Bu açıdan bakmadım hiç ama haklı maaş konusunda sadece ben bozuldumOgretmen maaslari dünyanın her yerinde düşük ama bizim ülkede ekstra düşük. Genel kültür iyiymis oğlanın aferin
Yok benim arkadaşım değil,KKda kknu açan bir kız.Yok kuzu bu işin piri oldum birde rus olduğunu konuşarak anladım bunca yıl Rus arkadaş tecrübelerim oldu Rusça konuşuyor bazen Türkçe birde rus arkadaşlarıma gösterdim ama şu an aşk falan yok ama dediğin gibi sanırım bana hep şey diyor sen dürüstsün bunu seviyorum ama bende seni bu kadar dürüst beklemiyordum diyim bende severim ama işte bu fazla dürüst oldu yinede senin dediklerin mantıklı geldi teşekkür ederim arkdaşın adınada çok üzüldüm ama böyle tipler çok fazla
Yorumunda çok haklısım evet zaten aşk yok birde ben de genelde dil ve sohbet için takılıyorum yani hiç uzak mesafe ilişkisi kaldıramam o potansiyelde değilim arkadaşın baya sabırlıymış ama giden yaşları oluyor üzücü keşke bu kadar yıpranmak yerine yoluna baksa ve gerçekten dediğin gibi Ruslar genel olarak çok dürüstmüş özellikle erkekler bu yüzden benim bünye fazla dürüstlüğe açık değil ayrıca yaş farkımız var en iyisi arkadaşça kalmak sadece dilleri çok tatlı bu yüzden bunu gören arkadaşlar sakın Rusların tatlı diline kanmayınYok benim arkadaşım değil,KKda kknu açan bir kız.
Boşver sevgilin degilmis zaten ne işin var Allah'ın rusyasindaki uzak mesafe adamla.hic biletlere baktın mı? Yanına gelmek istese eskiden (benim zamanımda) upucuz biletler vardı hemen İstanbul Antalya gelirdi . Simdi? Birkaç tane direkt uçuş kaldı, onlar da hiç ucuz değil, hindistan biletiyle ayni para. Üstelik eskiden üç saatte hemen gelirlerdi, şimdi hava sahaları Rus uçaklarına kapalı olduğu için direkt uçuş bile beş saat sürüyor. Hele Moskova'dan değilse,sen de İstanbul'da değilsen daha kotu, aktara aktara bir gün yolda gecer. Kaldı ki hala ambargo var, bankadaki dövizlerini cekemiyorlar, paralarını Euro yapamıyorlar.
Adamin senin yanına gelememek için tonla haklı bahanesi olacak, Allah'ın rusyasindaki adamı bekleyeceksin.
Üstelik arada aşk yok bir şey yok. Uygulamadan tanıştigina göre uygulamada baska insanlara da yazıyordur - uygulamadan kız tavlayan biridir
Eeee. Bu genç yaşında yılların bu adama mi gitsin? İyi ihtimalle yılda bir görüşmek için?
Benim de arkadaşım netten biriyle tanjsti belcikadan. bir bucuk senenin sonunda iki kere geldi, son bir buçuk yıldır da gelmedi. Arkadaşım hala diyor ki "benim için ülkeler aştı geldi. Çok fedakarlik yaptık,onu beklicem" falan. Yaşı da o zaman 29du , şimdi 32 oldu. Hala daha adam gelecek de karar alacaklar da , aileleri ikna edecekler de bekliyorlar. Olan kızın zamanına oluyor. Başka kimseye de göz ucuyla bakmıyor...
Bence salla netteki salak Rusu. gerçeğini bulursun, yolda aşık olursun vs, saygım sonsuz:) ama böyle saçma sapan şeyler için kalbini boşuna rezerve etme
Dil uygulamasından sohbet ettiğiniz birini erkek arkadaş olarak algılayıp onun dediklerini ciddiye alıp takmayın. Sadece ruslar değil benim gördüğüm kadarıyla (ki eşim yabancı) genelde yabancılar açık sözlü oluyorlar. Ben de eşimden hep dobra ve direkt cevaplar alırım. Ayni yenGEnC 'in eski sevgilisi gibi eşim de bana iş başvuru yapmam konusunda çok baskıcı olmuştur. Evet sinir bozucu ama haklı benim iyiliğim için konuşuyor. Sen de bu rus arkadaşı kendi fikrini açıkça söylemiş olarak değerlendir. Gerçek bu evet ama mesleğini seviyorsan zaten artıdasın.Yorumunda çok haklısım evet zaten aşk yok birde ben de genelde dil ve sohbet için takılıyorum yani hiç uzak mesafe ilişkisi kaldıramam o potansiyelde değilim arkadaşın baya sabırlıymış ama giden yaşları oluyor üzücü keşke bu kadar yıpranmak yerine yoluna baksa ve gerçekten dediğin gibi Ruslar genel olarak çok dürüstmüş özellikle erkekler bu yüzden benim bünye fazla dürüstlüğe açık değil ayrıca yaş farkımız var en iyisi arkadaşça kalmak sadece dilleri çok tatlı bu yüzden bunu gören arkadaşlar sakın Rusların tatlı diline kanmayın
aman ne güzel kedi sevin siz biz aslan sevmeye devamçok çapkınlar ama nasıl desem ama kendilerini sevdiriyorlar bir gör kedi gibiler
Arkadaş bildiğin flört aşamasındaydık ama anlamadığımız noktalar var ve kızların yorumlarını dikkate alıyorumNasıl erkek arkadaşınız bu sizin ya?
Ay totom sanki kendisi Putinin sağ kolu da. Çok konuşmasın
Arkadaş bildiğin flört aşamasındaydık ama anlamadığımız noktalar var ve kızların yorumlarını dikkate alıyorum
Hahahahaman ne güzel kedi sevin siz biz aslan sevmeye devam
aslında 3 yıllık Rus kız arkadaş ve erkek arkadaşlarımda var kız arkadaşlarım böyle çok dobra değiller ama erkekler cidden daha baskın ve nasıl desem açık sözlü bu kişiden de hoşlanmıştım ama uyum sağlıyamadığım noktalar oldu hoş tatlı sözlü ve sohbet etmesi güzel ama bazı şeyler olmayınca olmuyor daha önce hiç türk erkekleri ile ciddi konuşmadım hep yabancılar oldu Arnavut erkekleri çok kibar ama sanırım Rus erkeklerde öyle sandım İşte Rus tokadı yemiş gibi olduDil uygulamasından sohbet ettiğiniz birini erkek arkadaş olarak algılayıp onun dediklerini ciddiye alıp takmayın. Sadece ruslar değil benim gördüğüm kadarıyla (ki eşim yabancı) genelde yabancılar açık sözlü oluyorlar. Ben de eşimden hep dobra ve direkt cevaplar alırım. Ayni yenGEnC 'in eski sevgilisi gibi eşim de bana iş başvuru yapmam konusunda çok baskıcı olmuştur. Evet sinir bozucu ama haklı benim iyiliğim için konuşuyor. Sen de bu rus arkadaşı kendi fikrini açıkça söylemiş olarak değerlendir. Gerçek bu evet ama mesleğini seviyorsan zaten artıdasın.
Hahahahaman ne güzel kedi sevin siz biz aslan sevmeye devam
aslında 3 yıllık Rus kız arkadaş ve erkek arkadaşlarımda var kız arkadaşlarım böyle çok dobra değiller ama erkekler cidden daha baskın ve nasıl desem açık sözlü bu kişiden de hoşlanmıştım ama uyum sağlıyamadığım noktalar oldu hoş tatlı sözlü ve sohbet etmesi güzel ama bazı şeyler olmayınca olmuyor daha önce hiç türk erkekleri ile ciddi konuşmadım hep yabancılar oldu Arnavut erkekleri çok kibar ama sanırım Rus erkeklerde öyle sandım İşte Rus tokadı yemiş gibi olduDil uygulamasından sohbet ettiğiniz birini erkek arkadaş olarak algılayıp onun dediklerini ciddiye alıp takmayın. Sadece ruslar değil benim gördüğüm kadarıyla (ki eşim yabancı) genelde yabancılar açık sözlü oluyorlar. Ben de eşimden hep dobra ve direkt cevaplar alırım. Ayni yenGEnC 'in eski sevgilisi gibi eşim de bana iş başvuru yapmam konusunda çok baskıcı olmuştur. Evet sinir bozucu ama haklı benim iyiliğim için konuşuyor. Sen de bu rus arkadaşı kendi fikrini açıkça söylemiş olarak değerlendir. Gerçek bu evet ama mesleğini seviyorsan zaten artıdasın.
Sevgili değiliz zaten erkek arkadaş diyince yanlış anlaşıldı sanırım bende kaynaklı ve flört gibiDaha çok tanışma aşaması gibi
Buluşmadan etmeden sevgili mi olunur?
Bunun daha uzun olan versiyonunu çoktan gördüm ve soğuk buz gibi havada giymişTatile gideceksiniz böyle mayo giyecek hazır mısın?
Ben hazırımTatile gideceksiniz böyle mayo giyecek hazır mısın?
Malesef artık mesleğin bir kutsallığı kalmadı parasal olmayı geç prejtijini yok ettiler. Kolay ve çok kazanılan paralar insanların gözünü boyuyor hangi amaçla dedi bilmiyorum da Rus gelip Türkiye de mi yaşayacak çok kaptırma bence kendini bu adama.Arkadaşlar Yeni tanıştığım Rus erkek arkadaşım var iyi kibar biri yani yeni yeni tanıyorum o polis ama bugün işten konu açıldı neyse işte ben öğretmen olmak için sınavlara hazırlıyorum bana dedi ki güzel meslek ama ülkende maaşı çok az başka işlere bak ben şok ne diyeceğim bilemedim haklı ama sinirlendim gerçektenne desem bilemiyorum
Bizim doktorumuzun aldigi maaş bile az de :)Hayır polis orda bilmiyorum sen iyi birisin öğretmenlik güzel ama maaşınız az sizin orda dedi bana
Bizim doktorumuzun aldigi maaş bile az de :)
Kendi ulkesinde az o ülke parasıyla Türkiye'ye gelirse çokrusyada da azmış bu arada ama haklısın maaşlar az genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?