Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün meleklere sormuşlar en güzel en seksi victoria meleği kim diye hepsinin cevabı rosieçok seksi gerçekten giydiklerini çok güzel taşıyor
bu kızda hoş gerçekten ben de beğeniyorum ama en güzel melekte değil bence şaşırdım bu cevaba hatta en güzelleri adriana bana görede genelde tüm dünyada aynı şeyi düşünüyor çok şaşırdım gerçekten...![]()
dudakları ve hareketlerinden dolayı rosieyi çok seksi buluyormuş diğer melekler rosie de dudaklarımla başım belada diyor :))
bu fotoğraf sanırım şuradan alınmış ama bu photoshop bakın burada bütün victoria secret melekleri var adriana alessandra bar burda herkesi montajlamışlar
![]()
Bu fotoğraflar hepsinin doğal hali. Montajlama filan yok. Makyajsız çekimler. Mankenlerin böyle fotoğrafları oluyor. Her açıdan, her şekilde fotoğraflarını çekiyor ajanslar. Tam anlamıyla suratlarının öne çıkartıp yapılmış bir çalışma bu.
harika harika taş gibi ya bayıldımm son fotoğraflaraözellikle beyaz elbiseli haline mükemmell
![]()
bu fotoğraf sanırım şuradan alınmış ama bu photoshop bakın burada bütün victoria secret melekleri var adriana alessandra bar burda herkesi montajlamışlar
![]()
aralarinda sadece adriana lima'yi, emily didonato'yu, alessandra ambrosio'yu, bar rafaeli'yi, karolina kurkova'yi ve rosie huntington-whiteley'i taniyabildim digerleri makyajsiz taninmaz
benim merak ettigim, neden resimde bazilarinin gözünde gözlük var?