Romanya Paylasim Alani (Tanisma)

Mrb arkadaslar,bu siteyi gec bulduguma gercekten uzuldum,ben 2 senedir esimin isi dolayisiyla konstencede yasiyorum,burada oturan varsa tanismak gorusmek isterim.

Bende konstencede yasiyorum eger bana ulasirsaniz her konuda yardimci olmaya calisirim.

merhabalar bende yakın zamanda romanya ya gideceğim. SİNAİA şehrine. orada olan arkadaşlar var mı. romanya da hayat nasıl sevgiler.

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz uzun suredir yoktum ama geldim hadi bulusalim:sm_cool:

Merhaba bolero
iasi in hep cok guzel oldugunu duyuyorum,bu mevsimde orda ne yapilabilir,yani gunu birlik gelsek,nereler gezilir,nerede yenir vs vs...

Evet iasi cok guzel bir yer. Bu mevsimde gelip gezilebilir guzel parklari, tarihi guzellikleri muzeler var. Dogasi cok guzel. En gozde yeri Kultur sarayi ve Copou'dur. Yalniz bukrese yaklasik 6 saat uzaklikta...

Gorusmek uzere...

miy hep birlikte hareket katicaz artik su troya bacimizda gelsinde bulusma yapalim bu arada evimi tutum yerlestim cok sukur rahatim artik

canim nasilsilsin uzun zaman oldu gorusmeyeli nerelerdesin neler yapiyosun geldinmi? gelicekmisin? bukrese ozletin kendini canim arkadasim :1hug:

kızım beni bekleyin buluşmak için 5 güne kadar ordayım

hadi cobuk gel ozledim bacim seni canimiz sikiliyo bak sana yakin tasindim stefan cel mara garanti bankasinin karsindayim evle ilgili ufak bi problemimiz var bugun eger onuda haledebilirsek bi ohhh cekicem insallaha.s.

sagol canim cok sansliyizki ev sahibimiz turk allah ev ariyanlarin yardimcisi olsun gobeyimiz catladi bulucaz diye

canim nasilsilsin uzun zaman oldu gorusmeyeli nerelerdesin neler yapiyosun geldinmi? gelicekmisin? bukrese ozletin kendini canim arkadasim :1hug:

Nasilsin iyimisin? Evet uzun zaman oldu gorusemedik.Gecenlerde Troya'ya sordum.Internetinin olmadigini soyledi. Bende zaten cok fazla kullanamadim bilgisayara ara ara bakiyordum. Bizde bu arada tasindik. Cok zor ve yorucu oldu ama neyseki hallettik.Yaklasik 1 aydir orasini yaptir burasini yaptir bunaldik, ustune ustelik kira yani. Neyse bu arada sende tasinmissin gozun aydin olsun. Bu arada oglun nasil oldu ? Hersey yolunda mi ? Nasil gidiyor bukreste hayat ?

Tekrar gorusmek uzere....:smiley-cool:

canim iyiyiz cok sukur evet tasindik halla yerlesmeye calisiyorum yorgunlugumu atamadim bakimsiz pis kulanmislar temizle temizle bitmiyo badana boya olmasi lazim artik onumuzdeki sene yaptiricaz bizde napalim kira ama artik turkiyedeydim 2 aydir vizemiz bitti esim is degistirdi turist vizesi ile geldik bir ay sonra tekrar gidecegim aviz vizesini bekliyecegim onunla gelecegim kosusturma bitmiyor anlayacagin ohh artik rahatim ne zaman diyecegim bilmiyorum efe'yi hastaneye yatirdim 10 gun kaldik geri ciktim oradayken birinci ameliyatimiz basarirsiz gecmis 2 ci amaliyati yapilicakti buda zor bir ameliyat dediler 3 ay boyunca butun vucudu ve kolu korsede kalicakmis bu sicak larda cocuga iskence olmasin diye yaptirmadim geri ciktim Ekim'de - Kasim'da gelin dediler o zaman bende kisa dogru gidicem tekrar bakalim hayirlisi Bukres bildigin gibi Turkiye'ye donen cok Turk var ben zaten duygu ve troya ile gorusuyorum sik iki duygunun arasin ev buldum Stefan Cel Mare'de ortaarindayim tam cok yazdim be cenem dustu sende gel artik bekliyoruz:1hug:

Evet cok zor oluyor tasinmak bizde onu yaptir bunu yaptir,boya badana yaptir. Bir de sizin o kadar da yine zor olmamistir tahmin ediyorum ki. Bizim esyalar kendimizin di onlari da tasidik ama siz sanirim dayali doseliydi ev dimi. O yuzden tasinma esnasinda cok zor olmamistir.Bizim 3 uncu evimiz bu 2 ci evimiz cok temizdi orada neredeyse cok az sey yaptirmistik ama burda bayaga bir ugrastik.

Neyse arkadaslarina yakin tasinmissin iyi olmus.Sanirim Troya Turkiye'de oda pek gorunmuyor nette.

Bu arada Efe'ye tekrar gecmis olsun diliyorum ki bir dahakinde tamamen iyilesir.

Bu arada Kandilin mubarek olsun...

Gorusuruz canimcim...

sagol canim cumlemizin kandili mubarek olsun troya bugun yarin gelmesi lazim turkiyede baya oldu gideli evet biz esyali ev tutuyoruz kaliciligimiz olmadigi icin ama cok is oluyo koltulara hep carsaf serdim icime sinmiyo iste kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Nasilsin? Ne zaman geliyorsun iasi'a? Sen neler yapiyorsun?

sagol iyiyim,sanirim bu yaz gelme isi yatti.havalar cok tuhaf,gozum yemiyor,dogumdan once gelip gormek istiyordum ama gerekmedikce yolculuk yapmamam lazim.
artik baska bahara kaldi :)
sen nasilsin nasil vakit geciriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…