Rus erkek arkadaşım ile olan bir olay için lütfen öneri

Malesef artık mesleğin bir kutsallığı kalmadı parasal olmayı geç prejtijini yok ettiler. Kolay ve çok kazanılan paralar insanların gözünü boyuyor hangi amaçla dedi bilmiyorum da Rus gelip Türkiye de mi yaşayacak çok kaptırma bence kendini bu adama.
Yok o Rusya'da gelmiyor ben eğlenceli oldukları için kız erkek farketmez sohbet ediyorum ama işte böyle diyince ay bir şaşırdım

Evet bir sürü Rus var gelmek isteyen ama herkes ülkesinde güzel bende bunu diyicem
Uzaktan çalışanlar geliyor bizim burda çok var adam bilgisayar üzerinden çalışıyor ülkesinin maaşını Türkiye'de yiyiyor.

Ruslar genel olarak çok dürüstmüş özellikle erkekler

Bu pek doğru bir bilgi değil, Rus erkekleri delice aldatıyor, evliyken koluna başka kadın takıp gezdirenler çok sevgilim diye. Yanındaki adamı da evli sevgilim diye tanıtan kadın da çok, Rusların ünlü lafı da o yönde zaten: Bir kız ağaç değildir (istersen kenara çekebilirsin)

Bu pek doğru bir bilgi değil, Rus erkekleri delice aldatıyor, evliyken koluna başka kadın takıp gezdirenler çok sevgilim diye. Yanındaki adamı da evli sevgilim diye tanıtan kadın da çok, Rusların ünlü lafı da o yönde zaten: Bir kız ağaç değildir (istersen kenara çekebilirsin)
Alaman erkekler nasıldır:) onca yıllık Almanya tecrübenden sonra konusu açılmışken sorayım 😅

Hayır sevgili değiliz erkek arkadaş diyince herkes yanlış anlamış flört gibi konuşuyorduk başka konuştuğum Rus arkadaşlarım var ama onlar Türkiye'de bu kişiyle uygulamadan konuşuyorum

Muhabbet içinse olur tabi, çok da ciddiye almak zorunda değilsin ama ğöretmen diyince tüm dünyada herkesin aklına çok çalışma-az para kombinasyonu geliyor sanırsam yani doğru söylemiş alınacak bir şey yok :halay:

Bu kadar açı
Muhabbet içinse olur tabi, çok da ciddiye almak zorunda değilsin ama ğöretmen diyince tüm dünyada herkesin aklına çok çalışma-az para kombinasyonu geliyor sanırsam yani doğru söylemiş alınacak bir şey yok :halay:
Yok ya sadece bu kadar açık sözlü beklemiyordum haklısın gerçekler sonuçta

Sende Alman yok muydu yengeç :halay::halay:
Ondan soruyorum zaten, her ay gelip sırt çantasını ızgara zeytinle dolduran, her pazar kolot peyniriyle kuymak yapan, isotlu çiğköfte yoğuran, Türkçe öğrenip "iltifat ederken masallah demezsek kıskanıp nazar degdirecegimizi düşünürler" diye öğrendiklerini aktaran bir alman var🇩🇪
Nasıldır alaman erkekleri, senin gözlemin nedir?

Ondan soruyorum zaten, her ay gelip sırt çantasını ızgara zeytinle dolduran, her pazar kolot peyniriyle kuymak yapan, isotlu çiğköfte yoğuran, Türkçe öğrenip "iltifat ederken masallah demezsek kıskanıp nazar degdirecegimizi düşünürler" diye öğrendiklerini aktaran bir alman var🇩🇪
Nasıldır alaman erkekleri, senin gözlemin nedir?

Alman erkekleri Alman arabaları gibidir, fonksiyoneldir, sağlamdır bir kez alırsın sıkıntı çıkarmadan yıllar boyunca gider arıza yapmaz :halay: Geneli dürüst ve çalışkan bence, yemekti bulaşıktı temizlikti üşenmeden yaparlar.

Hahahah

aslında 3 yıllık Rus kız arkadaş ve erkek arkadaşlarımda var kız arkadaşlarım böyle çok dobra değiller ama erkekler cidden daha baskın ve nasıl desem açık sözlü bu kişiden de hoşlanmıştım ama uyum sağlıyamadığım noktalar oldu hoş tatlı sözlü ve sohbet etmesi güzel ama bazı şeyler olmayınca olmuyor daha önce hiç türk erkekleri ile ciddi konuşmadım hep yabancılar oldu Arnavut erkekleri çok kibar ama sanırım Rus erkeklerde öyle sandım İşte Rus tokadı yemiş gibi oldu😅 ve eşiniz ile mutluluklar
Cok teşekkürler. ☺️ Valla ben rus erkeklerinin kibar olduğunu hiç duymadım. Bu arkadaşlar hep internetten mi? Hiç yüz yüze görüştüğünüz oldu mu?

Cok teşekkürler. ☺️ Valla ben rus erkeklerinin kibar olduğunu hiç duymadım. Bu arkadaşlar hep internetten mi? Hiç yüz yüze görüştüğünüz oldu mu?

bana Antalyada rasgelenler hep kibardı ama Almanyada tanıdıklarım ayı ötesi ayıoğluayı ... yani eleman o kadar ayı ki, kuşaklar boyunca süren bir ayılık geleneğinden geldiği belli oluyor:KK51:

Alman erkekleri Alman arabaları gibidir, fonksiyoneldir, sağlamdır bir kez alırsın sıkıntı çıkarmadan yıllar boyunca gider arıza yapmaz :halay: Geneli dürüst ve çalışkan bence, yemekti bulaşıktı temizlikti üşenmeden yaparlar.
Ruslar eğlenmelik erkek kategorisinde iyi bence, insanın gönlünü hoş tutmayı biliyorlar ama uzun vadede pek olmuyor :halay:
Kesinlikle katılıyorum ama bunu kendileri istiyor bence

Ben de duymadım kibar olduklarını. Tam tersine yan gelip yattıklarını, evin erkeği olarak hiçbir görev üstlenmediklerini duydum. Hatta rus kadınları Türk erkeklerinin sahiplenici ve sen dur ben hallederim şeklindeki karakterinden hoşlanıyormuş. (diyolla 😂)

Back
X