Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

merhaba raspbery hayirlisi olsun ben bukres,deyim keske bilgim olsada yardimci olabilseydin fisfisfis

merhaba raspbery hayirlisi olsun ben bukres,deyim keske bilgim olsada yardimci olabilseydin fisfisfis

cnm yine de çok sağol. ama sana da sormak istediğim bazı şeyler olabilir tabi:) mesela türkiyeden bükreşe hangi havayollarının seferi var biliyormusun bi de romanya vizesi almak zormu??

cnm yine de çok sağol. ama sana da sormak istediğim bazı şeyler olabilir tabi:) mesela türkiyeden bükreşe hangi havayollarının seferi var biliyormusun bi de romanya vizesi almak zormu??

cnm tarom hava yolu birde emin degilim ama turk hava yoluda olmasi lazim biz taromla gidip geliyoruz o daha hesapli oluyo baskada yok galiba biz oturum aliyoruz oda biraz zor oluyo biz ilgilenmiyoruz esimin calistigi firma ilgileniyo islemlerle ogrenci oldugun icin kolay yollari varmidir bir bilgim yok otobus firmalarida var bazen kara yolu ilede gidip geliyorum daha hesapli oluyo 12 saat suruyo otum oldugu icin her hangi bir sorun yasamadim ben emin degilim ama birtek bukreste hava alani var tren ilede gidip gelen oluyo:1hug:

çok teşekkür ederim cnm :)

merhaba raspberry sana okul hayatında başarılar dilerim.benimde kuzenim erasmus programı ile macaristana gitmişti çokta memnun kalmıştı umarım sende romanya dan memnun kalırsın.romanya ya vize almak herzaman kolay olmuyor ama erasmus programına dahil olduğun için belkide daha kolay alırsın vizeni.ulaşımda nane ninde dediği gibi THY ve Tarom havayolları var.istanbulda murat turizmin otobüslerini biz hergün burada görüyoruz.ama Timişoara ya gidiyormu bilemicem.ben Craiova da oturuyorum.trenyolu ulaşımı var mı hiç bilmiyorum.ama otobüs buralara geldiğine göre mutlaka Bükreşten de geçiyordur.tabii ordan aktarma yapman gerekir Timişoara ya kadar. ben eşime de soracağım bu kentle ilgili bilgisi var mı diye.eğer birşeyler öğrenirsem yazarım.bol şanslar.

nanecim msn de görüşelim sevinirim. benim romanya tlf.numaram şu anda aklımda yok ezberleyemedim eşimden numarayı öğrenir yazarım.sende msn adresini mesaj atarsın bende seni eklerim görüşürüz.msn adresimi direk yazmak sanırım çok doğru olmaz.bu çözüm sanada uyarmı? yoksa senin çözüm önerin varsa onuda uygulayabiliriz. ayrıca neden eşinneden senin aktivitelere katılmanı istemiyor kıskançmı yoksa.öptüm.

Herkese merhaba kadınlar kulubüne bu gün üye oldum. Romanya ile ilgili bilgi ararken bu siteyi buldum benim için çok iyi oldu. Bütün sayfaları okudum ve bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.Nişanlım Romanyanın iasi şehrinde inşaat sektöründe çalışmaya başlayacak bizde baharda evleneceğiz doğal olarak bende oraya geleceğim ve inanırmısınız şimdiden strese girdim. Bolero özellikle sizden rica ediyorum siz iasi de oturuyorsunuz anladığım kadarıyla bana iasi hakkında ne biliyorsanız yazabilirmisiniz lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

rabianurcum saol verdiğin bilgiler için peki craiova üniversitesini biliyormusun benim oraya gitme şansımda var timişoaradan vazgeçersem.. ayrıca craiova nasıl bir şehir hayat nasıldır öğrenciler için ?

Pek kimseler uğramıyor galiba siteye. Çok merak ediyorum Romanyada nasıl yaşıyorsunuz en önemlisi dil sorunu, kültür farklılıkları sonra oralarda ev kadını olmak zormu. Erkekler işe gidiyor ya kadınlar alışverişiydi günlük ihtiyaçlardı ne bileyim gezmesiydi nasıl idare ediyorsunuz. Anladığım kadarıyla güzel bir ülke Avrupa birliğine girmiş standartlarıda yükselmiştir herhalde. Çocukluğumda hatırladığımdan bayağı farklılaşmış yol katetmiş.

Ne zaman siteye girsem kimseleri bulamıyorum. Herkesin işi var galiba. Soracak çok sorum var benim umarım yakın zamanda birilerine denk gelirim.

Ne zaman siteye girsem kimseleri bulamıyorum. Herkesin işi var galiba. Soracak çok sorum var benim umarım yakın zamanda birilerine denk gelirim.

Semili burasi cok aktif olmaz oncelikle onu belirteyim..
Eger ingilizce biliyorsan cok zorlanmazsin.Genel olarak muhattap olacagin kisiler ingilizce biliyor olacak,Zaten zamanla az cok Romenceyide ogrenmeye baslarsin.hic dil bilmesende anlasirsin bir sekilde merak etme..
iasi nin guzel bir sehir oldugunu duydum,ama bukres kadar pahalimidir bilmiyorum.
orda daha az turk var.en azindan bolero var.:) Erkekelr isteyken,kadinlar genlde cocuklari ve onlarin okuldu aktiviteydi gibi isleriyle ugrasiyor,arkadaslariyla gorusur vs.cocuk olmayan kadinlar ise mesleklerine uygun yada yapabilecekleri bir iste calisir.
size bol sans.

Çok teşekkür ederim Miy siz galiba yeni doğum yapmıştınız. Allah analı babalı, uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebeğinize.

Pahalı bir ülke olduğunu söylüyorsunuz. Mesela çocuksuz bir çiftin aylık ortalama ne kadar harcaması olur sizce. Ev kirası,yemesi,giyinmesi,gezmesi. Oralarda gıda ve giyim sektörü nasıl pahalımı. Sizler neleri tercih ediyorsunuz Almanyadaki gibi türk kuruluşları varmı bu sektörlerde.Birde euroya geçtilermi geçmedilerse kendi para birimlerinin euro ve dolar cinsinden değeri ne.Soracak çok sorum var daha eminim beni anlıyor ve anlayışla karşılıyorsunuzdur. İnsanı başka bir ülkede yaşama ihtimali tedirgin ediyor ister istemez. Aklımda bir sürü düşünce var. Daha annemlere söyleyemedimde ne tepki vereceklerini kestiremiyorum. Herşeyin hayırlısı Allahtan. Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum her türlü bilgiye ihtiyacım var cünkü. Dilerim oralarda memleketinizdeki gibi rahat ve mutlu olursunuz hep...

rabianurcum saol verdiğin bilgiler için peki craiova üniversitesini biliyormusun benim oraya gitme şansımda var timişoaradan vazgeçersem.. ayrıca craiova nasıl bir şehir hayat nasıldır öğrenciler için ?

rasberry timişoara yı görmediğim için craiova ile kıyaslıyamam ama burası küçük bir şehir üniversite binası birkaçtane ama hepside şehir içinde.hatta birisi bana çok yakın.burayı tercih edersen mutlaka siteden bana haber ver yardım etmeye çalışırım.burası bükreşten 3 saat uzaklıkta.ben yazın geldim buraya yazı çok güzel ve hareketliydi ama şimdi havaların soğuması ile kabuğuna çekildi herkes.aslında buranın fotolarını çektim ama henüz siteye koyamadım haftasonu koyabilirsek yazarım sende bakarsın.üniversite hakkında hiç bilgim yok sadece tarihi ve gösterişli binaları var.öğrencilerin şartlarını da bilmiyorum ama mobilyalı evler çok pahalı sen sanırım yurtta falan kalırsın.bizim paramız onların 2 katı değerli yani bizim 2 ytl= 4 lei yapıyor bu açıdan avantajlı.

canim kusura bakma simdi gordum yazini burdan vermek olmaz ben senin msn adresini elif,ten isterim bulurum evet canim esim biraz kiskanc dikensiz gul olmuyo maglesef:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…