özledim kız sizi opuyorumnanaktan . kaynatıyorsunuz yine bakıyorumdaaaa hihoyyytdeniseeem gelmiişş denisemi gördümmm gel kız denisee senin nezaman düğünn:):)
çikolataammmmm taze gelin adayııı heyecan dorukta anlaşılan opuyorumnanaktanbelinayımm telden msj yazarım ben sağaaaaaaaa delikafadulden
denisemmm Şeniz
bittercimhoşbulduk canımm....ayy yerim ben sizin heycanınızı yaa güzel bişey olsa gerek benim daha evlenmeme uzun zaman var ama ben bile düşündüğümdee çok heycanlanıyorum allah herkesi tamamına erdirsin elimizi çabuk tutalım bizde gankamyaaa evde kalcaz vallaaa bekle bekle nereye kadar
özledim kız sizi opuyorumnanaktan . kaynatıyorsunuz yine bakıyorumdaaaa hihoyyyt
benim düğün yok tatlım, aşkımla limoniyiz biz bu aralar mafoldumben
yawrım ben çok utanıorum öle şelerden yaw bide annat dion:) korkumda var zatiii
evet akrepcim 1ay sona
kızlar zorunlu gitmek zorundayım ananemin yanında oturmam lazımmış öptüm hepinizii ilerleyen saatlerde gelirim inşallah
Allah nazarlardan korusun bi daha küsmeyin cicimbende özledimmm denisemmm.. sizde bizdensiniz desene bizde 1 haftadır limoniydik ama şükürki bu sabah aşkımın jestiyle barıştıkk:asigim:
evet canımcım sayılı günlerimiz kaldı yaa heyecan dorukta bayaçikolataammmmm taze gelin adayııı heyecan dorukta anlaşılan opuyorumnanaktan
aaaa evet evett mesaj yaz banaaa.. dur serdar hemen gelcem de 19 temmuzda milli olduktan sonraa :) ve direk tele koşş yada yastığın altına koy dicem ama azıcık keyfiniz var bozmim şimdi benn :):)kıyamama yahuuu okadar bekledinizz hadi sabah yazarsın barii mesajıı :):)
kaydirigubbakcemile3yawrum o gece yastığın altında duran tel sağlam kalmas delikafadulden herşey THE END olduktan sonra msj yazarım :jeyyar:
yok canım yok, hiç barışacak niyetinde değilim bu seferki tavrı canıma tak etti :mymeka:
tamam biiterimm doğru diyosun o gece ne tel rahat durur ne çarşaf ne yastık ay şeyyy öhöm öhömm :):)
aahhh canım saol senin bu olumlu düşüncelerin hiç bitmek tükenmek bilmezmi. Allah seni başımızdan eksik etmesin opuyorumnanaktandenisemm hernekadar senii kırdı üzdüysede değmiyo be tatlım inan değmiyoo.. biraz düşünsen birazcık gerilere gidip onun yanındayken nasılsın bi düşünsen inan bana hak vericeksin.. anın günün tadını çıkar yarına çıkacağımızın garantisi yok denisem..