- Konu Sahibi Angel wing
bu arada ben yaklaşık 18 yıldır RA ile tanışığım...senelerce aralıklı kortizon kullandım ağrıyı mucizevi şekilde geçiriyor ama iki ucu keskin bıçak derler ya hep,şimdi kortizon yok ama onun yüzünden artan iştahım ve kilolarım varsenağlamadaha başka hasar da vermiştir mutlaka......kullanıyorsan göz dr una gitmelisin mutlaka.ben çocuk düşündüğümde dr 6 ay önce bütün ilaçları bıraktırmıştı.ve zaten hamilelik çok rahat geçiyor ne ağrı ne bişey:teytey: biraz karışık yazdım kusura bakma noolur sırnaşık şey
slm arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum ama bunu dr.söyleyemedim henüz yaşımda geçiyor 37 yaşındayım arkadaşımız 6 ay öncesinden ilaçları bırakmış ben hala devam ediyorum haftada bir 6 adet olan ilacım var buna hiç başlamadım ....kullanıyorum ramazan bayramından beri hastayım ama ra kesin değil asdanda şüpelendi dr.mr çektireceğim bakalım ne çıkacak benim öğrenmek istediğim ilaçları çok önceden bırakmayıp hamile kalan varmı bebeğe herhengi bi zarar verdimi ben çok korkuyorumda teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: