Rüya Yorumlama ve Rüyalarla Gelen Mesajlar

Birinci ruya: Kızlar eşim ruyasında ihlas suresini kıhatlı bir şekilde okuyormuş
İkinci ruyam : hamile bir akrabamı gordum yeşillik biyerdeydik dogum yapmak uzereydi ve ben yerde yeşillikler uzerın de tam 9 tane beyaz yumurta gördüm saydım ruyamda ve birtane sini kırmaya çalıştım
Varmı Yorumlayacak birileri 😁

Birinci ruya: Kızlar eşim ruyasında ihlas suresini kıhatlı bir şekilde okuyormuş
İkinci ruyam : hamile bir akrabamı gordum yeşillik biyerdeydik dogum yapmak uzereydi ve ben yerde yeşillikler uzerın de tam 9 tane beyaz yumurta gördüm saydım ruyamda ve birtane sini kırmaya çalıştım
yeşil murat demek, başka da bir bilgim yok 😂 hayırlara vesile olsun ☺
ben de rüyamda kuş yumurtaları görmüştüm, bir şeye işaret ediyor ama çözemedim 🤔

yok canım annem değil ben yorumluyorum🙈 canım çocuğunuz olsun mu istiyorsunuz ? Çünkü çocuğunuz olacağına işaret :KK36: duanın kabulüne ve kadrinin artacağına işaret eşinin rüyası
9 yumurta 9ay 😉 hayırlı müjdeli haberler bekleyin, bi çocuğa çikolata al ya da az da olsa sadaka ver birini sevindir

X