- Konu Sahibi Angel wing
ya arkadaşlar bişey sorucam size. ilaçları düzenli kullanıpta tamamen iyileşen varmı? artık ilaç kullanmayan? bu mümkünmüdür?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar okudum yazılarınızı hepinize Allah acil şifalar versin 4 aydır 8 dr a gittim en son gittiğim dr boyun düzleşmesi ve kas romatizması var soğuktan ve stresten uzak duracaksın tedavisi yok deyip gönderdi.Şu an dahada kötüyüm her sabah boyun tutulmasıyla kalkıp gün boyu sırt omuz boyun kol ağrılarıyla mücadele ediyorum inanın depresyona girdim uyuyamıyorum oturamıyorum çaydanlığı bile kaldırsam ağrım artıyor dr sadece dorsilon verdi içmiyorum bile hiş etkilemiyor İnanın ilk defa istifa etmeyi düşünüyorum. Ben öğretmenim bu yıl mini mini birlerim var . Ama verimli olamıyorum kendi derdimden . Ne yapmalıyım ? bu rahatsızlıkları yaşayan varsa bana yardımcı olsun lütfen .
sunrısee bende kuşburnu kapsülü almak istiyorum.hamileyken kullanılabilinir mi acaba bi bilgin varmı.benim için aldığın yerden öğrenebilir misin.ben şuan siirtte yaşıyorum eczanelere sordum hiçbirinde yok.hamile olmak istediğim için doktorum ilaçlarımı kesti fakat çok fazla ağrılarım oluyo dayanamıyorum.bi de onu deneyim.
ayos sen ne dr.na gidiyorsun yani romatolojımı iç hastalıklarımı?ilaçları bıraktırdı dr. ha,benimki devam diyo da merak ettim:)
sunrisee ben hamileyken ilaç kullanmak istemiyorum.ama ağrım olursada napıcam bilmiyorum. önceki sayfaları okursan bazı arkadaşlar hamile kalmadan ilaçları bırakmış. çocuğa bişey olur diye çok korkarım . ufff napıcaz bilmiyorum. benimde haziranda tam 1 yıl olacak tedavim. martta ayşe ceflede kontrolüm var. o zaman iyice sormak istiyorum herşeyi....
teşekkür ederim sunrısse.benim doktorum hamile kalmama izin verdi.ama ben de cesaret edemiyorum.kortizon kullanıyorum.çok mecbur kalınca da ağrı kesici alıyorum.bunlar bile korkutuyo beni bebeği etkiler diye.bahsettiğin doktora göre bunların hiçbi zararı olmaz ozaman demi.allah isteyen herkese versin bebek.tabi ilk önce bize sağlık...