arkadaşlar size birşey sormak istiyorum timişoara yani temeşvar kenti hakkında bilginiz varmı ben ankarada üniversite öğrencisiyim ve erasmus programı çerçevesinde 5 aylığına timişoara politeknik ünv.ne gideceğim bu şehir veya okul hakkında herhangi bir bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi nasıl bir yerdir hiç bilmiyorum ve tek başıma gideceğim nolur bana yardımcı olun bilgi verin..kafamçokkarıştı
merhaba raspbery hayirlisi olsun ben bukres,deyim keske bilgim olsada yardimci olabilseydin fisfisfis
cnm yine de çok sağol. ama sana da sormak istediğim bazı şeyler olabilir tabi:) mesela türkiyeden bükreşe hangi havayollarının seferi var biliyormusun bi de romanya vizesi almak zormu??
cnm tarom hava yolu birde emin degilim ama turk hava yoluda olmasi lazim biz taromla gidip geliyoruz o daha hesapli oluyo baskada yok galiba biz oturum aliyoruz oda biraz zor oluyo biz ilgilenmiyoruz esimin calistigi firma ilgileniyo islemlerle ogrenci oldugun icin kolay yollari varmidir bir bilgim yok otobus firmalarida var bazen kara yolu ilede gidip geliyorum daha hesapli oluyo 12 saat suruyo otum oldugu icin her hangi bir sorun yasamadim ben emin degilim ama birtek bukreste hava alani var tren ilede gidip gelen oluyo:1hug:
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum timişoara yani temeşvar kenti hakkında bilginiz varmı ben ankarada üniversite öğrencisiyim ve erasmus programı çerçevesinde 5 aylığına timişoara politeknik ünv.ne gideceğim bu şehir veya okul hakkında herhangi bir bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi nasıl bir yerdir hiç bilmiyorum ve tek başıma gideceğim nolur bana yardımcı olun bilgi verin..kafamçokkarıştı
Ne zaman siteye girsem kimseleri bulamıyorum. Herkesin işi var galiba. Soracak çok sorum var benim umarım yakın zamanda birilerine denk gelirim.
rabianurcum saol verdiğin bilgiler için peki craiova üniversitesini biliyormusun benim oraya gitme şansımda var timişoaradan vazgeçersem.. ayrıca craiova nasıl bir şehir hayat nasıldır öğrenciler için ?
nanecim msn de görüşelim sevinirim. benim romanya tlf.numaram şu anda aklımda yok ezberleyemedim eşimden numarayı öğrenir yazarım.sende msn adresini mesaj atarsın bende seni eklerim görüşürüz.msn adresimi direk yazmak sanırım çok doğru olmaz.bu çözüm sanada uyarmı? yoksa senin çözüm önerin varsa onuda uygulayabiliriz. ayrıca neden eşinneden senin aktivitelere katılmanı istemiyor kıskançmı yoksa.öptüm.
Türk parası geçiyormu orda yani anlayamadım?
naneciğim elif kim valla ben öyle birini tanımıyorum yoksa site kurucusu falan mı?