Herkese Merhaba
Ben de Romatoit Artrit (RA) hastasıyım. 2009 yılı Haziran ayında ayak bileğimdeki eklemlerin aniden şişmesi ve ağırması nedeni ile özel bir hastanenin aciline gittim tabii o an nedenini bilmediğim için epey endişelenmiştim.oradaki doktor bana romatizmal bir hastalığımın olduğunu ve muhakkak cerrahpaşa çapa ya da okmeydanı gibi araştırma hastanesinde tedavi olmam gerektiğini belirtti. daha sonra araştırma yapıp şuan okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesinde görev yapan dr.Melek Özer'i buldum ama ben özel muayenehanesine gidiyorum. doktorumdan gerçekten çok memnunum heryere herşeye didik didik bakıyor. ilk olarak günde 2 adet deltacortril kortizon 5mg ve 3 adet salazopryn ile başladım daha sonra hiç ağrı ya da şişlik olmadı neredeyse 1 yıl olacak ve ben şuan kortizonu gün aşırı yarım tablet ve salazoprtyn'i de akşamları 1 tablet olarak alıyorum en son muayenem 6 ay önceydi bu aysonu randevum var 6 ay boyunca bir sıkıntım olmaığı için doktor 6 ay sonrası için randevu verdi inşaallah bu ay sonu ilaçlarımı bırakmak istiyorum çünkü artık anne olmak istiyorum.
herkese geçmiş olsun acil şifalar diliyorum a.s.