- Konu Sahibi Angel wing
-
selam arkadaşlar bende 7 yaşımdan beri bu hastalığı çekiyorum şuan 25 yaşımdayım ve 3 aylık hamileyim acaba bu hastalığın bebeğe geçme ihtimalini duyan var mı?ALLAH korusun inşallah bu acıları bebeğimin yaşamasını asla istemem cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
Teşekkürler canım faydalı bilgilerin için. denemekte fayda var tabi. benim şu an kullandığım kür ısırgan ve kiraz sapından oluşuyor. Bu bitsin de onu da denerim belki.
merhaba arkadaslar bende yaklasik 3 senedir bu hastaligi cekiyorum ve 2.5 sene kortizon kullandim ve su anda halen devam ettigim iki hapim daha var benim doktorumun söyledigi roamtizma gecen bir haslalik degil sadece iltihap yok edilebilir dedi bu hastalik bazen kaybolurmus bazen yeniden ortaya cikarmis doktorum bunu da dedi benim agrilarim sürekli geziyor ve sisiyor sizlerin ki böylemi
selam arkadaşlar bende 7 yaşımdan beri bu hastalığı çekiyorum şuan 25 yaşımdayım ve 3 aylık hamileyim acaba bu hastalığın bebeğe geçme ihtimalini duyan var mı?ALLAH korusun inşallah bu acıları bebeğimin yaşamasını asla istemem cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
doktorun ismini versem reklam olur mu acaba.yasak değildir umarım.herkesin benim gibi rahata kavusmasını istiyorum.gercekten çok zor bi hastalık.bildiklerimizi burda paylaşırsak birbirimize faydamız olur.cevap yazın.
iyi günler arkadaşlar ne olur bana yardım edin ben de şu kahrolası hastalıkla mücadele ediyorum bunun için sadece kortizon ve ...kullanıyorum benim gibi bu nastalıkla mücadele edip hem de çocuk isteyen varmı aceba çünkü hem bu ilaçları kullanıp hem de çocuk tedavisi için ilaç kullanmak sakıncalımı hiç bir fikrim yok bana yardımcı olursanız sevinirim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?