Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

:):):):) deliii kızz:) çek bakim bu tipsize bi mesajj hadii:)

aynen öyle bitterim. her gün her an her saniye kıskançlık yapmaktan bende sıkıldım ama elimde değil napiyim opuyorumnanaktan

ne diye cekicem o ceksin belinayım :dilcikar:

lülülünü yicem seninn çek "napıyorsun" de bakim biii???

inadım ben banane çekmem :1closedeyes:

hadi bağalımm belinayımın dediğini yap sen şöle en romantikinden bi msj yaz enişteme
bende acaipppppp kıskançlık krizlerine giriom yaaa özellikle beline jopu takıp çarşı devriyesine çıkınca deliriyommm şincide konserde görevli bütün kızlar benim kocişime bakıyo gibi hissediomm

otur öle kös kös kok evde emi deniseee inşallah evde kalırsn msj çekmessen :)

aaahhh biterim aynı beennnndeennsiinnnnn, işte özlem uzaklık bi araya geldimi bu kıskançlık krizleri oluşaveriyor maalesef elimizde olmadan mafoldumben

çikolatam kimin konseri buu??​

saol belinay yaaa -tatlicadiarzu-
ama ben cekmicem anlasın hatasını kuzum. o ilgilensin benle opuyorumnanaktan

denisem kaprisli olduğumuz zamanlarda şşşşşşşttttttt die msj yazarıs biz sende öle bişiler yazsan :asigim:

hem uyuyuordur o şimdi :dilcikar:

uyanssınn gıcık değilmisin :):) uyandır sendee.. şiiittt pişttttt napıyonnnn deee :):)

kızlar bi arkadaşın kına gecesi var görünüp gelem ben bi geldiğimde burda olursanız dedikodu yaparıs yine hepinizi çok seviommmmmmmm Şeniz

cicim benim de cıkmam gerek yarın acık öğretim sınavim var. masa başında uyuyakalmak istemiyorum. öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan

denisemmm başarılar canım arkadaşıımm..
bitterimmmm gelinimm geldinmiiiii??

selam güzelleeerrrr buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…