Merhaba Arkadaşlar. Bu ara Rusçaya ve Rus kültürüne merak saldım.
Bunda çok sevdiğim youtuber Karina Unal'ın etkisi büyük.
İlginizi çekerse videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCnqgYxJJgDjUvbrhSQg7zyQ/videos
Tam Rus kadınlarına ayrı bir sempati duyarken bir videoya rastladım.
7 Rus kadını Türk kadınları hakkında çeşitli konularda -en hafif tabirle- eleştirilerde bulunmuşlar...
'' Bizlerden çok daha umursamazlar. Onlar fazla kiloları ve selülitleri ile rahatça oturabilirler onları rahatsız etmez bu. Spor ve Türk kadını birbirlerine iki ayrı gezegen kadar uzak! '' demiş biri.
Diğeri demiş ; ''Dış görünüşlerini ve kilolarını umursamıyorlar. Fazla takmıyorlar 2 kilo fazlam var diye stres yapmıyorlar yemeye devam ediyorlar.''
Öteki demiş; ''Yüz bakımı ve kozmetik ürün kullanım kültürü tamamen yok. Saçlarına kesinlikle özel bakım yapmıyorlar. Saçları bembeyaz, boyasız ve bakımsız. Kısacası kendilerine bakmıyorlar. ''
İki Rus kadını da giyim kuşama takmış...
''Spor kıyafet giyiyorlar ama spor salonuna gitmiyorlar o kıyafetle alışverişe ya da cafeye gidiyorlar. ''
''Benim ülkemde kızlar çöp atmaya giderken bile kendilerine özen gösteriyorlar.''
Demiş ve Türk kadınlarının çöp atmaya giderken ne giydiklerini tek tek anlatmış...
Bunlar sadece dış görünüş hakkında söylenilenler... Daha neler var neler...

Sizlerin bu video hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Dürüstçe fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.
Hak verdiğiniz, ne kadar doğru söylemiş dediğiniz bir tek cümle bile oldu mu?
Rus Kadınlarının Gözünden Türk Kadınları
Bunda çok sevdiğim youtuber Karina Unal'ın etkisi büyük.
İlginizi çekerse videolarını izlemenizi tavsiye ediyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCnqgYxJJgDjUvbrhSQg7zyQ/videos
Tam Rus kadınlarına ayrı bir sempati duyarken bir videoya rastladım.
7 Rus kadını Türk kadınları hakkında çeşitli konularda -en hafif tabirle- eleştirilerde bulunmuşlar...
'' Bizlerden çok daha umursamazlar. Onlar fazla kiloları ve selülitleri ile rahatça oturabilirler onları rahatsız etmez bu. Spor ve Türk kadını birbirlerine iki ayrı gezegen kadar uzak! '' demiş biri.
Diğeri demiş ; ''Dış görünüşlerini ve kilolarını umursamıyorlar. Fazla takmıyorlar 2 kilo fazlam var diye stres yapmıyorlar yemeye devam ediyorlar.''
Öteki demiş; ''Yüz bakımı ve kozmetik ürün kullanım kültürü tamamen yok. Saçlarına kesinlikle özel bakım yapmıyorlar. Saçları bembeyaz, boyasız ve bakımsız. Kısacası kendilerine bakmıyorlar. ''
İki Rus kadını da giyim kuşama takmış...
''Spor kıyafet giyiyorlar ama spor salonuna gitmiyorlar o kıyafetle alışverişe ya da cafeye gidiyorlar. ''
''Benim ülkemde kızlar çöp atmaya giderken bile kendilerine özen gösteriyorlar.''
Demiş ve Türk kadınlarının çöp atmaya giderken ne giydiklerini tek tek anlatmış...
Bunlar sadece dış görünüş hakkında söylenilenler... Daha neler var neler...

Sizlerin bu video hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Dürüstçe fikir alışverişinde bulunalım istiyorum.
Hak verdiğiniz, ne kadar doğru söylemiş dediğiniz bir tek cümle bile oldu mu?
Rus Kadınlarının Gözünden Türk Kadınları