bence de yüzünde bi gariplik var ve ben de ilk gördüğümde erkeksi durduğunu düşünmüştüm.
yani dudakları olmasa tam bir erkek kemik hatları var kızda
neden böyle düşündüğüme gelince,
adem elması çok çıkık boynu çok uzun
çenesi öne doğru çıkık(ki bu erkeksi bir özelliktir)
aynı şekilde kaş kemiği de çok belirgin
burnu zaten facia düzelttirse çok daha yakışır eminim.
ben de fazla abartıldığını düşünüyorum tamam güzel hatun yine de ama dünyanın en seksi kadını değil bana göre at gibi kadın derler ya öyle,
bir megan fox ya da bar rafeali değil.
şimdi öncelikle beyenmeyenler olabilir. fakat yok bu ne böyle yok suratı erkeksi gibisinden saçma sapan benzetmelerde bulunmuşsunuz. ama allahın yarattığına bu şekilde konuşamazsınız. beyenmeyebilirsiniz. güzellik görecelidir. fakat birde şöyle düşünün bende öyle düşünüyorum bu kız benden güzel insan kendisinden daha güzel bi insanı neden beyenmesinki. eminim bu kızların çokğu sendende güzeldir. ha sakın yanlış anlama seni görmedim bile ama bu sonuçta güzel bi kızç değişik bi suratı dediğin kızın gözleri mavi. dudakları dolgun. vs . vs sende bi fotonu koy istersen. ayrıca bi megan fox deyil filan diyosun ama kusura bakma yani megan foxun estetik yaptırmadan önceki halleri malüm. bu kız yine doğal. saygılı olun biraz. bu beyenmediğiniz kız burda onu beyenmeyenlerden bin kat daha güzel .
şimdi öncelikle beyenmeyenler olabilir. fakat yok bu ne böyle yok suratı erkeksi gibisinden saçma sapan benzetmelerde bulunmuşsunuz. ama allahın yarattığına bu şekilde konuşamazsınız. beyenmeyebilirsiniz. güzellik görecelidir. fakat birde şöyle düşünün bende öyle düşünüyorum bu kız benden güzel insan kendisinden daha güzel bi insanı neden beyenmesinki. eminim bu kızların çokğu sendende güzeldir. ha sakın yanlış anlama seni görmedim bile ama bu sonuçta güzel bi kızç değişik bi suratı dediğin kızın gözleri mavi. dudakları dolgun. vs . vs sende bi fotonu koy istersen. ayrıca bi megan fox deyil filan diyosun ama kusura bakma yani megan foxun estetik yaptırmadan önceki halleri malüm. bu kız yine doğal. saygılı olun biraz. bu beyenmediğiniz kız burda onu beyenmeyenlerden bin kat daha güzel .
herkes görüşünü belirtiyor senin belirttiğin gibi.. kime ne ki bundan!
kimi beğeneceğimizi de söyle istersen
valla ilk defa bir vs mankenini beğenmiyorum o da bu kız ...
bir arkadaşında dediği gibi cidden at suratlı derler ya o cinsten ...
ayrıca vs mankeni olması da bir ilah olması , dünyanın en guzel kadını olması vb. demek değil yani ,
he bu arada arkadaş sıfır estetik demişde dudaklarını görememiş sanırsam :)
erkeksi diye ben yazmıştım bana cevap vermişsin alla alla ya.
bizden güzel olduğunu ne biliyosun
beğenmek zorunda mıyız?
kusura bakmaönceki mesajlara bakmamıştım. iyi işte biraz daha nazik olman gerektiğini söyledim ayrıca ben seni zaten görmedim. bilemem senden güzel mi değilmi sen karar ver ama mantıklı ol biraz ve birazda kibar ol. mümkünsedde konuyu kapat. seninle laf kavgası edicek vaktim yok.
kimin üslubu kavga eder tarzda okuyanlar anlar bence
tabikide kimene haklısın fakat at gibi benzetmeler hiç kimsenin ağzına yakışmıyo yok at yok bilmem ne çok saçma
sen niye üstüne alınıyosunki
at gibibu nasıl bir benzetme . en azından kendinizden güzel olana saygınız olsun. beyenmiyorum deyip geçin.
sorun beyenmemek deyil. ben beyenniyorum mesela at gibi ağır eleştirilerde bulunuyosunuz. biraz daha kibar olmayı deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?