Ruj sürmekten daha önemlisi diş fırçalamak bence...

Anlaşılan herkes sıkılmış yine forumda:KK43:( sohbet etmeye yer arıyorsunuz, popi konulardan olmamasına rağmen popilik yorumlar yapmışsınız? Siz beni mi takip ediyorsunuz:KK48:

Dur tahmin edeyim:
Yine yanınızdaki erkekler, hatunun biriyle dalga geçtiler. Siz de onun yerine rencide oldunuz.
Ah sizin şu utangaç kalbiniz. Ahhh

Dur tahmin edeyim:
Yine yanınızdaki erkekler, hatunun biriyle dalga geçtiler. Siz de onun yerine rencide oldunuz.
Ah sizin şu utangaç kalbiniz. Ahhh

ooo neden bu kadar ayrıntılı ezberlediniz ki yazdıklarımı hayatta çok daha önemli şeyler olmalı sizin için beni bu kadar önemsemeniz şaşırttı beni:KK61:

Kib'lenmek derken, diğer arkadaşlar neden böyle davrandı anlamadım, çok normalken her şey sanki herkes çok sinirli yine, güzel ve kibarca sohbet etmek varken, aslında bir açıdan da doğru insanlar stres atmak için vakit geçiriyorlar burada ama belki biraz daha ön yargısız ve nazik olabiliriz

Kib'lenmek derken, diğer arkadaşlar neden böyle davrandı anlamadım, çok normalken her şey sanki herkes çok sinirli yine, güzel ve kibarca sohbet etmek varken, aslında bir açıdan da doğru insanlar stres atmak için vakit geçiriyorlar burada ama belki biraz daha ön yargısız ve nazik olabiliriz
Kivirmalar kivirmalar
Yandan yandan

Bence de banlanma altı üstü bir forumda sohbet ediyoruz daha sakin kalabiliriz
arkadaşlar ne konu absürt ne de yazdığım bir şey de kabalık yok neden gerildiniz ki ben de bir kadınım ve burada nezaket çerçevesinde paylaşımda bulunuyorum

Alti üstü sana yazıyorum banlanmam gereksiz olur
evet işte , konuyu beğenmediniz bence yine ama anormal bir durum da değil ki hepimiz tüm konuları beğenemeyiz ki zaten, sizi ne yaptım da sinirlendirdim bilmiyorum ama çok üzgünüm

bana kalırsa diş fırçalamak kadar dişinize ve teninize uygun renk ruj seçmekte önemli. bazı rujlar özellikle kırmızılar dişleri olduğundan sarı ve pismiş gibi gösteriyor.

bana kalırsa diş fırçalamak kadar dişinize ve teninize uygun renk ruj seçmekte önemli. bazı rujlar özellikle kırmızılar dişleri olduğundan sarı ve pismiş gibi gösteriyor.
evet çok doğru , bu yüzden nude tonları çok daha güvenli oluyor , çok haklısınız

Eveeeeeet. Kesinlikle çok önemli hani dişlerin bakımlıysa ruj sürmesende fark yapmaz. ama bu konu nasıl bir uçuruma gitmiş :KK64:

Çok özür dileyerek bir soru sorabilir miyim? Kib lenmek nedir? vaktiniz olursa
Yorumun altında kib yaziyo 1 senedir farketmedinizmi kib şikayet etmek siteden atılma ceza için kullaniniyo şikayet etmek istediğiniz üyeyi yada kötü içeriği şikayet ediyorsunuz kibe basarak yazıyorsunuz

X