E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
belinay kiz acmissin yine kendine yakisan bir topik....
valla biz senin romantikliginle asik atamayiz ama benimde kendimce vardir romantik taraflarim...
romantikligi fazla sevmeme ragmen asiri duygusal oldugumda bir gercektir yani...
romantik romantik, asik asik paylasimlar...
valllaaaa benümküü nöbetçiii yinee.hastaneyee gdicem birazdan.ufaktan hazırlanıyımm ben en iisiii
kaçç bakalımm elbet yakalicam ben seniiii
ama bende romantıkım bende kızım -tatlicadiarzu-benım adım neden yokkı ....
cok duygusallastır...
senağlamasenağlamasenağlama
oyyy bebeğimmm nasılda dostunun kokusunu alıpta geliyorrr kendine yakışanı yapıyorr dostunu sevindiriyorr hoşgeldin bitanemm artık yeni mekanın burasıı irtibatı koparmayalımmmm yerimseniben
ayip ettin tabiki artik burasi benim mintikam...:lepi:
kovsan bile gitmem...
bu arada sevgililer günü süprizini okudum ne diyeyim valla allahim nazarlardan korusun....
ufugunu sana, seni ufuguna bagislasin... :Saruboceq:
kovmakmıı?? kovanları ben kovarım beeeeeeee:jeyyar: aşkım canım bitanem dostummmm çok teşekkür ediyorumm ufuğum bana öyle güzel şeyler yaptıki beni öyle mutlu ettikiii dediğin gibi RABBİM BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMASIN:Saruboceq::asigim:
biliyorum canim okudum hepsini ve bende cok mutlu oldum... Şeniz
sende seviyorsun ama bence ufuk seni daha cok seviyor... (saka giciklik yapiyorum) :tomato:
bu arada her süprizde ablanlarin evi kullaniyor evde, onlarda alisti bu süprizlere bari ablanlara söyle süpriz yapmak isteyenlere kiralasinlar bir kac saatligine... :lepi:
hem sevap islemis olurlar hemde bu kriz ek gelir olur.... kaydirigubbakcemile3