• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RooSE nişanlandı sonunda :):):) 19.07.2009

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Kızlarrr sonunda nişanlandım hemde sandığım gibi mutsuz değil çok mutluydum.Hiçbir aksilik çıkmadı.Şuan yüzüklerim parmagımda ve çoookkk mutluyumm.

s3700038.jpg

s3700040.jpg

s3700060.jpg

s3700059r.jpg

s3700055.jpg

s3700034.jpg

s3700033.jpg

İşte bu kadar aslında çok sadeydim:( makyajım bile fazla değildi.:(Ayyy bir saate anca ekleyebildim kusura bakmayın kızlar hihoyyytdelikafadulden:enbuyukkk:

Son düzenleme:
rabbim ağzınızın tadını bozmasın... herşey gönlünüzce olsun... mutluluklar.....
:Saruboceq: :nazar: :Saruboceq:

canım kız kardeşim.bence çok güzel bir nişan töreni olmuş ben her zaman sadeyi severimde zemuszemus Allah mutlu mesut etsin elbisende çok şirin çk tatlı olmuşsun opuyorumnanaktan

tatlim cok cici olmussunuuz..
bu arada kolyene bayildim:lepi:
mutluluklar dilerim omur boyu..

sonundaaaaaaaaaaa..............

meleğimmm çok güzel olmuşsunnn..

ay bittimm alkisalkisalkis

enişteme bak kaydirigubbakcemile3 ecel terleri döküyo kaydirigubbakcemile3

canım düğünde fotoğraflarını KK'dan önce yanında o fotoğrafları çekinirken olmak istiyorum Allah'ın izniyle..:1hug:

Ama sen benim nişanıma gleceksn hee gebertirim... naniknanik

meleğim çok sevindim walla ya darısı başımaa inşşşş... :asigim:

GÜL :nazar: SİNAN

canım kız kardeşim.bence çok güzel bir nişan töreni olmuş ben her zaman sadeyi severimde zemuszemus Allah mutlu mesut etsin elbisende çok şirin çk tatlı olmuşsun opuyorumnanaktan

tesekkürr ederim canım benimmm allah herkesi mutlu etsinnopuyorumnanaktan

tebrik ederim tatlım
Allah tamamına erdirsin
damat bey kolyeyi takarken heyecan yapmış :)

sonundaaaaaaaaaaa..............

meleğimmm çok güzel olmuşsunnn..

ay bittimm alkisalkisalkis

enişteme bak kaydirigubbakcemile3 ecel terleri döküyo kaydirigubbakcemile3

canım düğünde fotoğraflarını KK'dan önce yanında o fotoğrafları çekinirken olmak istiyorum Allah'ın izniyle..:1hug:

Ama sen benim nişanıma gleceksn hee gebertirim... naniknanik

meleğim çok sevindim walla ya darısı başımaa inşşşş... :asigim:

GÜL :nazar: SİNAN

Aşkımmm benimmmm sen yoksun diye buruktum yinede.Allah sana daha güzelini nasip etsin bebeğimmm..Düğünüme gelmen lazım zaten yoksa boğarım seni..Allahın izniyle okadar zorlu yoldan sonunda kavustum askıma..çok mutluyumm aslııııı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım ama sen ayrıldık demıstınn kafam karıstı ne zaman barıstınız bıde sınan vardı sanırım karıstırıomuyum:ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım ama sen ayrıldık demıstınn kafam karıstı ne zaman barıstınız bıde sınan vardı sanırım karıstırıomuyum:ecrin_bebek:

saol bitanem sinan dediğim bu zaten kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back