- Konu Sahibi Angel wing
Ben kiraz sapı ve ısırgandan oluşan bir kür uyguladım canım. İki gün oluyor biteli. İbrahim Adnan Saraçoğlunun ilacı bu. Yarın kendisiyle görüşeceğim inşaallah. Söylediklerini yazarım size de...Doktorlar böyle davranmak zorundalar bilimsel olarak kanıtlanmamış birşeyin iyi olabilaceğine dair herahngi birşey söyleyemezler.Onlar söyledikleri herşeyden sorumlular.Siz eğer doğal birşeyse onay beklemeden deneyin.Bu hastalık herkeste farklı seyrediyor.Kimseye iyi gelmeyen size çok iyi gelebilir.Benim bir arkadaşım limon yediğinde yatağa düşüyor.Doktoru da anlayamadı.Zaten anlaması için çok sayıda hastada benzer koşullarda kontrollü deneyler yapılması gerekir.Sizin denemek istediğiniz doğal takviyeler nelerdi? Ben glukozamin sülfat diye bir tuz duydum mesela aldım ama bana da doktorum kullandırmadı.Bir süre denedim fark hissetmeyince bıraktım.Enginar suyunu ise hala kullanıyorum çünkü onunla birlikte alt ast değerlerim çok normal gidiyor.Bir başka önereceğim şey de hergün düzenli şekilde soğuk suyla eklemlerin yıkanması.Ateşini aldığı gibi ağrıyı da alıyor.:Kısaca benim fikrim:) doğal birşeyse denemekte fayda var ve lütfen iyi gelen birşey olursa bize de söyleyin
Bu arada ananasın rahatsızlığımıza çok iyi geldiğini duymuştum. İçindeki bir enzimin bize çok faydası varmış. Dilerseniz siz de araştırın. Hem zayıflatıyor da. Malum bizim hastalığımızda fazla kilo da iyi değil...
Ayrıca kansere kadar bir çok hastalığa faydası varmış.
Ama kendim devam edemedim yaaa... Bulamıyorum burada.