Ruhsal olarak ölmüş gibiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikoloğunuz bu yazdıklarınıza bakılırsa sizi çok da anlamamış. Adamın bilmem ne paylaşımı yüzünden ortalığı birbirine katmak normal bir tepki değil mesela. İlişki konusunda verdiği tavsiyeler de ofsayt.
Ben bu durumdayken, hala aramızdaki ilişki berbat bir şekilde sonlanalı 1 hafta olmuşken yeni üniformasıyla atandığı şehirin üniforması ve biosunda yazar haliyle tabiri caizse birilerine yürümek için sosyal medya hesabı açması sinirleneceğim bir durum değil mi?

Açıkçası ben de intihar etmeyi düşündüm, yazacaktım ama tepki görmekten çekindiğim için yazmadım. Hatta intiharı da o kişiye bir ceza olarak görüyorum nedense.
Ceza mı? 2 gün sonra hayatına devam eder annen yanında destekcin sakın kızgınlıkla böyle bir saçmalık yapma.

Psikiyatri aciller var. Annen de yaninda lütfen başvur. Lütfen çekinme hemen tıbbi yardım al.
Psikiyatrisler konusunda hiçbir bilgim yok. Bu yorumum çok sığ olabilir, özür dilerim şimdiden. Gittiğimde yapacağı şey üstün körü beni bi 10 dakika dinleyip muhtemelen beni uyuşturacak bir ilaç yazıp yollamak olmayacak mı?

Ceza mı? 2 gün sonra hayatına devam eder annen yanında destekcin sakın kızgınlıkla böyle bir saçmalık yapma.
Annem de şu an hiç sağlıklı düşünemediğimi söyleyip biraz aklını başına topla diye kızıp duruyor. Bi de böyle bir adama takılıp kaldım kendimi harap ettim diye köpürüyor.

Ben bu durumdayken, hala aramızdaki ilişki berbat bir şekilde sonlanalı 1 hafta olmuşken yeni üniformasıyla atandığı şehirin üniforması ve biosunda yazar haliyle tabiri caizse birilerine yürümek için sosyal medya hesabı açması sinirleneceğim bir durum değil mi?
Adamla çocuğun dışında bir bağlantın olmamalı meredith. Hatta olmaması senin adına daha hayırlı.

Değil. Adam baştan beri size falsolu hareket yapıyor. Hatta yaptığı en açıklanabilir hareket bu. Öyle bir yazıyorsunuz ki hiç bilmeyen yolunda düzenli giden bir ilişkiniz vardı da adam birden huy değiştirdi zannedecek. Her konunuza ısrarla bu adama dair bir umut taşımayın, romantik ilişkiyi bir kenara bırakıp kendinizle ilgilenin diye yazıyorum/ yazıyoruz. Ama siz havanda su dövmekte ısrarcısınız. Psikoloğunuz da bunu besliyor. Yapmayın kendinize yazık. Şempanzeden İlber Ortaylı çıkmasını benziyorsunuz şu an.

Değil. Adam baştan beri size falsolu hareket yapıyor. Hatta yaptığı en açıklanabilir hareket bu. Öyle bir yazıyorsunuz ki hiç bilmeyen yolunda düzenli giden bir ilişkiniz vardı da adam birden huy değiştirdi zannedecek. Her konunuza ısrarla bu adama dair bir umut taşımayın, romantik ilişkiyi bir kenara bırakıp kendinizle ilgilenin diye yazıyorum/ yazıyoruz. Ama siz havanda su dövmekte ısrarcısınız. Psikoloğunuz da bunu besliyor. Yapmayın kendinize yazık. Şempanzeden İlber Ortaylı çıkmasını benziyorsunuz şu an.
Gerçi psikoloğum ilk bu başkalarını takip etmeye çalıştığında seviyor muyum, kıskanıyor muyum diye bilinçli yaptığını da öne sürmüştü. 🤦🏼‍♀️

Annem de şu an hiç sağlıklı düşünemediğimi söyleyip biraz aklını başına topla diye kızıp duruyor. Bi de böyle bir adama takılıp kaldım kendimi harap ettim diye köpürüyor.
Haklı kadın. Bu adam adam olsa zaten seni bu kadar yıpratır mı? Adam hep falsoluydu zaten.
Çocukla da ilgilenmiyor ki. 2 ay tek başıma hamilelik geçirdim yazmadı. Şimdi de eminim doğuma kadar yazmayacak.
Durumun ciddiyetinin farkında değil ergen herif. Sende aklını başına devşir. Bu herif için üzülme bebeğini düşün.

Bu hafta psikoloğumun bana tek dediği şey oldu; siz güzel seven bir kadınsınız. Erkekler kendilerine bu kadar faydası dokunmuş bir erkeği unutamazlar. Muhakkak bir süre sonra size yine yazacaktır. Bir ilişki düşünüyorsanız hemen yanıt vermeyin, biraz beklesin. Kendi çabalasın minvalinde şeyler.
bence çokta yararlı bir ruh sağlığı çalışanı değil ,
terapinin bununla hiçbir alakası yok inanın.

Psikiyatrisler konusunda hiçbir bilgim yok. Bu yorumum çok sığ olabilir, özür dilerim şimdiden. Gittiğimde yapacağı şey üstün körü beni bi 10 dakika dinleyip muhtemelen beni uyuşturacak bir ilaç yazıp yollamak olmayacak mı?
antidepresan uyuşturacak ilaçlar değildir , gerçekten korkunç sığ bakıyorsunuz .
depresyon beyin kimyası değişimi ile oluşur ve tedavisi yine beyin kimyasına etki eden ilaçlardır ,
uyuşturmak filan çok yanlış terimler

Açıkçası kızlar bizim terapilerimiz bu şekilde geçiyor. Sohbet kıvamında. Psikolog kendi hayatıyla ilgili şeyler falan da anlatıyor.
Size duymak istediğiniz şeyleri söyleyerek amiyane tabirle gazınızı alıyor. Asıl şeylere odaklanmıyor gibi hissettim.

Açıkçası kızlar bizim terapilerimiz bu şekilde geçiyor. Sohbet kıvamında. Psikolog kendi hayatıyla ilgili şeyler falan da anlatıyor.
Sonra psikologlara karşı neden önyargılıyım :işsiz:
bence paranızı daha fazla çöpe atmayın terapinin bununla zerre alakası yok , düzgün bir terapi alırsanız anlarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X