Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

dilem ve troya ile gorusemedim henuz onlarda gorusup kesinlestiriz saatini 12- 1 arasi olur heralde mall.de nerede oturucaz onu bilmiyorum mall birkere gittim cunkufisfisfis

yemek yemek isteniyorsa en ust kat uygun olur.eger oturulup biseyler icilecekse enalt katta havuz kenari uygun,hem kucuk cocuklar icin oyun alanida var..top havuzu ve jetonlu arabalardan.
ben soz vermiyorum.persembe ve cuma o saatlerde doktor kontrolum var.yetisebilirsem yada bir degisiklik olursa programimda gelebilirim.:1no2:
eger katilamazsam size keyifli bir gun diliyorum.

yemek yemek isteniyorsa en ust kat uygun olur.eger oturulup biseyler icilecekse enalt katta havuz kenari uygun,hem kucuk cocuklar icin oyun alanida var..top havuzu ve jetonlu arabalardan.
ben soz vermiyorum.persembe ve cuma o saatlerde doktor kontrolum var.yetisebilirsem yada bir degisiklik olursa programimda gelebilirim.:1no2:
eger katilamazsam size keyifli bir gun diliyorum.

merhaba miy cim o zman seninde gelebilecegin bir gun olsun carsamba diger kizlar icinde uygunsa o gun olsun seninlede gorussek iyi olur diye dusunuyorum ne dersiniz

merhaba miy cim o zman seninde gelebilecegin bir gun olsun carsamba diger kizlar icinde uygunsa o gun olsun seninlede gorussek iyi olur diye dusunuyorum ne dersiniz

tesekkur ederim Gulpinarcim,
Ama baska bir gun olursada bir arkadas diger gunler calistigi icin gelemiyormus.siz bulusun ben yetismeye calisacagim.eger yetisemezsemde artik saglik olsun.

tesekkur ederim Gulpinarcim,
Ama baska bir gun olursada bir arkadas diger gunler calistigi icin gelemiyormus.siz bulusun ben yetismeye calisacagim.eger yetisemezsemde artik saglik olsun.

SELAM KIZLAR BULUSMAYI CARSAMBA YAPABILIRIZ DUYGU ILE KONUSTUM CARSAMBA GUNU VITAN MALL SAAT 12,DE ONAYLAYANLAR CEVAP VERSIN KESINLESTIRELIM ARTIK

ok dir benim icin,
carsamba saat 12 alt kat nescafede bulusmak uzere bye..

yamon gulpinar bir birimizi nasil tanicaz fikriniz varmi? miy ile tanisiyoruz zaten:1hug:

yamon gulpinar bir birimizi nasil tanicaz fikriniz varmi? miy ile tanisiyoruz zaten:1hug:

Nanecim,ben Gulpinari taniyorum..Geriye bir tek Yamon ve arkadasi kaliyor.
Onlarda turkce konusan bir grup gorduklerinde cok muhtemel bizizdir..
Birde ben hamileyim ordan cikarabilirler.

Birde ben hamileyim ordan cikarabilirler.[/QUOT

Arkadaşlar Merhaba,

Çok özür dilerim ama ben muhtemelen gelemeyeceğim.Dün yaman hastalandı.Kronik bronşiti var.Akşam dr gittik, bugün evde.Eğer iyi olursa onuda alıp yinede gelmek istiyorum.Eğer gelemezsen beni bu seferlik affedin lütfen.(Gelirsem ben sizi tanırım, Türk Türk'ü tanımısa bile her yerde bulur)

Görüşmek dileğiyle,

Yamon cok gecmis olsun...Benimde oglum dogunca adi Yaman olucakkkk. :)) Umarim gelebilirsiniz...
gorusmek uzere..

Birde ben hamileyim ordan cikarabilirler.[/QUOT

Arkadaşlar Merhaba,

Çok özür dilerim ama ben muhtemelen gelemeyeceğim.Dün yaman hastalandı.Kronik bronşiti var.Akşam dr gittik, bugün evde.Eğer iyi olursa onuda alıp yinede gelmek istiyorum.Eğer gelemezsen beni bu seferlik affedin lütfen.(Gelirsem ben sizi tanırım, Türk Türk'ü tanımısa bile her yerde bulur)

Görüşmek dileğiyle,

yamon gecmis olsun canim guzel bir bulusma oldu en yakin zamanda insallah seninle,de tanisiriz

Merhaba Arkadaşlar,

Gelemediğim için üzgünüm zaten yaman'ın benim planlarımı alt-üst etmekte üstüne yoktur.:)) Tabii onun sağlığı benim için herşeyden önemli.Aslında sizlerle tanışıp uzun zamandır burada yaşayan arkadaşlardan da bilgi almak istiyordum?Mesala çalışmayan kadınlar burada nasıl zaman geçiriyor?Neler yapılabilir?Temizlik için kadın alan ve memnun olan(Memnun olan kimse yok sanırım en azından idare eder diyen) var mı? Neden Türk kadınlarının bir derneği yok vs gibi.

Umarım bir sonraki buluşmamızın tarihi çok geç olmaz.

Mıy'cım demek seninlede çocuklarımız isimdaş olacak.Çok sevindim.

Görüşmek dileğiyle,

Merhaba Arkadaşlar,

Gelemediğim için üzgünüm zaten yaman'ın benim planlarımı alt-üst etmekte üstüne yoktur.:)) Tabii onun sağlığı benim için herşeyden önemli.Aslında sizlerle tanışıp uzun zamandır burada yaşayan arkadaşlardan da bilgi almak istiyordum?Mesala çalışmayan kadınlar burada nasıl zaman geçiriyor?Neler yapılabilir?Temizlik için kadın alan ve memnun olan(Memnun olan kimse yok sanırım en azından idare eder diyen) var mı? Neden Türk kadınlarının bir derneği yok vs gibi.

Görüşmek dileğiyle,

merhaba yamon ben bayan kuaforuyum evede can sikintisindan meslegimle oyalandigim oluyo baska dersen can sikintisi bundan bir kac ay oncesine kadar dernegimiz vardi cok guzel zaman gecirdigimiz oldu ama dernek uyeleri arkadaslardan turkiye,ye donenler oldu ve fazla katilimda olmayinca dagildi. temizlikci ben almiyorum bir oda bir salonun evin neresine temizlikci alimki zaten:KK66:) temizlikci konusunda miy daha tecrubeli. bidaha ne zaman bulusulur bilmiyorum cok sik toplanilmiyo. msn istersen gorusebiliriz?

Merhaba Arkadaşlar,

Görüşmek dileğiyle,

Valla mall bana yakin,doktor randevum ve bir planim olmadigi surece dogurana kadar ne zaman derseniz ben gelirim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben bu siteye daha önce de girmiştim ve Bükreş'ten Vaslui kentine nasıl ulaşabileceğimi sormuştum.Sanırım Miy de bana bu konuda yardımcı olmuştu ve trenle gidilebileceğini söylemişti.Bunun için de sitenin ismini vermişti.Ama ben sitenin İngilizcesine girmeme rağmen orada başka bir dil çıkıyor ve ben de hicbir şey anlamıyorum.Uçak için şimdiden bilet alacağımdan tren saatini de öğrenmem gerekiyor.Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
Bükreş'ten Vaslui ve Vaslui'den Bükreş'e trenler saat kaçta var?
:çok üzgünüm:

Herkese Merhaba,

oturumumuzu almak için bir süredir Türkiye'deydik.Bu süre içinde burada kimsenin sesi çıkmamış.Herhangi bir değişiklik yok değil mi? Bu arada önümüzdeki ay kermes yapılacakmış.Bilgisi ve katkısı olan var mı?

Görüşmek üzere,

Herkese Merhaba,

oturumumuzu almak için bir süredir Türkiye'deydik.Bu süre içinde burada kimsenin sesi çıkmamış.Herhangi bir değişiklik yok değil mi? Bu arada önümüzdeki ay kermes yapılacakmış.Bilgisi ve katkısı olan var mı?

Görüşmek üzere,

merhaba yamon biz halla biraktigin gibiyiz deyisiklik olan miy dogum yapti bir yaman daha katildi aramiza kermes ilgili bir bilgim yok maglesef

X