Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

merhabalar arkadaşlar romanyanın çok güzel bir ülke olduğunu arkadaşım uzun uzun anlattı
tabii türkiyenin yerini tutamaz o ayrı ama gerek doğası gerek insanları çok iyi olduğunu duydum.
umarım orada mutlusunuzudur

hoşgeldin naneciğim valla hemen pozitif bir enerji yaydın ortama. arada bir gezip dolaşıp dinlenip tazelenip gelmek lazım değil mi? sende yokken biz ortak sorunları olan 2-3 anne yazıştık sadece.artık kimse paylaşmıyor paylaşım sitemizde.kendine iyi bak.hihoyyyt

miy.cim canim nasilsin bebisle yigit nasil okula baslamis hayirli olsun darisi bize insallah

miycim hamile olduğunu biliyordum ama doğumdan haberim olmadı.nanenin bu mesajından öğrendim.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaallah.kaç aylık oldu bebiş?:ecrin_bebek:

miycim hamile olduğunu biliyordum ama doğumdan haberim olmadı.nanenin bu mesajından öğrendim.allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaallah.kaç aylık oldu bebiş?:ecrin_bebek:

Rabianurcum yok daha dogurmadim,Nanede karnimi kastederek sorsu sanirim..3 - 4 hafta kaldi doguma.Yinede iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

sagol canim turkiye bana aslinda bek yaramiyo cok sitresli geciyo romanya,ya gelince pozitif olmaya calisiyorum bu arada HER KEZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAGLIK VE BUTLULUKLAR DILERIM ikizleride opyorum site cok durgunlasmis kizlar nerdesiniz canlanin biraz bi bulusma yapalim diyorum ama kimse ustune alinmiyoa.s.

valla çok haklısın nanecim hadi canlanın biraz.hepiniz aynı şehrde yaşayıp hiç görüşmüyormusunuz. eğer ben orda yaşıyor olsaydım her hafta bir toplantı ayarlardım.arkadaşlarınızın ve arkadaşlığın kıymetini bilin lütfen.insan bunu yabancı bir yerde bir başına kalınca daha iyi anlıyor. hadi canlnın benim yerimede buluşun.bende herkesin ramazan bayramını kutlarım.:teytey:

Bende herkesin bayramını kutluyorum ve naneciğim sana katılıyorum.En kısa sürede bir buluşma ayarlayalım.Mesala haftaya bir gün ve yer belirleyelim.Ben daha yeni olduğum için yer belirleme işini siz eskilere bırakalım.Gün olarak bana önümüzdeki hafta hergün uyabilir.Oğlum 3,5 da geliyor, o saate kadar tüm aktivitelere katılabilirim.

Sevgilerimle,

Merhaba,ben Niğde'de İngilizce öğretmeni olarak görev yapıyorum ve Şubat ayında görev nedeniyle Romanya'nın Vaslui şehrine geleceğim.Bir hafta kalacağım.Hangi havayolları şirketiyle gelsem daha iyi olur ve Bükreş'ten Vaslui kentine nasıl ulaşım sağlayabilirim?

merhaba canim evet ya bulusalim artik benim icin farketmez bi onceki bulusmamizi oborda yapmistik troya duygu27 var katilirlar onlarlada direk haber verim evet baska katilmak isteyen varsa gun ve yer olarak fikir verebilirler MIY GURPINAR ONUMUZDEKI HAFTA TOPLANIYORUZ NE DIYOSUNUZ KIZLAR? sen nerde oturuyodun yamon?[/QUOTE]

Ben ve benimle gelecek bir Türk arkadaşım Vitan Mall'a yakın oturuyoruz.

Arkadaşlar,Bükreş'ten Vaslui kentine nasıl ulaşabilirim ve hangi saatlerde otobüs var?

Arkadaşlar,Bükreş'ten Vaslui kentine nasıl ulaşabilirim ve hangi saatlerde otobüs var?

Hava yollari olarak THY lari ve Tarom (romen havayolu) var.Vaslui e nasil ulasildigi konusunda hicbir fikrim yok.Arastirip yazacagim.Burada sehirler arasi ulasimda otobusten ziyade tren daha yaygin...

Nigde 51,
http://www.cfr.ro sitesine girip Bukres-vaslui tren saatlerini gorebilirsin.sitenin ingilizceside var.
bukresten trenler Gare de Nord dan kalkiyor.
Ucak saatlerinede bakip organizasyonunu yapabilirsin.
Ayrica Vaslui ye aktarmali ucak olma ihtimalinide istersen hava yollarina bir sor...

kolay gelsin.

Çok teşekür ederim,Miy.Yardımın ve duyarlılığın için.Umarım orada geçireceğin günler sana ve ailene hep mutluluk getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…