bugün brunch ta olan arkidiş valla karnın daha büyümemiş sen bir şey yemiyonmu büyüt azcık o karnı
merhaba naneciğim dün eski yazışmalarınıza bir göz attımda bir türk derneğinden falan bahsetmişsin,ayrıca konsoloslukta yapılan etkinliklerden bahsetmişsin.bunlar hakkında beni de bilgilendirirsen memnun olurum.dernekte neler yapıyosunuz?faliyetleriniz neler?türk gecesi falan oluyormu mesela?bu derneğe sadece bükreşte yaşayanlarmı yoksa başka şehirlerdende üye alınıyormu? birde konsolosluğun türkler için yaptığı dayanışma etkinlikleri falan oluyormu? sanırım sen bu konularda biraz aktifsin.benide bilgilendirceğini umuyorum. önerilerin içinde teşekkür ediyorum.fakat uniri nedir anlamadım alışveriş merkezi falanmı? görüşürüz.:teytey:
herkese merhaba valla sıcaktan hiç birşey yapmak istemiyor canım miy cim nasıl gidiyor hamilelik bu sıcakta allah yardımcın olsun nane bacım napıyon ne zaman yolculuk efoşumu öpüyorum
:)))) insan gelir bir merhaba der... ben gormedim seni. hos gorsem tanirmiydim ki hamilelik iste,valla sıcaklar cok fena,genelde cikmamaya calisiyorum.
bu arada kusura bakma gercekten ben gormedim seni.
bu arada karnin kucuk kalmasina sebep Yigit,bana nefes aldirmiyorki...
Merhaba arkadaşım ben emekli öğretmenim bükreşe mermer ürünleri pazarlamak için yakında gidicem ama orada tanıdık bir turistten başka kimsem yok bana yardım cı olabilirmisin bu konuda otelde kalıcam ama bu ürünleri satan dükkanları bilmiyorum ben kız kardeşimle gelicem oda yeni emekli cevap yazarsan sevinirim teşekkürler
nane 63 ü kaybettim kimse yomuuuuuuuu bana cevap verecek Bükreşteki bayanlara seslendim.
Herkese Merhaba,
uzun bir aradan sonra tekrar Bükreş'e geliyoruz.Oğlum (3 yaşında) ISB'ye başlayacak.Okul bu hafta açıldı ama biz pazar günü orada olacağız.Çocuğu aynı okul'a giden var mı?
En kısa sürede buluşmak dileğiyle,
merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir, uzun bir aradan sonra yani tatilden sonra geldim dinlenmis olarak yeni ismler gordum herkes hosgelmis romanyaya , umarim herkes mutlu olur, miy naber dogum yaptinmi, merak ettim, gorusmeyeli umarim iyisindir,
melistaki hn sizin duyurunuzu okudum su an bende calismayi dusunuyorum eger ilgilenirseniz gorusebiliriz hoscakalin
Hosgeldin Gulpinar.......
yok daha dogurmadim 1 ay sonra insallah...eeeee tatil nasil gecti....desene tatil nasil gecer..seker kizin nasil..
benim son 2 haftadir gezmedigim kres gezmedigim okul kalmadi...isb ye baslayacak pazartesi,bakalim nasil olucak.
goruselim
haberlerini bekliyorum.
merhaba benim kuzumda başladı ISB ye çok mutlu okulda güzel olmuş bakalım pek heycanlı anne bugün gerçek ders yaptık diyor allah herkesin çocuğuna zihin açıklığı versin