri, diğerinin biraz daha sağında olacak şekilde monte edilmiş. (gerçekte odamızda tv ünitesi ve raf yok) ve her bir rafta bizim buralarda "yoska" denen koyu gri kabarık güvercin tipi kuş var. her güvercinin bir yuvası var. her yuvada 2 yumurta var. en alttaki ve ortadakinin yumurtalarından yavrular yeni çıkmış, en üsttekinin de bir yavrusu çıkmış, diğeri daha çıkmamış. en alttaki kuşun yuvasının altında hep kuş pislikleri olmuş. eşime diyorum ki bunlar nasıl buraya yuva yaptı da görmedik, o da diyor ki cam açık ya o zaman girmişlerdir. sonra birden iş yerinden pek konuşmadığım bir kadını bizim yatak odamızda görüyorum. yatağımıza bakıp bana "burada sperm var, temizlememişsiniz" diyor. kocamla utanıp bakışıyoruz, yaa nasıl olur, nasıl pis kalır. halbuki temizlemiştik yatağımızı diyorum.

Rüyalar kişiseldir. Tamamen kişinin bilinçdışıyla alakalıdır. Senin gördüğün rüyaya biçtiğin anlam ile benimki farklıdır çünkü yetişme tarzimiz, aile dinamiklerimiz, kültürümüz, yaşayış tarzimiz, çocukluğumuz, travmalarımız, yaşadığımız çevre vs farklıdır.
Rüya ve bilinçdışı konusunda bu alanda ciddi çalışmaları olan ve günümüzde yaygin kullanılan tekniklerin ve kabul görmüş kuramların öncüsü Freud'u araştırmanızı öneririm.

Freud hakkında, fikirleri hakkında bir şeyler biliyorsun, peki benim hakkımda işlevsel olmayan bilgi sahibine yüktür canım.

Mavi elbiseli çocuk rüyasını gören arkadaşla hiç selamımız bile olmamıştı ama yaşadığı uzun bir süreci doğru bir şekilde birkaç cümleyle anlattım bu konuda yorumun nedir?

Neden cümlelerinin sonunda göz kırpıyorsun

Sen neden utangaç gülüş emojisi atıyorsun geçen biri de 'neden büyük punto yazıyorsun ' dedi küsüp gitti

Hiçbir bilgi kişiye fazla degildir. Ben bilimsel açıklamasını yaptim. Bunun dışında farkli bakış açıları olabilir. Burda birbirimizi eleştirmek yerine bilgi paylaşımı yapmalıyız bence.
Ayrica rüyalara ilginizle ilgili bir bilgim yok ama öğrenmek isterim

O halde direkt konuya eleştri bombardımanıyla ve diğer insanları yok sayan cümlelerle giriş yapmamanız gerekir, çünkü biz birbirimizi eleştirmek için değil paylaşmak için biraraya geliyoruz Elbette içselleştirilmemiş ve kullanılmayan bilginin yani hayata geçirilmeyen bilginin hamallığını yaparız.Freud'u duydunuz diye freud olmadınız psikanalitik çözümlemeler yapabiliyorsanız; bunu uygulayabilmek için müsait bir ortam. İsmini andınız diye bilim yapmış olmazsınız; jean jacque rousseau yazdım bilim mi oldu? Freud'un bütün kitaplarını okudum ve daha birçoğunu Elbette donanımımı ve yeteneklerimi sunmak isterim ama mevlananın dediği gibi kadrini bilmeyeceklerin önüne serip pazar süsü yapmak istemem bir de sözlüye çıkmış öğrenci gibi size kendimi isbatlama arzu yok

Rüyamı yorumla artıııııkkkkk

Rüyamı yorumla artıııııkkkkk
Canım senin rüya bayağı dolu akrabalarla içli dışlı bir iletişiminiz mi var ya da eş dost. Çünkü çok haberler var. Siz de ticaretle esnaflıkla uğraşıyor olabilirsiniz hareketli bi süreç olacak ve paranızda artış olacak. Bu arada sen de biraz baskın otoriter bi karaktersin sanırım eşin üzerinde yumurtadan yavru çıkması da yeni bir işe girişmeye işaret. Ufak tefek sırlarınız da ifşa olacak gibi yeter bu kadar

Anaaa bizim kızlar buraya toplanmış başlığı görünce dayanamayıp girdim
Kıs @newplanet burada da karsılastık
Bende cok fena ruyacıyımdırgenelde kendi ruyalarımı kendim yorumluyorum ve çıkıyorda
Çözemedigim veya emin olamadığım bir ruya olursa sana danısırım artık

Ben de acemiyim içime doğanları söylüyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş benim rüyalar da bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…