• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie-Huntington-Whiteley-Victorias-Secret-Bikini-Photoshoot-2010-2.jpg

rosie-huntington-whiteley-resimleri-8.jpg
$rosie-huntington-whitley-face3.jpg

Rosie_Huntington_Whiteley.jpg

Rosie+Huntington+Whiteley.jpg

80357_rosie_huntington_whiteley_next_photoshoot-9_122_530lo.jpg

transfor-3-picc.jpg

Bütün meleklere sormuşlar en güzel en seksi victoria meleği kim diye hepsinin cevabı rosie :40: çok seksi gerçekten giydiklerini çok güzel taşıyor

bu kızda hoş gerçekten ben de beğeniyorum ama en güzel melekte değil bence şaşırdım bu cevaba hatta en güzelleri adriana bana görede genelde tüm dünyada aynı şeyi düşünüyor çok şaşırdım gerçekten...:53:

bu kızda hoş gerçekten ben de beğeniyorum ama en güzel melekte değil bence şaşırdım bu cevaba hatta en güzelleri adriana bana görede genelde tüm dünyada aynı şeyi düşünüyor çok şaşırdım gerçekten...:53:

dudakları ve hareketlerinden dolayı rosieyi çok seksi buluyormuş diğer melekler rosie de dudaklarımla başım belada diyor :))

Son düzenleme:
dudakları ve hareketlerinden dolayı rosieyi çok seksi buluyormuş diğer melekler rosie de dudaklarımla başım belada diyor :))

hareketler olabilir ama dudakları kötü bence şekilsiz ve yüzüne orantısız dudakları var bence sanki başka birinin dudaklarını alıpta onun yüzüne koymuşlar gibi sokakta böyle bir dudak görsem hemen yanımdakini dürtüp gösterirdim dğişik çünkü ama hoş kız ya....

bu fotoğraf sanırım şuradan alınmış ama bu photoshop bakın burada bütün victoria secret melekleri var adriana alessandra bar burda herkesi montajlamışlar

Louis-Vuitton-Makyajsiz-Mankenler.jpg

Bu fotoğraflar hepsinin doğal hali. Montajlama filan yok. Makyajsız çekimler. Mankenlerin böyle fotoğrafları oluyor. Her açıdan, her şekilde fotoğraflarını çekiyor ajanslar. Tam anlamıyla suratlarının öne çıkartıp yapılmış bir çalışma bu.

Son düzenleme:
Bu fotoğraflar hepsinin doğal hali. Montajlama filan yok. Makyajsız çekimler. Mankenlerin böyle fotoğrafları oluyor. Her açıdan, her şekilde fotoğraflarını çekiyor ajanslar. Tam anlamıyla suratlarının öne çıkartıp yapılmış bir çalışma bu.

haklı olabilirsin ama bu fotoğrafı bi yerde görmüştüm biraz bozulma var. mesela sende belki fark etmişsindir suratları omuzlarına göre büyük gözüküyo yada dediğin gibi suratları ön plana çıkarmak için böyle bi bozulma vardır ilmiyorum ama bar refaaelinin makyajsız hali pek benzemiyo

Bar-Refaeli-18-yas-430x629.jpg

bu fotoğraf sanırım şuradan alınmış ama bu photoshop bakın burada bütün victoria secret melekleri var adriana alessandra bar burda herkesi montajlamışlar

Louis-Vuitton-Makyajsiz-Mankenler.jpg

aralarinda sadece adriana lima'yi, emily didonato'yu, alessandra ambrosio'yu, bar rafaeli'yi, karolina kurkova'yi ve rosie huntington-whiteley'i taniyabildim digerleri makyajsiz taninmaz
benim merak ettigim, neden resimde bazilarinin gözünde gözlük var?

aralarinda sadece adriana lima'yi, emily didonato'yu, alessandra ambrosio'yu, bar rafaeli'yi, karolina kurkova'yi ve rosie huntington-whiteley'i taniyabildim digerleri makyajsiz taninmaz
benim merak ettigim, neden resimde bazilarinin gözünde gözlük var?

bende onu merak ettim . bide galiba 2. sıranın 3. resmindeki kız Anne V ayrıca fotolar bi deyişik göğüsleri bazılarının gerçektekinden büyük çıkmış vede omuzları dar kafaları büyük gibi çıkmış bence çoğu bu fotolardaki kadar kötü deyiller tabi gerçeği bilemem ama

Son düzenleme:
Back