E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
aahhh canım saol senin bu olumlu düşüncelerin hiç bitmek tükenmek bilmezmi. Allah seni başımızdan eksik etmesin opuyorumnanaktan
yok cicim yaa bu sefer konu farklı. Kısacası şu; bey efendi reklamlara çıkmaya cekim yapmaya vakit buluyor gizli gizli haberim olmadan. Ama söz konusu yanıma gel diyince adamda tık yok. sinir oluyorum. Cok yoğun calışıyorum biliyorsun diyip duruyor. neye inanacağımı şaşırmış vaziyetteyim :uhm:denisem hayırdır güzelim yaa bi ara topic açmıştın aynı konu yüzündenmi yine
bilmeyeceğim artık. neysee canım kapatalım benim konuyu düşünmek bile istemiyorum cünkü :1closedeyes:ama hayatım işi gereği işe gidiyoo başkasıyla buluşmaya değilkii denisemmm....
bitterr kızım barıştırmaya çalışıyoruzzz dur bi iki dakkaa yaa::)
canımcım tamamda şinci ufuk eniştem reklam çekimi yapsa ve sana haber vermese ne tepki verirsin şahsen ben kudururum denisem neolur yanlış anlama beni
yok canım ne yanlış anlicam. haklısın sonuna kadar :tomato:canımcım tamamda şinci ufuk eniştem reklam çekimi yapsa ve sana haber vermese ne tepki verirsin şahsen ben kudururum denisem neolur yanlış anlama beni