Rüya Yorumlama ve Rüyalarla Gelen Mesajlar

Merhaba
Ben de ruyamda ikidir sofralar hazırlanıyorlarken görüyorum birinci gördüğümde yakınımız hazırlıyordu yemekleri, ikinci gordugum ruyada ben hazirliyordum yemekler. Simdiden teşekkür ederim:KK15:

Ben de acemiyim içime doğanları söylüyorum terzi kendi söküğünü dikemezmiş benim rüyalar da bekliyor😅😅
Günaydın canım. Ayyy rüya görmüşüm lütfen yorumlar mısın ? Yatağımdan bile kalkmadım bir gözüm kapalı yazıyorum çok heyecanlandım ☺️☺️☺️
Sabah ezanından sonra görmüşüm rüyayı. Tam Türk filmi tadımda bir rüya. Şimdi benim tanıdıklarım oluyor zengin birinin evinde çalışıyoruz . Onların da oğlu beni seviyor. Sürekli etrafımda dolanıyor oluyor ama ben istemiyorum. Sonra anneannemi görüyorum annem ben masada otururken anneannem geliyor bir poşetin içinde yumurta , şekerli leblebi, tuzlu leblebi getiriyor . Masaya koyunca da yumurtalardan biri catlıyor hafif beyazı sızıyor. Anneannem diyor ki bana biraz tatlı seyler alın tuzlu almayın diyor. Tamam anneanne diyorum.
Sonra ben o zengin oğlandan kurtulmak için plan yapıyorum. Okuldan benden hoşlanan bir arkadaşım oluyormus. Gidip onla sevgili olayım bu zengin bebesinden kurtulurum diyorum. Tam evden çıkmak için krem rengi çorabımı giyiyorum ama yumuşacık çorap çizilerime kadar uzun . O an uyanmışım 😇😇😇

Canım muhtemelen hayırlı bir Kısmetin var, buluşmanız da mutlu son, anneannen de diyor ki boş boş kuruntu yapmayın yok yere sıkıntı üretmeyin bu işin sonu hayırlı, bunları evlendirelim, ağzımızı tatlandıralım😉 kızlar bu arada içime doğanı söylüyorum😊

Canım muhtemelen hayırlı bir Kısmetin var, buluşmanız da mutlu son, anneannen de diyor ki boş boş kuruntu yapmayın yok yere sıkıntı üretmeyin bu işin sonu hayırlı, bunları evlendirelim, ağzımızı tatlandıralım😉 kızlar bu arada içime doğanı söylüyorum😊

Kız evliyim ben 😂

Aycne güzel olmuş bu topic. Bende çok rüya görürüm. Ama bazıları gerçekten aklıma takıkıyor.
Mesela bikaç gece önce rüyamda, kapı gibi eşik gibi bir yere geliyorum ama çok korkuyorum. Küçük çocuklar var. Galiba onlardan korkuyorum. O eşik gibi yerden geçmiyorum, sağ tarafına gidip duvarın dibine çöküyorum ama sol tarafımda simsiyah bir köpek görüyorum. Neredeyse ağzı koluma değecek. Solumdan ise çocuk geliyor nasıl korkuyorum . Tam o sırada tanınadığım iki kişi, genç bir kadın ve bir erkek gelip elimden tutup beni kaldırıyorlar. Onlar kaldırmaya çalışırken bir çocuk sol kolumdan çekiştiriyor ama ondan da kurtuluyorum o kişiler sayesinde.
Çocuktan korkulur mu demeyin ne bileyim rüya işte
Hayır olsun. Yorumlayabilir misiniz fikri olan var mı

Aycne güzel olmuş bu topic. Bende çok rüya görürüm. Ama bazıları gerçekten aklıma takıkıyor.
Mesela bikaç gece önce rüyamda, kapı gibi eşik gibi bir yere geliyorum ama çok korkuyorum. Küçük çocuklar var. Galiba onlardan korkuyorum. O eşik gibi yerden geçmiyorum, sağ tarafına gidip duvarın dibine çöküyorum ama sol tarafımda simsiyah bir köpek görüyorum. Neredeyse ağzı koluma değecek. Solumdan ise çocuk geliyor nasıl korkuyorum . Tam o sırada tanınadığım iki kişi, genç bir kadın ve bir erkek gelip elimden tutup beni kaldırıyorlar. Onlar kaldırmaya çalışırken bir çocuk sol kolumdan çekiştiriyor ama ondan da kurtuluyorum o kişiler sayesinde.
Çocuktan korkulur mu demeyin ne bileyim rüya işte
Hayır olsun. Yorumlayabilir misiniz fikri olan var mı
Bence dedikodunu yapan sana zarar vermeye çalışan insanlar var ve sanırım çok dua ediyorsun bu dualar da seni koruyor o yapılan dedikodu hasetten zarar görmüyorsun çünkü koruyor bir kuvvet. Eşik bekarsan evlenmeye iş para sıkıntın varsa onların düzeleceğine işaret. Ama içime biriyle evlenmekten kaçınıyormuşsun gibi doğdu.
Bir kadın ve bir adamdan yardım göreceksin sana destek olacaklar

Bence dedikodunu yapan sana zarar vermeye çalışan insanlar var ve sanırım çok dua ediyorsun bu dualar da seni koruyor o yapılan dedikodu hasetten zarar görmüyorsun çünkü koruyor bir kuvvet. Eşik bekarsan evlenmeye iş para sıkıntın varsa onların düzeleceğine işaret. Ama içime biriyle evlenmekten kaçınıyormuşsun gibi doğdu.
Bir kadın ve bir adamdan yardım göreceksin sana destek olacaklar
Çok sağol ağzına sağlık ama evliyim canım

X