Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

aahhh canım saol senin bu olumlu düşüncelerin hiç bitmek tükenmek bilmezmi. Allah seni başımızdan eksik etmesin opuyorumnanaktan

ahh canım benimm çok sağolasınnn bitanemmm.. bazı kişiler aşkını abartıyo birtek o aşk yaşıyo sanki ablalık taslıyo diyolar ama ben böyleyimm KARDEŞİMMMMMMM duygularıma gem vuramazsınızzzz :teytey: beyenmeyen küçükk oğluna almasınnn kaydirigubbakcemile3zemuszemus

denisemm barışcanmııııı barışcan dimiii barışcan barışcannnnnnn

denisem hayırdır güzelim yaa bi ara topic açmıştın aynı konu yüzündenmi yine
yok cicim yaa bu sefer konu farklı. Kısacası şu; bey efendi reklamlara çıkmaya cekim yapmaya vakit buluyor gizli gizli haberim olmadan. Ama söz konusu yanıma gel diyince adamda tık yok. sinir oluyorum. Cok yoğun calışıyorum biliyorsun diyip duruyor. neye inanacağımı şaşırmış vaziyetteyim :uhm:

ama hayatım işi gereği işe gidiyoo başkasıyla buluşmaya değilkii denisemmm....

ama hayatım işi gereği işe gidiyoo başkasıyla buluşmaya değilkii denisemmm....
bilmeyeceğim artık. neysee canım kapatalım benim konuyu düşünmek bile istemiyorum cünkü :1closedeyes:
eeee sizin enişte bey nasıllar bitterim, belinayım?

bizim enişte bey yani benimki maç izlemekle meşgull şekerim şuandaaaa :):)

seninkide maçkolik anlaşılan kaydirigubbakcemile3

hemdee çoookkkk maçkolik ve kurtlar vadiciii dünya duruyo bu ikisinde:):)

benimkide çalışıyo canımm konser varmış bingölde -tatlicadiarzu-
denisem tamam işleri yoğun olabilir gelemeyebilir ama senden gizli reklam neym yapmasına uyuz oldum bende :1closedeyes:

bitterr kızım barıştırmaya çalışıyoruzzz dur bi iki dakkaa yaa::)

benden bunu gizleyen kim bilir başka neleri gizler :1shok:

görünen köy klavuz istemez belinayım, bitterim haklı mafoldumben

belinayım ne yılı. Gecen sene tanıştık biz kaydirigubbakcemile

1 yıl olmuş işte denisemm.. pekii bu zamana kadar bu oğlanceyiz bi yamuk yapıverdimi sana bakem kısçem??

yamuk yaptı derken. ne demek anlamadım :1closedeyes:

yok cicim görmedim hic :çok üzgünüm:

canımcım tamamda şinci ufuk eniştem reklam çekimi yapsa ve sana haber vermese ne tepki verirsin şahsen ben kudururum denisem neolur yanlış anlama beni

reklam çekiminin olduğu yere gider bitmesini bekleridimm sonrasımııı anlatmim en iyisikaydirigubbakcemile3​

canımcım tamamda şinci ufuk eniştem reklam çekimi yapsa ve sana haber vermese ne tepki verirsin şahsen ben kudururum denisem neolur yanlış anlama beni
yok canım ne yanlış anlicam. haklısın sonuna kadar :tomato:

X