B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.383 20.882 268 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslibkrx #101 CiRiLLA .!.: ya slav sadece ruslar degil. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum da konu rus enişte olunca ilk aklıma geleni sordumTürkçen çok iyi ama kendin yazmasan anlamazdım
CiRiLLA .!.: ya slav sadece ruslar degil. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum da konu rus enişte olunca ilk aklıma geleni sordumTürkçen çok iyi ama kendin yazmasan anlamazdım
CiRiLLA ♈ Pro Üye 10 Ekim 2014 32.485 145.954 798 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslibkrx #102 Ban Arsizi .!.: Bunu biliyorum da konu rus enişte olunca ilk aklıma geleni sordumTürkçen çok iyi ama kendin yazmasan anlamazdım Genişletmek için tıkla... Ben eşimle tanismadan önce Turkiyeye gelmistim zaten. 9 senelikte evliyim. Ailem bir kaç yil önce tekrar gittiler yurtdisina, ben burda.
Ban Arsizi .!.: Bunu biliyorum da konu rus enişte olunca ilk aklıma geleni sordumTürkçen çok iyi ama kendin yazmasan anlamazdım Genişletmek için tıkla... Ben eşimle tanismadan önce Turkiyeye gelmistim zaten. 9 senelikte evliyim. Ailem bir kaç yil önce tekrar gittiler yurtdisina, ben burda.
B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.383 20.882 268 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslibkrx #103 CiRiLLA .!.: Ben eşimle tanismadan önce Turkiyeye gelmistim zaten. 9 senelikte evliyim. Ailem bir kaç yil önce tekrar gittiler yurtdisina, ben burda. Genişletmek için tıkla... Bir de Lena diye üye var sanırım o da ya rus ya Ukraynalı
CiRiLLA .!.: Ben eşimle tanismadan önce Turkiyeye gelmistim zaten. 9 senelikte evliyim. Ailem bir kaç yil önce tekrar gittiler yurtdisina, ben burda. Genişletmek için tıkla... Bir de Lena diye üye var sanırım o da ya rus ya Ukraynalı
CiRiLLA ♈ Pro Üye 10 Ekim 2014 32.485 145.954 798 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslibkrx #104 Ban Arsizi .!.: Bir de Lena diye üye var sanırım o da ya rus ya Ukraynalı Genişletmek için tıkla... Gordum nickini ama tanimiyorum. Bu konuya en iyi yorumlardan biri de ondan gelebilir.
Ban Arsizi .!.: Bir de Lena diye üye var sanırım o da ya rus ya Ukraynalı Genişletmek için tıkla... Gordum nickini ama tanimiyorum. Bu konuya en iyi yorumlardan biri de ondan gelebilir.
B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.383 20.882 268 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslibkrx #105 CiRiLLA .!.: Gordum nickini ama tanimiyorum. Bu konuya en iyi yorumlardan biri de ondan gelebilir. Genişletmek için tıkla... Emin değilim gerçi yorumlarından ve isminden öyle anladım Antalyada yaşayan yabancı sandım lakin türkçesi hepimizi tokatlar kararsız kaldım
CiRiLLA .!.: Gordum nickini ama tanimiyorum. Bu konuya en iyi yorumlardan biri de ondan gelebilir. Genişletmek için tıkla... Emin değilim gerçi yorumlarından ve isminden öyle anladım Antalyada yaşayan yabancı sandım lakin türkçesi hepimizi tokatlar kararsız kaldım
A Aslibkrx Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2021 80 40 18 24 19 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Aslibkrx #106 akasayalar .!.: He he ne misss az once adam hayatim tirnaklarimi ne zaman keseceksinn ya diyip ccouk gibi karsimda dudaklarini büktü milletim rus polisi baska eyaletlerdeki kadinlarin maaslaeini bile bilir bizimki daha kendi maasini elinde tutamiyor Genişletmek için tıkla... Cherry92 .!.: Bi erkeğin böyle şeyler söylemesi soğuma sebebi. Genişletmek için tıkla... Öyle ama onlardan nomalmiş
akasayalar .!.: He he ne misss az once adam hayatim tirnaklarimi ne zaman keseceksinn ya diyip ccouk gibi karsimda dudaklarini büktü milletim rus polisi baska eyaletlerdeki kadinlarin maaslaeini bile bilir bizimki daha kendi maasini elinde tutamiyor Genişletmek için tıkla... Cherry92 .!.: Bi erkeğin böyle şeyler söylemesi soğuma sebebi. Genişletmek için tıkla... Öyle ama onlardan nomalmiş