• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rosie Huntington-Whiteley

bence de yüzünde bi gariplik var ve ben de ilk gördüğümde erkeksi durduğunu düşünmüştüm.
yani dudakları olmasa tam bir erkek kemik hatları var kızda
neden böyle düşündüğüme gelince,
adem elması çok çıkık boynu çok uzun
çenesi öne doğru çıkık(ki bu erkeksi bir özelliktir)
aynı şekilde kaş kemiği de çok belirgin
burnu zaten facia düzelttirse çok daha yakışır eminim.
ben de fazla abartıldığını düşünüyorum tamam güzel hatun yine de ama dünyanın en seksi kadını değil bana göre at gibi kadın derler ya öyle,
bir megan fox ya da bar rafeali değil.

bence megan fox ile karşılaştıralamaz bile

Megan Fox:
megan+fox+makyajsiz+hali+3.JPG

makyajsiz-megan-megan-fox-makyaj-seksi-makyajsiz-1211741.jpg

Megan-Fox-Makyajsiz-430x518.jpg

megan-fox.jpg

megan-fox-estetik3.jpg

megan-fox-estetik1.jpg

megan-fox-estetik2.jpg

liveimages5cgc3bczelim5cm7.jpg

e09BGVz.jpg

bukadar estetikle herkes güzel olur. burnu estetik, göğüsleri estetik, cildi kötü zaten.

Rosie Huntington

Rosie-Huntington-Whiteley-10.jpg

rosie-huntington-whiteley-resimleri-231x300.jpg

rosie-huntington-whiteley-is-what-s-hot-126840.jpg

rosie-huntington-whiteley-skin-care-salon-15.jpg

Rosie_Huntington-Whiteley-Transformers-Dark_of_the_Moon.jpg

180896_1712205957223_1000360245_31943701_4297172_n.jpg

180154_1710652678392_1000360245_31941125_7727652_n.jpg

rosie zaten tescilli. sonuçta victoria secret meleği (victoria secretteki bütün mankenler güzel.)ve en önemlisi doğal olması. biyerleri estetik olduktan sonra ne önemi kalır güzelliğin.

Rosie+Huntington-Whiteley_Megan+Fox.JPG

ha tabi sende haklısın megan fox bu kadar estetik yaptırdıktan sonra ancak rosieyle kıyaslanabilir.

Son düzenleme:
şimdi öncelikle beyenmeyenler olabilir. fakat yok bu ne böyle yok suratı erkeksi gibisinden saçma sapan benzetmelerde bulunmuşsunuz. ama allahın yarattığına bu şekilde konuşamazsınız. beyenmeyebilirsiniz. güzellik görecelidir. fakat birde şöyle düşünün bende öyle düşünüyorum bu kız benden güzel insan kendisinden daha güzel bi insanı neden beyenmesinki. eminim bu kızların çokğu sendende güzeldir. ha sakın yanlış anlama seni görmedim bile ama bu sonuçta güzel bi kızç değişik bi suratı dediğin kızın gözleri mavi. dudakları dolgun. vs . vs sende bi fotonu koy istersen. ayrıca bi megan fox deyil filan diyosun ama kusura bakma yani megan foxun estetik yaptırmadan önceki halleri malüm. bu kız yine doğal. saygılı olun biraz. bu beyenmediğiniz kız burda onu beyenmeyenlerden bin kat daha güzel .

herkes görüşünü belirtiyor senin belirttiğin gibi.. kime ne ki bundan!

şimdi öncelikle beyenmeyenler olabilir. fakat yok bu ne böyle yok suratı erkeksi gibisinden saçma sapan benzetmelerde bulunmuşsunuz. ama allahın yarattığına bu şekilde konuşamazsınız. beyenmeyebilirsiniz. güzellik görecelidir. fakat birde şöyle düşünün bende öyle düşünüyorum bu kız benden güzel insan kendisinden daha güzel bi insanı neden beyenmesinki. eminim bu kızların çokğu sendende güzeldir. ha sakın yanlış anlama seni görmedim bile ama bu sonuçta güzel bi kızç değişik bi suratı dediğin kızın gözleri mavi. dudakları dolgun. vs . vs sende bi fotonu koy istersen. ayrıca bi megan fox deyil filan diyosun ama kusura bakma yani megan foxun estetik yaptırmadan önceki halleri malüm. bu kız yine doğal. saygılı olun biraz. bu beyenmediğiniz kız burda onu beyenmeyenlerden bin kat daha güzel .

kimi beğeneceğimizi de söyle istersen

valla ilk defa bir vs mankenini beğenmiyorum o da bu kız ...
bir arkadaşında dediği gibi cidden at suratlı derler ya o cinsten ...
ayrıca vs mankeni olması da bir ilah olması , dünyanın en guzel kadını olması vb. demek değil yani ,
he bu arada arkadaş sıfır estetik demişde dudaklarını görememiş sanırsam :)

rosie'nin dudaklari kesinlikle dogal zaten kücükken okulda dalga konusu olmus dudaklari. ayrica estetikle dudak öyle olmaz cünkü kizin dudaklari tiris tiris (angelina jolie'nin kide öyle) estetikli olsaydi meganinki gibi dururdu ikisinin dudaklarini karsilastirdiginiz zaman belli olur zaten meganin dudaklari pürüzsüz. rosienin sadece üst dudagi alt dudagina göre daha dolgun yani estetik yaptirmis olsaydi neden üstünü sisirip altini biraksin ki..kücüklük resimlerindede dudak ayni dudak

güzellikte megan fox dan iyi mi kötümü o tartisilir fakat oyunculuk bakimindan kesinlikle megandan iyi transformers dark of the moon'da oyunculugunu ben ilk deneyimine göre iyi buldum meganla kiyaslamak gerekirse.

kadın transformerstaki oyunculuğu yüzünden alay konusu olmuş yurtdışında yahu, eleştirmenlerden hiçbirisi beğenmemiş

herkes görüşünü belirtiyor senin belirttiğin gibi.. kime ne ki bundan!

tabikide kimene haklısın fakat at gibi benzetmeler hiç kimsenin ağzına yakışmıyo yok at yok bilmem ne çok saçma

kimi beğeneceğimizi de söyle istersen

sen niye üstüne alınıyosunki

valla ilk defa bir vs mankenini beğenmiyorum o da bu kız ...
bir arkadaşında dediği gibi cidden at suratlı derler ya o cinsten ...
ayrıca vs mankeni olması da bir ilah olması , dünyanın en guzel kadını olması vb. demek değil yani ,
he bu arada arkadaş sıfır estetik demişde dudaklarını görememiş sanırsam :)

at gibi :20: bu nasıl bir benzetme . en azından kendinizden güzel olana saygınız olsun. beyenmiyorum deyip geçin.
sorun beyenmemek deyil. ben beyenniyorum mesela at gibi ağır eleştirilerde bulunuyosunuz. biraz daha kibar olmayı deneyin

erkeksi diye ben yazmıştım bana cevap vermişsin alla alla ya.
bizden güzel olduğunu ne biliyosun
beğenmek zorunda mıyız?

erkeksi diye ben yazmıştım bana cevap vermişsin alla alla ya.
bizden güzel olduğunu ne biliyosun
beğenmek zorunda mıyız?

kusura bakma:20: önceki mesajlara bakmamıştım. iyi işte biraz daha nazik olman gerektiğini söyledim ayrıca ben seni zaten görmedim. bilemem senden güzel mi değilmi sen karar ver ama mantıklı ol biraz ve birazda kibar ol. mümkünsedde konuyu kapat. seninle laf kavgası edicek vaktim yok.

Son düzenleme:
kusura bakma:20: önceki mesajlara bakmamıştım. iyi işte biraz daha nazik olman gerektiğini söyledim ayrıca ben seni zaten görmedim. bilemem senden güzel mi değilmi sen karar ver ama mantıklı ol biraz ve birazda kibar ol. mümkünsedde konuyu kapat. seninle laf kavgası edicek vaktim yok.

kimin üslubu kavga eder tarzda okuyanlar anlar bence :52:

kimin üslubu kavga eder tarzda okuyanlar anlar bence :52:

1. amacım seninle kavga etmek deyil 2. kalbini kırmakta istemem sadece yaxzdıkların ve benzetmelerin çok saçma geldi sadece biraz daha nazik ve kibar yorumlar yapsanız daha iyi olur dedim. üslubum biraz sert olmuş olabilir. üzgünüm

tabikide kimene haklısın fakat at gibi benzetmeler hiç kimsenin ağzına yakışmıyo yok at yok bilmem ne çok saçma

sen niye üstüne alınıyosunki

at gibi :20: bu nasıl bir benzetme . en azından kendinizden güzel olana saygınız olsun. beyenmiyorum deyip geçin.
sorun beyenmemek deyil. ben beyenniyorum mesela at gibi ağır eleştirilerde bulunuyosunuz. biraz daha kibar olmayı deneyin

rosıe akraba herhalde :)
boşver canım yaa insanın içi güzel olsun :21: güzellik beş sene iyilik ellibeş sene demişler
bizim göynümüz güzel göynümüz zengin:7:

Son düzenleme:
atlarda guzel hayvanlardır buarada ...sürekli bu lafa takılmışda :) çok takıılacak aman aman çoook ağır görülmüş bu eleştiri ortada büyütülecek kötü bir lafda yok yani :)

bunu söylemek ayıp değil,günah değil

at gibiyse at gibidir işte.. sanki bu kız senmişsin gibi savunmaya geçiyorsun

"at gibi" tabirini hiç duymadın mı?

isteyen istediğini yazar.zaten bi kötü durum olsaydı burdaki yöneticiler uyarırdı ama öyle bişey yok dimi...:27:

boşuna kendini bu kadar kasma kadını korıycam diye.. görüşünü yazmak da suç oluyo ya:68:

Açıkçası neden bu kadar çok beğenildiğini ve ön planda olduğunu anlamadığım bir kadındır kendisi.Yüzünde çok erkeksi bir ifade var iken gözleri seksi bakmaya çalışıyor.Çirkin demiyorum ama eh denebilecek bir kadın bence.Burun yapısı çok geniş.Ve şimdi size tamamen makyajsız ve tamamen makyajlı 2 resmini ekliyorum :1::1::1:

Uploaded with ImageShack.us

Bahsettiğim burun genişliği ise bu.

Megan ve bu asla kıyaslanamaz. Megan buna bin basar her şeyiyle. Estetik olması hiçbir şeyi değiştirmez. Sonuçta çok fazla güzel. Tabi bence. :97::97:

Bütün meleklere sormuşlar en güzel en seksi victoria meleği kim diye hepsinin cevabı rosie :40: çok seksi gerçekten giydiklerini çok güzel taşıyor

Back