Ruj sürmekten daha önemlisi diş fırçalamak bence...

Eveeeeeet. Kesinlikle çok önemli hani dişlerin bakımlıysa ruj sürmesende fark yapmaz. ama bu konu nasıl bir uçuruma gitmiş :KK64:
evet ben de anlamadım ama çok garip, herkes ne kadar sinirli ve fevri, altı üstü bir fikrimi yazdım ne oluyor ki, sadece kadınlar için önemli bence.

Yorumun altında kib yaziyo 1 senedir farketmedinizmi kib şikayet etmek siteden atılma ceza için kullaniniyo şikayet etmek istediğiniz üyeyi yada kötü içeriği şikayet ediyorsunuz kibe basarak yazıyorsunuz
teşekkür ederim hiç fark etmedim, sağolun ama şu anda şikayet edilecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum

Tabi ki buda senin fikrin ama sanırım yanlış anlaşıldın canım . O kadar ruj kullanan insan var o yuzden muhabbet yanlış yerlere gitti.

ooo neden bu kadar ayrıntılı ezberlediniz ki yazdıklarımı hayatta çok daha önemli şeyler olmalı sizin için beni bu kadar önemsemeniz şaşırttı beni:KK61:
Şaşkınlıktan gözyaşı dökmek, sizin şu müthiş egonuza hiç yakışmıyor kuzum. Halbuki ben sadece, hafızası sağlam
Absürd komedi
Hastasıyım... Yine de sevinmene sevindim.
Hayat sevince güzel, sevince tatlı düşler, bir kuşu kelebeği, insan sevince güzel. Lalalala

Şaşkınlıktan gözyaşı dökmek, sizin şu müthiş egonuza hiç yakışmıyor kuzum. Halbuki ben sadece, hafızası sağlam
Absürd komedi
Hastasıyım... Yine de sevinmene sevindim.
Hayat sevince güzel, sevince tatlı düşler, bir kuşu kelebeği, insan sevince güzel. Lalalala

Ben de sevindim, benim için güzel bir şiir yazmışsınız neredeyse , çok teşekkür ederim.

Birinin taytı,diğerinin arkadaşları,başka birinin fırçalanmamış dişi. Senin neyin kardeşim sen mükemmel misin senin ahlak bekçiliğin,senin kadını yüceltmen gerekirken hemcinsinle birlik olmak gerekirken ''kadın açarsa erkek bakar'' mantığında olman,senin boş konuşman. E bıktırdın yani derdin buysa artık....

Birinin taytı,diğerinin arkadaşları,başka birinin fırçalanmamış dişi. Senin neyin kardeşim sen mükemmel misin senin ahlak bekçiliğin,senin kadını yüceltmen gerekirken hemcinsinle birlik olmak gerekirken ''kadın açarsa erkek bakar'' mantığında olman,senin boş konuşman. E bıktırdın yani derdin buysa artık....
beni ve yazdıklarımı neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım, ayrıca da ben kadınlara karşı hiç bir şey yazmadım, siz böyle bir bağlantı kurmuşsunuz ama bence çok iddaalı bir korelasyon yapmışsınız, söylemek istemediğim ne varsa siz bana atfetmişsiniz:stop:

beni ve yazdıklarımı neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım, ayrıca da ben kadınlara karşı hiç bir şey yazmadım, siz böyle bir bağlantı kurmuşsunuz ama bence çok iddaalı bir korelasyon yapmışsınız, söylemek istemediğim ne varsa siz bana atfetmişsiniz:stop:
Öyle bi duruş sergiledin çünkü az önce ne dedim sana dön bi bak konularina yazdiklarina yorumlarina

Bu kadarda olmaz pes diyorum baska da bişey demiyorum:KK45: Devrelerim yandı :confused::mad:

X