- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Kuzum biraz enteresan ''böyle bir kayıt bulunamamıştır''Aşk olsunn kızlar benim rüyamı kimse yorumlamayacak mı? Çok kırıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum biraz enteresan ''böyle bir kayıt bulunamamıştır''Aşk olsunn kızlar benim rüyamı kimse yorumlamayacak mı? Çok kırıldım
Off ne biçim bi bilinçaltıdır bu ya iyice hormonlar karıştı. Beyaz iyiymiş ama hep öyle derler kuzuKuzum biraz enteresan ''böyle bir kayıt bulunamamıştır''
Gel fettah ı bitirek ben senin bilincinin altını üstünü freudunu darwinini erich ini fromm'unu inceleyecemOff ne biçim bi bilinçaltıdır bu ya iyice hormonlar karıştı. Beyaz iyiymiş ama hep öyle derler kuzu♥
Tamam sahurdan sonra geliyom bekle beniGel fettah ı bitirek ben senin bilincinin altını üstünü freudunu darwinini erich ini fromm'unu inceleyecem
Tesekkur ederim.dul olanlar icin yorumu bekar olan evlenir diye mi alsam?:)Bekar olan evlenir, evli olanın bir çocuğu olur ya da elindeki malından bir tane daha olur diyor
Hahahahaha genelde ben okuyorum canım @newplanet yorumlamaya çalışıyor. Ben hiç anlamam. At Murat demek, yeşil iyi demek. Benim rüya bilgim bundan ibaretMerhabalar rüyaları nasıl yorumluyorsunuz acaba ? Ben genelde internetten bakıyorum ama bir sürü farklı farklı da anlamları oluyor. Okudukça insanın kafası karışabiliyor
İnternetteki manası nedir bilmiyorum bakmak lazım ama benim içimden geçen şu oldu rüyanızla ilgili; eğer atlatmanız gereken zorlu bir durum varsa atlatıp feraha erişeceksiniz. Yoksa da yine de manevi ve ya maddi kazanımlar, açılımlar elde edeceksiniz. Tabi her şeyin en iyisini Allah bilir hayra çıksın rüyanızben de dün gece kamyon sürüyordum rüyamda
bu kadar hatırlıyorum. bu arada kamyon kullanmışlığım var ama ne alaka rüyamda bütün gece direksiyon salladım
Hahahahaha genelde ben okuyorum canım @newplanet yorumlamaya çalışıyor. Ben hiç anlamam. At Murat demek, yeşil iyi demek. Benim rüya bilgim bundan ibaret
çok tatlısınız duymak istediğim şey buydu biliyor musunuz?İnternetteki manası nedir bilmiyorum bakmak lazım ama benim içimden geçen şu oldu rüyanızla ilgili; eğer atlatmanız gereken zorlu bir durum varsa atlatıp feraha erişeceksiniz. Yoksa da yine de manevi ve ya maddi kazanımlar, açılımlar elde edeceksiniz. Tabi her şeyin en iyisini Allah bilir hayra çıksın rüyanız
İŞKUR'a başvurabilirsiniz. Benim çalıştığım kurumda işkur'dan kızlar çalışıyordu. gayet de hamile hamile çalıştı bir arkadaş. zaten işkur programları 6 ay oluyor bildiğim kadarıyla. doğumunuza denk gelir işten çıkışınız. asgari ücret de almış olursunuz hem.çok tatlısınız duymak istediğim şey buydu biliyor musunuz?
işsizlik maaşım bitti acilen iş bulmam lazım ama gebeyim diye kimse beni işe almaz diye korkuyorum
belki gebeliğim sağlıklı ilerleyip maddi sorunları da aşabilirim ❤
mesleğim var çok şükür öğretmenim. fakat özelde çalışıyordum bu yıl bebek tedavisi için ara vermek istediğimi söyleyip çıkmıştım.İŞKUR'a başvurabilirsiniz. Benim çalıştığım kurumda işkur'dan kızlar çalışıyordu. gayet de hamile hamile çalıştı bir arkadaş. zaten işkur programları 6 ay oluyor bildiğim kadarıyla. doğumunuza denk gelir işten çıkışınız. asgari ücret de almış olursunuz hem.
pardoooooonnnnn bilmiyordum ☺ valla bizde laborant, hemşire filan bile çalışıyordu işkur'dan. özel hastanede çalışıp isyan edip işkur'a başvurmuştu arkadaş. bu arada ben de öğretmenim ama atanamayınca memur oldummesleğim var çok şükür öğretmenim. fakat özelde çalışıyordum bu yıl bebek tedavisi için ara vermek istediğimi söyleyip çıkmıştım.
normalde hamile kalınca hemen gel demişlerdi ama malum koronadan dolayı özel okullar da bir garip halde...
konuşacağım önümüzdeki hafta, sadece içim sıkıldı
çok teşekkür ederim ilgilenip yazdığınız için
yaaa ne güzel bu yıl ben de gireceğim kpssye tekrardan 4b falan olursa bile iyipardoooooonnnnn bilmiyordum ☺ valla bizde laborant, hemşire filan bile çalışıyordu işkur'dan. özel hastanede çalışıp isyan edip işkur'a başvurmuştu arkadaş. bu arada ben de öğretmenim ama atanamayınca memur oldum
insan keşke kendi mesleğini yapabilse ama her istediğimiz olmuyor maalesef. ben de 3 yıla yakın kolej ve dershane deneyiminden sonra (6-7-8-9-10-11-12. sınıflar, haftada 50 saate yakın) başlarım böyle işe deyip düz memurluğa atandım çok şükür. Allah gönlüne göre versin senin de ☺yaaa ne güzel bu yıl ben de gireceğim kpssye tekrardan 4b falan olursa bile iyi
ya zaten özel okullar almazsa işkura giderim marketlere mağazalara başvuru yaparım illaki öğretmenlik yapacağım diye bir şey yok.
amin valla benim 9 yıl oldu her türden öğrenciinsan keşke kendi mesleğini yapabilse ama her istediğimiz olmuyor maalesef. ben de 3 yıla yakın kolej ve dershane deneyiminden sonra (6-7-8-9-10-11-12. sınıflar, haftada 50 saate yakın) başlarım böyle işe deyip düz memurluğa atandım çok şükür. Allah gönlüne göre versin senin de ☺