- Konu Sahibi Angel wing
-
Canım bende ra hastasıyım,bebeğim 5 aylık oldu.Bu konuda sana en iyi cevabı doktorun verecektir.İlaçlardan fayda gördünmü canım?Banada ....başlanacak..
SLM.arkadaşlar benimde annemde aynı hastalıktan muzdarip.verilen ilaçların hiç bir etkisi olmuyor özellikle kış aylarında neredeyse her hafta ağrı tekrarlıyor.gözümün önünde acı çekip ona hiçbirşey yapamamak beni çok üzüyor.bende bitkisel olarak bir çözüm yolu arıyorum.yazılarınızı baştan okudum.karabaş otu demişsiniz kullanan varmı hala.bilgilendirirseniz sevinirim.
iyi günler arkadaşlar ne olur bana yardım edin ben de şu kahrolası hastalıkla mücadele ediyorum bunun için sadece kortizon ve ... kullanıyorum benim gibi bu nastalıkla mücadele edip hem de çocuk isteyen varmı aceba çünkü hem bu ilaçları kullanıp hem de çocuk tedavisi için ilaç kullanmak sakıncalımı hiç bir fikrim yok bana yardımcı olursanız sevinirim a.s.
tam da söylediğin ilaçları kullanırken hamile kaldım (planlı değildi),çok da endişelendim bebeğimin sağlığı için ama şükür bir aksilik olmadı..ilaçları hemen bıraktım tabi ...ama emin ol hamilelik iyi geliyor,ilaca ihtiyaç duymadım...yine de ilaçları birkaç önceden bırakıp bebek düşünmek daha doğru elbette sırnaşık şey
bir de sana tavsiye moralin iyi olsun,ilaçtan daha etkilia.s
selem canım inşallah allah annene şifa verir biz bitkisel olarak ibrahim saraçoğlunu aradık bize kür gönderdi canım istersen sizde arayın allahım kimseye dermansız dert vermesin :Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir bu sayfaya giremedim. Ben 2,5 aylık hamileyim. Benim doktorum kullandığım kortizonu da kesti. Çok şiddetli ağrılarla boğuşuyorum. Acaba hamilelikte de kullanılabilecek ağrı kesici bir bitki önerebilecek olan var mı? ağrılara dayanamıyorum. Hareketlerim tamamen kısıtlanıyor ağrılar nedeniyle. Çok zor durumdayım... Herkese acil şifalar diliyorum...
arkadaşım çok geçmiş olsun aslında bu hastalık hamilelik döneminde geçermiş umarım sizinkide geçer benim bildiğim kadarıyla ...zararı yok yinede doktoruna danış
Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir süredir bu sayfaya giremedim. Ben 2,5 aylık hamileyim. Benim doktorum kullandığım kortizonu da kesti. Çok şiddetli ağrılarla boğuşuyorum. Acaba hamilelikte de kullanılabilecek ağrı kesici bir bitki önerebilecek olan var mı? ağrılara dayanamıyorum. Hareketlerim tamamen kısıtlanıyor ağrılar nedeniyle. Çok zor durumdayım... Herkese acil şifalar diliyorum...
Bu arada istanbullu olupta Istanbul Avrupa yakasında bana iyi bir doktor önerebilecek arkadaşlar var mı? Tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim.
Merhaba,
Ben 25 yıldır RA hastasıyım. Uzun süre uykuda olan romatizmam doğum yaptıktan 10 ay sonra tekrar ortaya çıktı. Dr. Ayda Uluhan'a gittim. Şimdi International Hospital'da çalışıyor. Bana verdiği ilaçlardan sonra çok iyiyim. Aynı zamanda RA olan annem de yürüyemez haldeyken onun yardımıyla 2 ayda merdiven çıkacak duruma geldi. Çok memnunuz biz.
selem canım inşallah allah annene şifa verir biz bitkisel olarak ibrahim saraçoğlunu aradık bize kür gönderdi canım istersen sizde arayın allahım kimseye dermansız dert vermesin :Saruboceq:
slm ibrahim saraçoğlunu nereden arıcaz ve he r isteyen arayabiliyomu ücretlimi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?