Ama Rusya'da da düşükmüş başka arkadaşlarıma sordum haklı olduğu hâlde açıkcası hani bugüne kadar Türkiye'den ya da başka ülkeden konuştuğum kişilerde böyle bir şey duymadığım içim ve hani adam kendi ülkesinde aşmış bizim mesleklerin bilgisini bilince bir şaşırdımNe münasebet ayolelin herifine ne.
Yatırım tavsiyesi değildir falan da deseymiş, haklı da bi taraftan. Dolar bazında hepimiz fasfakiriz
Öğretmenlik maaşı düşükmüş bir onu öğrendim ama arkadaşta benim maaşı beğenmedirusyadada öyle aman aman maaş vermiyorlar onlarda aç türkiyeye geliyor çogu özellikle kadınlar
Ay napacan bu adami. Ikiniz de kendi ulkenizde memursunuz. Ne sen oraya gidicen ne o buraya gelecek. Tanismaniz bile hayal.Bu açıdan bakmadım hiç ama haklı maaş konusunda sadece ben bozuldum
Evli sevgilim ne demekBu pek doğru bir bilgi değil, Rus erkekleri delice aldatıyor, evliyken koluna başka kadın takıp gezdirenler çok sevgilim diye. Yanındaki adamı da evli sevgilim diye tanıtan kadın da çok, Rusların ünlü lafı da o yönde zaten: Bir kız ağaç değildir (istersen kenara çekebilirsin)
ruble kullanıyorlar 1 ruble 0,32 kuruş yapıyor bizde bir sürü estetisyen arkadaşım var hepsi türkiyeye geliyor rusyada çok iş olmuyor diye bak zengini çok zengin oluyor onları teğet geçiyorum ama genel olarak çok maaş alan yok öyleÖğretmenlik maaşı düşükmüş bir onu öğrendim ama arkadaşta benim maaşı beğenmedi
Keşke tek sorun o olsa en baştan türk kızlarına ters karakterdeler canım ama ben Türk erkekleri ile de anlaşamıyorum sorun bu o yüzden daha gencim bakalım kimler çıkacak karşımaAy napacan bu adami. Ikiniz de kendi ulkenizde memursunuz. Ne sen oraya gidicen ne o buraya gelecek. Tanismaniz bile hayal.
Avrupali dene bi de Turklerle anlasamiyosan.Keşke tek sorun o olsa en baştan türk kızlarına ters karakterdeler canım ama ben Türk erkekleri ile de anlaşamıyorum sorun bu o yüzden daha gencim bakalım kimler çıkacak karşıma
Ya niye bilmiyorum ben durum ve ekonomi olarak iyi sanıyordum ama işte sizin yorumlar ile anladım ki dışardan yeşil türbe içerden estağfurullahruble kullanıyorlar 1 ruble 0,32 kuruş yapıyor bizde bir sürü estetisyen arkadaşım var hepsi türkiyeye geliyor rusyada çok iş olmuyor diye bak zengini çok zengin oluyor onları teğet geçiyorum ama genel olarak çok maaş alan yok öyle
Evet artık oralardan kişilerde sohbet ederek anlayacağım herkesin iyisi kötüsü var ama kültürel çatışmalarıda biraz görmezden gelmem gerek gibiAvrupali dene bi de Turklerle anlasamiyosan.
He he ne misssBir rus eniştemiz eksikti boşverin ya mis gibi türk erkeklerimiz varken
He he ne misssaz once adam hayatim tirnaklarimi ne zaman keseceksinn ya diyip ccouk gibi karsimda dudaklarini büktü milletim rus polisi baska eyaletlerdeki kadinlarin maaslaeini bile bilir bizimki daha kendi maasini elinde tutamiyor
Rusya pek hayırlı bi memleket değil kiAma Rusya'da da düşükmüş başka arkadaşlarıma sordum haklı olduğu hâlde açıkcası hani bugüne kadar Türkiye'den ya da başka ülkeden konuştuğum kişilerde böyle bir şey duymadığım içim ve hani adam kendi ülkesinde aşmış bizim mesleklerin bilgisini bilince bir şaşırdım
Arkadaşlar Yeni tanıştığım Rus erkek arkadaşım var iyi kibar biri yani yeni yeni tanıyorum o polis ama bugün işten konu açıldı neyse işte ben öğretmen olmak için sınavlara hazırlıyorum bana dedi ki güzel meslek ama ülkende maaşı çok az başka işlere bak ben şok ne diyeceğim bilemedim haklı ama sinirlendim gerçektenne desem bilemiyorum
Hic kesmedimki bir kere bile kesmedim dalga geciyor ama sorsan kesmemi ister mesela. Kesermiyim asla kesmem cunku gercekten beceremem. Ama turk erkekleri bana gore cok usengec avrupali erkekler daha girisken esit bence ordaEşinizin tirnagini mi kesiyorsunuz?
Boyle adamla ilişki yurutebilen biri rusta olsa, avrupali da olsa gidip oranin da degisik huylu adamlarini bulur bence.
Hic bir ırkın erkegi, kadini istisnasiz mukemmel değil. Sizin standartlarla da alakali biraz.
Nereden baktigimiza bağli.
Hic kesmedimki bir kere bile kesmedim dalga geciyor ama sorsan kesmemi ister mesela. Kesermiyim asla kesmem cunku gercekten beceremem. Ama turk erkekleri bana gore cok usengec avrupali erkekler daha girisken esit bence orda
Fitille bir konuda slav olduğunuzu yazmıştınız,siz rus musunuz? Eşiniz mi türk?Turk erkeklerin tavirlarini ben biraz da Turk kadinlarina bagliyorum cunku en sacma adami bile bir sekilde kabul edip evleniyorlar ve Turk kadinlarinin erkekten beklentileri coooook düşük zaten.
Sonra diyorlar Turk erkekleri şunu yapmaz, bunu yapmaz ee yapmaz cunku her davranişlari kabul goruyor.
Benim kocam Turk ama burada yazan kotu ornek genelleme yapilan Turk erkekleri gibi davranmiyor, davransa benimle olamazdi başka adam bakardim.
Fitille bir konuda slav olduğunuzu yazmıştınız,siz rus musunuz? Eşiniz mi türk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?