-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Kocanın kız kardeşiyim benhahahaha aynı kocam gibi konuştun şu anaşkım şuraya dokununca ağrıyor baksana, diyorum. "dokunma o zaman hayatım" diyor. çözüm net
olabilitesi var, 1 görümcem var. sen misin yoksaaaaaaaaaaKocanın kız kardeşiyim ben
Kaç yaşındaydıolabilitesi var, 1 görümcem var. sen misin yoksaaaaaaaaaa
Kocam da 3 kardeeeeeeşşşşşKaç yaşındaydıbiz 3 kız kardeşiz ama belki kayıp bir kardeşimiz daha vardır
Oooo kesin benim, benden çok güzel görümce olur bak, çok ozenmisimdirKocam da 3 kardeeeeeeşşşşş
kikhkhikhikhkhikhikh. bayram temizliği... daaaaaatttt. elendinOooo kesin benim, benden çok güzel görümce olur bak, çok ozenmisimdir
Bayram temizligide yaklaşıyor ha
Amme HizmetiSelammRüyalar hakkında konuşmak için açıyorum bu başlığı. Rüya yorumlayabilenler ve rüyalarla aldığı mesajları çözümletmek isteyenlerin buluşma noktası olsun burası
Her ne kadar amacı dışında kullanılsa daGüzel olmuşş topik
Oysa ne kadar sevinmiştim gelinimiz fikrinekikhkhikhikhkhikhikh. bayram temizliği... daaaaaatttt. elendin
Hoş geldin canım amme hizmeti yapıyoruz burdaİşte aradığım baslıkhayırlı olsun ben cok ruya goruyorum hergun yazarım artık buraya
Anne mi yorumlucak doğru mu anladımHoş geldin canım amme hizmeti yapıyoruz burdaben pek görmem ama annemin rüyasını yorumlarım
yeşil murat demek, başka da bir bilgim yokBirinci ruya: Kızlar eşim ruyasında ihlas suresini kıhatlı bir şekilde okuyormuş
İkinci ruyam : hamile bir akrabamı gordum yeşillik biyerdeydik dogum yapmak uzereydi ve ben yerde yeşillikler uzerın de tam 9 tane beyaz yumurta gördüm saydım ruyamda ve birtane sini kırmaya çalıştım
Varmı Yorumlayacak birileri
yok canım annem değil ben yorumluyorumBirinci ruya: Kızlar eşim ruyasında ihlas suresini kıhatlı bir şekilde okuyormuş
İkinci ruyam : hamile bir akrabamı gordum yeşillik biyerdeydik dogum yapmak uzereydi ve ben yerde yeşillikler uzerın de tam 9 tane beyaz yumurta gördüm saydım ruyamda ve birtane sini kırmaya çalıştım
Varmı Yorumlayacak birileri