Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
pişştt kızlarr açtım sayfamızı buyurun hadi bakalım kaldığımız yerden devam edelimm merakliii_ PasakliMinikTanrica,patient,muratoslemmmm,newlife,glsh85,duygussduyguss,MaLiBu ,papatya58 ,mavis87, HaYaTSIN, duyguçıkmazı
ve diğerleriii hadiiiiiiii şekerlerrrrr
:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU2
hoşgeldin şekerimmm hepimize hayırlı olsunnnnn :lepi: hımm sen nediyodunn sıcacık yerde evdeydinmi diyordun süpürgeni alıp gitmiştinn ama ben yakaladım işte senii gel burayada biöpem seni yanaktan kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi EU2
belinay kiz acmissin yine kendine yakisan bir topik....
valla biz senin romantikliginle asik atamayiz ama benimde kendimce vardir romantik taraflarim...
romantikligi fazla sevmeme ragmen asiri duygusal oldugumda bir gercektir yani...
romantik romantik, asik asik paylasimlar...

• Konu Sahibi EU2

oyyy bebeğimmm nasılda dostunun kokusunu alıpta geliyorrr kendine yakışanı yapıyorr dostunu sevindiriyorr hoşgeldin bitanemm artık yeni mekanın burasıı irtibatı koparmayalımmmm yerimseniben

• Konu Sahibi EU2
valllaaaa benümküü nöbetçiii yinee.hastaneyee gdicem birazdan.ufaktan hazırlanıyımm ben en iisiii

• Konu Sahibi EU2
ama bende romantıkım bende kızım -tatlicadiarzu-benım adım neden yokkı ....
cok duygusallastır...

senağlamasenağlamasenağlama

oyyy bebeğimmm nasılda dostunun kokusunu alıpta geliyorrr kendine yakışanı yapıyorr dostunu sevindiriyorr hoşgeldin bitanemm artık yeni mekanın burasıı irtibatı koparmayalımmmm yerimseniben

ayip ettin tabiki artik burasi benim mintikam...:lepi:
kovsan bile gitmem...
bu arada sevgililer günü süprizini okudum ne diyeyim valla allahim nazarlardan korusun....
ufugunu sana, seni ufuguna bagislasin... :Saruboceq:

ayip ettin tabiki artik burasi benim mintikam...:lepi:
kovsan bile gitmem...
bu arada sevgililer günü süprizini okudum ne diyeyim valla allahim nazarlardan korusun....
ufugunu sana, seni ufuguna bagislasin... :Saruboceq:

kovmakmıı?? kovanları ben kovarım beeeeeeee:jeyyar: aşkım canım bitanem dostummmm çok teşekkür ediyorumm ufuğum bana öyle güzel şeyler yaptıki beni öyle mutlu ettikiii dediğin gibi RABBİM BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMASIN:Saruboceq:
:asigim:

...................

Son düzenleme:
...............................

Son düzenleme:
artık burdayız bacımm... yaaaa olmadı dimi o cd of yaaaaa

biliyorum canim okudum hepsini ve bende cok mutlu oldum... Şeniz
sende seviyorsun ama bence ufuk seni daha cok seviyor... (saka giciklik yapiyorum) :tomato:
bu arada her süprizde ablanlarin evi kullaniyor evde, onlarda alisti bu süprizlere bari ablanlara söyle süpriz yapmak isteyenlere kiralasinlar bir kac saatligine... :lepi:
hem sevap islemis olurlar hemde bu kriz ek gelir olur.... kaydirigubbakcemile3

.............................

Son düzenleme:
konuyu görünce hemen atladım hihoyyyt
selam bütün romantik kızlara kaydirigubbakcemile5

napalım be canımm ordan başka gidicek bi evimiz yokki ablamlar evleneli 9 ayolucak ve hep kalmayada ordayız yemeğede oturmayada ve gördüğün gibi sürprizleredee kaydirigubbakcemile3

evet benim sevgim aşkımın sevgisinin yanında minnaccık kalıyoo kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…