Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

düşün yani ben kendisinden değil. Tv de gördüğüm zaman haberim oluyor. varmı bööyleee bişeyyy yaaaa

denisem hangi reklam yaaa bi göreydik enişteyiii :))))

özelden gönderiyom sana cicim kaydirigubbakcemile

tamam cicim sanada yolluyom hemen
ama buraya yazmayın reklam ismini tamamı vereliniortak

denisemmm pek bi masum suratı var eniştenin yaaaaa sence belinayyy

offf offf offf eniştee karizmaa ses desennn süper bi tonnn.. güzelim yaaa bi kızla birebir reklamda değilll heyecan yapmıştır o an söylmeyi unutmuşturr oynayaana kadarda belli olana kadarda bişi dememiştir ve sana süpriz yapmak istemiştir tv de görünce şaşır istemiştirr (çokmu iyi niyetliyim) :)

ben aşkımın sesine bakışına herşeyine aşığım zaten cicim opuyorumnanaktan
yakışıklıdır benim aşkım hemde çok(tabii benim gözümde). oyüzden kıskançlıktan geberiyorum zaten.
ne işin var reklamlarda, git kendi işinle uğraş. ama anlamıyorki, yok illa ek iş yapacak böyle beni deli edicek :mymeka:

denisem allahım bi ömür ayırmaz inş birbiriize bağışlar netcen güzelim erkek milleti işte öle yada böle bi şekilde deli ediyolar bizii benimkide düğünde dans etmiyelim herkesin içinde utanırım diyo düşün yani bi polis memuru sürekli toplum içinde olan adam bunu diyo gelde fıttırmaaaaa

aman amannn laflara bakkkk yavaş yavaş yumuşuyoorsun iştee... güzelim ek iş yapıyor iştee çalışmasa suçç çalışşsa suççç bu devirde para lazım kriz var ve seni alması içinde para lazımm güzelimmmm iş yapıyor çocukk ama sen tedbiride elden bırakmaa bundan sonra herşeyden haberim olucak de

kesinlikle katılıyomm eniştenin tipinden notu verdimm bende kaydirigubbakcemile5

olduuu dans etmicekişş hülyaaa buda amma alem heee :):)

bu erkeklerin hepsi farklı walla, ilginç huyları var. bi makine icat etmek lazım onları anlamak için en iyisi kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyomm eniştenin tipinden notu verdimm bende kaydirigubbakcemile5
niye aşkımı beğeniyorsunuz yaaa beğenmeyin. kimse beğenmesin benden başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naniknanik
şaka bi yana teşekkürller canlarım. içime su serpiyorsunuz walla opuyorumnanaktan

kız denisee gelir yolarım seniiii aman tipsizin teki işte seninkiii :):) olduumu?? :)

oldu oldu bal gibi olduuuu buyrunnnnnnnnn

olduuu dans etmicekişş hülyaaa buda amma alem heee :):)
alemin daniskası hemde -tatlicadiarzu-
niye aşkımı beğeniyorsunuz yaaa beğenmeyin. kimse beğenmesin benden başkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naniknanik
şaka bi yana teşekkürller canlarım. içime su serpiyorsunuz walla opuyorumnanaktan

canım benim şinci daha ii anlıyom seni benim gibi kıskançlıktan ortalığı karıştıran hep sen oluonn :asigim: :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…