Rosie Huntington-Whiteley

bu şekilde dudakları olan bir arkadaşım var ama böyle dudaklar çok dikkat çekiyor gerçekten...

bu kiz MAXIM dergisine göre 2011 yilinin yasayan en seksi kadini secilmis ama sahsen abartilacak kadar güzel bir kadin degil ama seker ve sempatik

Maxim Magazine "Hot 100"
1. Rosie Huntington-Whiteley
2. Katy Perry
3. Rihanna ??

gerçekten çok güzel bir kız

Eklentiler

• $e93s3dt45rn4e435.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $54opj7zrgwyzo4jy.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 55
bu kadının yüzünde bi gariplik var ya, çok alık bi ifadesi var, erkeksi bi suratı var.

bu ne yaw:))) çoook sıradan duruyor , 16 yasında normal bır kız gıbı ... bizim bır akrabaya benzıomus hatta , ben begenmedım bu hatunu çoook daha guzellerı var bence bıraz once baktıgım bı hatun vardı xenıa mıydı neydı adı buna 10 basar be yaa! çok buyutuyor magazın bu hatunu bence

bu fotodan yola çıkarak yazmışsın ama bundan daha güzelleri var dediklerinin de emininm kötü fotoları vardır. mesela bu kız vitoria secrette bir bildikleri varki almışlar. güzellik görecelidir. bence çok güzel

küçük durması normal tamamen makyajsız saçı başı dağınık bi halde çünkü :) xenia da çok güzel ama bu kızın fiziği ona göre çok daha üstün zaten victoria secret da özel seçiyo hepsini bir çoğunun fiziği mükemmel :97:

bence de yüzünde bi gariplik var ve ben de ilk gördüğümde erkeksi durduğunu düşünmüştüm.
yani dudakları olmasa tam bir erkek kemik hatları var kızda
neden böyle düşündüğüme gelince,
adem elması çok çıkık boynu çok uzun
çenesi öne doğru çıkık(ki bu erkeksi bir özelliktir)
aynı şekilde kaş kemiği de çok belirgin
burnu zaten facia düzelttirse çok daha yakışır eminim.
ben de fazla abartıldığını düşünüyorum tamam güzel hatun yine de ama dünyanın en seksi kadını değil bana göre at gibi kadın derler ya öyle,
bir megan fox ya da bar rafeali değil.

şimdi öncelikle beyenmeyenler olabilir. fakat yok bu ne böyle yok suratı erkeksi gibisinden saçma sapan benzetmelerde bulunmuşsunuz. ama allahın yarattığına bu şekilde konuşamazsınız. beyenmeyebilirsiniz. güzellik görecelidir. fakat birde şöyle düşünün bende öyle düşünüyorum bu kız benden güzel insan kendisinden daha güzel bi insanı neden beyenmesinki. eminim bu kızların çokğu sendende güzeldir. ha sakın yanlış anlama seni görmedim bile ama bu sonuçta güzel bi kızç değişik bi suratı dediğin kızın gözleri mavi. dudakları dolgun. vs . vs sende bi fotonu koy istersen. ayrıca bi megan fox deyil filan diyosun ama kusura bakma yani megan foxun estetik yaptırmadan önceki halleri malüm. bu kız yine doğal. saygılı olun biraz. bu beyenmediğiniz kız burda onu beyenmeyenlerden bin kat daha güzel .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…