- Konu Sahibi Angel wing
-
hidroksiklorokin,plaquenil,200 mg.
cevimelin.pilocarbine hidroklorid. ve bunun gibi çok sayıda ilaç,üzgünüz bu aralar.bugünde annemin bir ayağı tutuldu kaldı.şaşkınız...
a.s.geçmiş olsun öncelikle..."hidroksiklorokin"dediğin ilacı "quensyl "adıyla yıllarca kullandım ben,türkiye'de yoktu,dışarıdan getirtiyorduk...sadece biraz daha basit olanı verem savaş dispanserlerinde ücretsiz veriliyor o da "kinin" ...6 ayda bir göz kontrolü yaptırmayı ,ihmal etmeyin,gözü olumsuz etkileyebiliyor.hidroksiklorokin,plaquenil,200 mg.
cevimelin.pilocarbine hidroklorid. ve bunun gibi çok sayıda ilaç,üzgünüz bu aralar.bugünde annemin bir ayağı tutuldu kaldı.şaşkınız...
Merhaba arkadaşlarım,
saatlerdir bu satırları okuyorum.hepinize acil şifalar diliyorum.Ege üniversitesinden bir prof.da muayene olduk.adam aldığı 200 milyon lirayı tam 3 defa saydı.ya bu şekilde davranılırmı.
bir hafta sonrasında annemin ağrılarının çok olduğu bir zamanda aradığımızda bizi tanımadı.adama karşı güvenimiz azaldı.ilgisizliğine hayret ettik.
İzmirde yaklaşımı bilgisi ve çözümlemeleri iyi olan bir romotolog tanıdığı olan varmı.
evet annemin ağrıları her gün artıyor.sanırım atak zamanı.sağ bilek ve sol kol simetrik olarak tutuluyor.yada tam tersi organlar bilek,parmak,ağrılarını çekiyor.
teşhisde konulamadığı için (bizce konulmadı)sıkıntılıyız.şimdilik QUENSYDL ve uyku düzenleyici ilaç verdiler.anacığıma çok üzülüyorum.çok ağrım var sanki kemiklerimi oyuyorlar demekte.ve bu beni kahrediyor...
lupus yada benzeri romatizmal hastalıklarıda inceledim.çok farklımıdır teşhisleri birbirlerine benzerlikleri nerede farklılaşır.
hepinize acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?