- 12 Ağustos 2009
- 21
- 1
- 86
- Konu Sahibi Angel wing
hmmm şükür kortizonda 4mg öte geçmedim şimdilik:)salazoprin kullanıyorum ben metotrax da muadilmi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hepinizden razı olsun , oturup bir kelime bile olsa yazmanız desteğiniz öyle güzel ki ....Hepiniz çok iyisiniz teşekkür ederim Cisem cim bugün iyi bir dr diye tavsiye üzerine ramatolojide bir profa gittim çok moral bozucuydu hastalık kısmı değil çok şükür o pt emardan sonra belli olacak (boyun fıtığı olabilir dedi) üzücü olan şuydu kapıda kocaman muayene 250 tl yazıyo okey bilerek gittik zaten Dr un tavrı aşağılar bir tavırla bana daha kimlik bilgilerimi falan yazmadan muayene ücretinin kaç tl olduğunu biliyosun dı mi? dedi yaaa inanamadım ya nefret ettim çıkıp gitmek istedim ama o kadar ağrım var ki sadece biliyorum dedim.Paranla buysa geçim sıkıntısı olan hastalara Allah yardım etsin .ÇOK ÜZÜCÜ
arkadaslar merhaba,
oncelikle hepinize çok gecmis olsun,umarım sifa bulursun,çektiklerinizi okudukca inanın cok uzuldum..
bende de bir ay once kadar yuzuk parmagımın üst ekleminde bir kızarıklık oldu ve şişlik olustu,daha sonra orta parmagımın orta eklemi şişmeye başladı ayrıca sağ ayagımın kucuk parmagında sislik var.bunlarla beraber çok fazla yanma ve uyuşma oluyor elim ve ayagımda...onceleri umursamadım ama gitgide kotulesiyorum,sağlık sigortam olmadığı için hastaneye gidemedim,bir kamu sağlığı merkezinde dahiliye doktoruna gozuktum,bir test yaptı,testte crp negatif,rf negatif sonucları cıktı,sedimantasyonumda cok iyiydi.fakat ben bu testleri tok karnına yaptırdım,sizce bu sonucu etkilermi?siz ac karnına mı test yaptırıyorsunuz?..doktor yok gibi gozukuyor yinede bir romatologa gozuk istersen dedi,bakalım okmeydanın ssk ya gitmeyi dusunuyorum,bir sorum daha olucak sizde ne gibi belirtiler oluyor? biraz uzattım ama; bu iki sorumu cevaplarsanız cok sevinirim,simdiden tesekkurler.........hepinize sağlık diliyorum:)
geçmiş olsun canım
benimde kan sonuçlarım tertemiz çıkıyor,ama aksayarak yürüdüğüm,çocuğumun altını zor değiştirdiğim zamanlar oldu,teşhisi romatolog koydu.daha öncede yazdığım gibi r.a hastasıyım.
benım ağrı değil,fakat tutukluklarım vardı.şu an iyiyim çok şükür.doktor reaktif romatizma,romatizmayı pasif yaşıyorsun dedi.tamamen iyileşmesemde çok daha iyiyim.
şişme ve uyuşma sinir sıkışmasındada oluyor.ama sen mutlaka bi romatolağa gitmelisin.geçmiş olsun
bende r.a hastasıyım.benim de tutulmalar eklemlerimde şişme ve felaket ağrı oluyo.bence seninki romatizmanın bi değişiği.çünkü doktor ilk tanı koyarken şişme kızarma varmı diye soruyo.mutlaka bi romatolağa görün canım...
arkadaslar merhaba,
oncelikle hepinize çok gecmis olsun,umarım sifa bulursun,çektiklerinizi okudukca inanın cok uzuldum..
bende de bir ay once kadar yuzuk parmagımın üst ekleminde bir kızarıklık oldu ve şişlik olustu,daha sonra orta parmagımın orta eklemi şişmeye başladı ayrıca sağ ayagımın kucuk parmagında sislik var.bunlarla beraber çok fazla yanma ve uyuşma oluyor elim ve ayagımda...onceleri umursamadım ama gitgide kotulesiyorum,sağlık sigortam olmadığı için hastaneye gidemedim,bir kamu sağlığı merkezinde dahiliye doktoruna gozuktum,bir test yaptı,testte crp negatif,rf negatif sonucları cıktı,sedimantasyonumda cok iyiydi.fakat ben bu testleri tok karnına yaptırdım,sizce bu sonucu etkilermi?siz ac karnına mı test yaptırıyorsunuz?..doktor yok gibi gozukuyor yinede bir romatologa gozuk istersen dedi,bakalım okmeydanın ssk ya gitmeyi dusunuyorum,bir sorum daha olucak sizde ne gibi belirtiler oluyor? biraz uzattım ama; bu iki sorumu cevaplarsanız cok sevinirim,simdiden tesekkurler.........hepinize sağlık diliyorum:)
arkadaşlar çok mutluyum.ibrahim saraçoğluyla konuşabildim.bana bi kür yollatyacak 1 ay kullanıcam sonra tekrar arıycam.ama 1 ayda ağrılarını azaltacak dedi...kullanınca mutlaka yazarım...çok inanıyorum şiyileşeceğime..
canım benim geçmiş olsun testlerini aç karnına yaptırman gerekiyor tok karnına olmaz ben hep aç karnına yaptırıyorum evet önce dahiliyeye gitmen lazım romotoloji bölümüne hemen sıra bulunmuyor çok dolu oluyor çünkü ama öncesenin bir belli olsun bakalım inş.değilsindir hayırlısı olsun geçmiş olsun..