Rus Kadınlarının Türk Kadınları Hakkında Söyledikleri ! Meğer Biz Neymişiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aysar_

İçim Garip, Sıfır Huşu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
1.195
5.176
158
Shire 💙
Merhaba Arkadaşlar. Bu ara Rusçaya ve Rus kültürüne merak saldım.

Bunda çok sevdiğim youtuber Karina Unal'ın etkisi b
üyük.

İlginizi çekerse videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/channel/UCnqgYxJJgDjUvbrhSQg7zyQ/videos

Tam Rus kadınlarına ayrı bir sempati duyarken bir videoya rastladım.

7 Rus kadını Türk kadınları hakkında çeşitli konularda -en hafif tabirle- eleştirilerde bulunmuşlar...

'' Bizlerden çok daha umursamazlar. Onlar fazla kiloları ve selülitleri ile rahatça oturabilirler onları rahatsız etmez bu. Spor ve Türk kadını birbirlerine iki ayrı gezegen kadar uzak! '' demiş biri.

Diğeri demiş ; ''Dış görünüşlerini ve kilolarını umursamıyorlar. Fazla takmıyorlar 2 kilo fazlam var diye stres yapmıyorlar yemeye devam ediyorlar.''

Öteki demiş; ''Yüz bakımı ve kozmetik ürün kullanım kültürü tamamen yok. Saçlarına kesinlikle özel bakım yapmıyorlar. Saçları bembeyaz, boyasız ve bakımsız. Kısacası kendilerine bakmıyorlar. ''

İki Rus kadını da giyim kuşama takmış...

''Spor kıyafet giyiyorlar ama spor salonuna gitmiyorlar o kıyafetle alışverişe ya da cafeye gidiyorlar. ''

''Benim ülkemde kızlar çöp atmaya giderken bile kendilerine özen gösteriyorlar.''

Demiş ve Türk kadınlarının çöp atmaya giderken ne giydiklerini tek tek anlatmış...

Bunlar sadece dış görünüş hakkında söylenilenler... Daha neler var neler... :KK57::KK51:

Sizlerin bu video hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Dürüstçe fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.

Hak verdiğiniz, ne kadar doğru söylemiş dediğiniz bir tek cümle bile oldu mu?

Rus Kadınlarının Gözünden Türk Kadınları

Dikkat ettim de alıntı yaptığım sözler hep dış görünüş üzerine olmuş.

Bu sonbahar-kış biraz kilo aldığımdan olsa gerek dış görünüşe takmışım en çok. :) İki haftadır spor konusunda motivasyonum acayip düşük.

Spor programımı ve -ruh halim yüzünden- rutin bakımlarımı çok aksatmaya başlamıştım ne yalan söyleyeyim... :olamaz:

Şu spor ve türk kadını iki ayrı gezegen kadar uzak! lafı beni hırslandırdı resmen! Bugün bu laf sayesinde gideceğim yere yürüdüm, 1 saat yürüyüş yapmış oldum. :KK48:

Aman ne olmuş demislerse çok mu önemli ne düşündükleri.Kk olarak gelip dövelim mi bunları yani ne yapabiliriz ki??
Herkes herkes hakkında genelleme yapabilir.Biz Türk kadınları da rus kadınlarını gömüyoruz çoğu zaman.Sorun yok yani bence

Beni hiç ilgilendirmiyor onların dedikleri. Spor yapılması gerektiğini biz de biliyoruz. İstersek yaparız. Sanki üstünlük elde etmiş gibi karşılaştırma yapıp konuşmaları hoşuma gitmiyor. Bizim milletin erkekleri çanak tutuyor buna. Evlilik hayatında bizimle aynı sorumlulukları paylaşıp (çalışmak dahil) üstüne kıyafeti, kiloyu mu eleştiriyorlar? Daha mı rahatlar? Yoksa bizim kadar yoğun olup yine kendilerine her türlü bakımı yapıyorlar mı?
En nihayetinde kimsenin hayatı bir diğerini ilgilendirmez:))

İnanın amacım pollemik çıkarmak değil. Ekşi sözlükte sırf bu video için başlık açmışlar. Birkaç sayfa anca okuyabildim. Malum Türk erkekleri Türk kadınlarını fırsatını bulunca gömmeyi pek seviyorlar ya.

hepsinin anasi sıfır beden rus kadini oldugu ici hazmedemeyorlarrr

ayrica herkes herkes hakkinda konusuyo ne var ki bunda:KK48:

rus turk hakkinda iki komsu ucuncu hakkinda bi arkadas grubu diğer arkadas grubu hakkinda falan filan

Ayyy ben mutlu olduğum gibi yaşarım.
Hayattaki tek gayem dış görünüşüm, güzel görünmek olmadı hiç.
İyi ki de olmadı be hiç bana göre değil.

Evet sporu sevmiyorum.
İlle hareketse zumba yaparım.
Eğlenmem şart :)

Eşofmanla avm, cafe özgürlüğü gibisi de yok ayrıca :)
Bir tadına baksalar manyak mıymışız be derlerdi..

Ben bir tanesiyle calisiyorum. Kendisi es kontenjanindan tamamen becerileri disinda bir pozisyona getirildi. Ilk geldiginde soyledigi sey Turk kizlari hic etek giymiyor, hep pantolon giyiyorsunuz. Erkek gibisiniz, kadinsi degilsiniz. Vs vs. cok ciddiye aldigim bir insan Degil zira kendisi tanidigim en rukus insan. Slav irkina ozgu muthis rukuslukten nasibini almis. Bir insan neden boydan boya kirmizi giyer. Yani kirmizi tayyor kirmizi corap kirmizi ayakkabidan bahsediyorum. Bunu farkli renklerle de yapiyor. Evet kadinsiligini kullaniyor. Bunu kendisi soyluyor zaten. ERkek calisanlarla farkli konusuyor, farkli davraniyor. Hayati plan izerine kurulu. Belli insanlarla prenses takilirken belli insanlarla cok farkli iletisim kuruyor. Bu farkli kisiliklerini gordugum icin kendisinden hazzetmiyorum ve ne kadar yanlis olsa da slav kadinlarini genelliyorum. Kendilerini erkeklere begendirme kompleksinden vazgecip biraz dogal olsalar on numara olabilirler oysa.

35 yas ustu burusuk hurmaya donmemis rus kadin gormedim ben:) onca yil otellerde calistim tatil yaptim su bu valla hepsi altin zincirli ve besili .... masallah:)
Su lafi bi isvecli etsin gidisini alirim ve depresyona girerim(ama medeni bebeklerim benim onlar boyle sacma toplara girmez poncik iskandinav kadinlarim:)) ama allahin kezban rusunun ne dedigine kafayi takamiyciim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X