- 27 Ekim 2010
- 572
- 1
-
- Konu Sahibi yellowbomb
neden acaba sırf türkiyeye geldiklerinde bu işi yapıyorlar
bunu gerçekten merak ettimm
olur mu cnm her yerde aynı şeyi yapıyorlar.tabi hepsini demiyorum günahsızları tenzih ederim. romanya avrupa birliğine girdikten sonra bak piyasada romen falan kalmadı.tüm romenler avrupaya akın etti.bu rusya ve birleşikleri buna türk cum. de dahil sittin sene av. birliğine giremeyecekleri için ve avrupada bu tür kolay giriş çıkışlar olmadığından,pahalı olduğundan avrupaya gidemiyorlar.geriye tek zengin ülke türkiye kalıyor.bir ara avusturalyaya gelin gidiyolardı şimdi var mı bilmem.ben temizlikçi bayan alıyorum şirketten hiç rus moldova ukrayna duymadım hep gürcü,azeri,moldova nadir gagovoz türkü,çeçen vb. ama yinede eskisi gibi piyasada rus kalmadı bakmayın siz.milletin gözü açıldı yani.
Avrupada kadına açlık yok. Türkiyede rağbet çok.Karadenizde özellikle..! Tabiki aynı işi yapmayanda var amaaaa kadına bakıosun bide evlendiği adama bakıosun. Türkiyede kalmak için evleniolar para kazansınlar diye. Buldukları normal işlerde onları rahat bırakmıyorki yurdum insanı. Bi bakıosun birinin kapatması oluvermişler.
Bugüne kadar bir tane rusu çok beğendim o da en yakın arkadaşımdı... Moldovalıydı.
Çok güzel kızdı Allah için...
Ama onu beğenmemde kişiliğinin de etkisi büyüktü...
Sırf yüz ve vücut güzelliği değildi olay...
8 sene sonra gördüm kendisini... Yermek amacıyla söylemiyorum ama çirkinleşmişti, eski güzelliğinden eser yoktu...
Çok bakımlı kadınlar Rus kadınları... Hayata erken atılıyorlar erken çöküyorlar. 18lerinde bir içim suyken 25ten sonra ciddi sarsıntıya uğruyorlar... Gözlemlediğim bu... :18:
Açıkçası Rus piyasasıyla içli dışlı çalıştığım için, ve muhattap olduklarımın çoğunlukla Rus kadınlar olduğunu belirterek şunu söyliyeyim: Kıskanılacak yanları olduklarını düşünmüyorum... Sadece çok uzun bacakları var belki bunu kıskanabilirdim ama benim de bacaklarım hayli uzun.
Sözümün sonu olarak ne Rus ne de diğer ülkedekilerden olmak isterdim...
Böyle gayet mutluyum.
bende çok memnunum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
demek öle 25 ten sonra çöküyorlar vaybee
ben sadece en baştığı yazdığım şeylerden dolayı kıskanıyorum
açıkça sölemek gerekirse cinsellik konusunda
O konuda latinler daha ateşli değil mi? :2:
aynen öyle hayyal ben türk olmaktan gerçektende gurur duyuyorum.bakmayın siz hiç bir ülkenin erkeğide karısına bizim erkeklerimiz gibi sahip çıkmıyor.bak mesela çalışmak istemezsek çalışmayız istersek çalışırız.anne olduğumuzda kutsal bir varlık oluvriyoruz.daha bir çok şey. bir kaç ülkede bulundum hiç bir ülkenin erkeği karısına buradaki gibi değer vermiyor.avrupada evlilik bir iş anlaşması gibi yürüyor.orta doğuda kadın kuluçka gibi görünüyor,slavlarda hammal muamelesi yapılıyor romanyada rusya vs. kadınlar inşaatlarda amelelik yapıyor tır şoförlüğü yapıyorlar erkekleri akşama kadar votka içip yatıyor.ben olsam ben de türk erkeğini tercih ederdim :)
velhasıl dünyaya bir daha gelsem bir türk kızı olarak gelirdim.rabbime şükürler olsun hem türküm hem müslümanım...