Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

deniseeem gelmiişş denisemi gördümmm gel kız denisee senin nezaman düğünn:):)
özledim kız sizi opuyorumnanaktan . kaynatıyorsunuz yine bakıyorumdaaaa hihoyyyt
benim düğün yok tatlım, aşkımla limoniyiz biz bu aralar mafoldumben

aaaa evet evett mesaj yaz banaaa.. dur serdar hemen gelcem de 19 temmuzda milli olduktan sonraa :) ve direk tele koşş yada yastığın altına koy dicem ama azıcık keyfiniz var bozmim şimdi benn :):)kıyamama yahuuu okadar bekledinizz hadi sabah yazarsın barii mesajıı :):)

canım bütün bekar kankilerim için hayırlısı olur inşşş yarı heyecan yarı stres karışık duygular içindeyim ama gerçekten çok güzel bu telaşlar

gülaycım hayırlı olsun şeker allah tamamına erdirsin
düğün bir ay sonramı

özledim kız sizi opuyorumnanaktan . kaynatıyorsunuz yine bakıyorumdaaaa hihoyyyt
benim düğün yok tatlım, aşkımla limoniyiz biz bu aralar mafoldumben

bende özledimmm denisemmm.. sizde bizdensiniz desene bizde 1 haftadır limoniydik ama şükürki bu sabah aşkımın jestiyle barıştıkk:asigim:

yawrım ben çok utanıorum öle şelerden yaw bide annat dion:) korkumda var zatiii

evet akrepcim 1ay sona

kızlar zorunlu gitmek zorundayım ananemin yanında oturmam lazımmış öptüm hepinizii ilerleyen saatlerde gelirim inşallah

akrep kardeş sanada merhabaa :):) bi merhaba deseydin barii yahuu :):):

bananee kaçamaszınn anlatıcaksın bak bittere tırsııyomuuu kızım evlenmem size bağlı diyommm kaydirigubbakcemile3
hadis en git annaneciğinin yanına öptüm gülayım senii​

amiiinnn denisemm sizde küsmeyinn yaa barışınn hadiiiiiii

çikolataammmmm taze gelin adayııı heyecan dorukta anlaşılan opuyorumnanaktan
evet canımcım sayılı günlerimiz kaldı yaa heyecan dorukta baya

yawrum o gece yastığın altında duran tel sağlam kalmas delikafadulden herşey THE END olduktan sonra msj yazarım :jeyyar:

yok canım yok, hiç barışacak niyetinde değilim bu seferki tavrı canıma tak etti :mymeka:

tamam biiterimm doğru diyosun o gece ne tel rahat durur ne çarşaf ne yastık ay şeyyy öhöm öhömm :):)

yok canım yok, hiç barışacak niyetinde değilim bu seferki tavrı canıma tak etti :mymeka:

denisemm hernekadar senii kırdı üzdüysede değmiyo be tatlım inan değmiyoo.. biraz düşünsen birazcık gerilere gidip onun yanındayken nasılsın bi düşünsen inan bana hak vericeksin.. anın günün tadını çıkar yarına çıkacağımızın garantisi yok denisem..

zeynebimm daklumm bakma ordan bizee sen sakın dışlandığını sanma sende gir konuya yaz düşünceniii bakma öle ordan gankamm...

tamam biiterimm doğru diyosun o gece ne tel rahat durur ne çarşaf ne yastık ay şeyyy öhöm öhömm :):)

öhööööö öhöööö öhööööööööööööööööööööööööööööööööööö :CüvCüv:
denisem hayırdır güzelim yaa bi ara topic açmıştın aynı konu yüzündenmi yine

aahhh canım saol senin bu olumlu düşüncelerin hiç bitmek tükenmek bilmezmi. Allah seni başımızdan eksik etmesin opuyorumnanaktan

anladıkk öhöö öhööö öhöö gıcık olduda ondan şekerimm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…