- 18 Nisan 2009
- 549
- 0
- Konu Sahibi EU2
slm kıslar ben geldim benide alın aranıza şevkatli kollarınıza sevgiyle kucaklayın beniiiiiii...........eee o kadar laf ettik alırsınız heralde artık dimi gankammmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelll gelinimmm gelllll gülayıımda senden önce gidiyoo sonra sen gidiyooomm gelinimmmmmm
belinayım sennde son durum neeee mirakla bekliyosssss hihoyyyt bende işi bıraktım artık seninn gibi bi ev kızı oldum -tatlicadiarzu-
slm kıslar ben geldim benide alın aranıza şevkatli kollarınıza sevgiyle kucaklayın beniiiiiii...........eee o kadar laf ettik alırsınız heralde artık dimi gankammmmmm
ya canım perşembe günü nikahımız oldu ikimizde aptallaştık afedersin çok garip inanamıo insan yaw
wala epey bi oynicam onu biliorum herkes şaşırcak bu kıza nooldu die ona eminim:) dağıtıcam biras kararlıyım kaydirigubbakcemile2
bende mirakla kendimi bekliyomm ne olcak diee uzantak izliyom siz gibi kaydirigubbakcemile3 çikolatam ben sizi evlendirmeden gitmicem ilk önce evlenin bi ilk geceyi atlatın önerirseniz evlencemm zemuszemus
gankam benim teşekkürlerr şimardım utandım vallaaGÜLAYCIMherkes öle söler insan kendi düğününden bişiy anlamaz aptallaşırmışş snra hatırladığında yaa ne pasifmişim düğününde demek yerine eğlenmeye balıcaksın düğünün oldumuu bidee
gülayım deneme yanılma metodu güzelimm ama kandırmayın beni tamamı kaydirigubbakcemileamann deliye bakk bizi kobay olarak kullaniii kaydirigubbakcemile3
wala epey bi oynicam onu biliorum herkes şaşırcak bu kıza nooldu die ona eminim:) dağıtıcam biras kararlıyım kaydirigubbakcemile2
ganka kalmayızzz mirak etme sennn kaydirigubbakcemile3bittercimhoşbulduk canımm....ayy yerim ben sizin heycanınızı yaa güzel bişey olsa gerek benim daha evlenmeme uzun zaman var ama ben bile düşündüğümdee çok heycanlanıyorum allah herkesi tamamına erdirsin elimizi çabuk tutalım bizde gankamyaaa evde kalcaz vallaaa bekle bekle nereye kadar
evet resmi dini her türlü eşim o benim
tamam güzelim bekle sen 11 temmuz burda olcak düğünüm 17 temmuzda aşkımın memlekette başlıcak düğün 19 temmuz pazar gecesi kıyamet kopar delikafadulden delikafadulden delikafadulden annatırım ben sağaaa :CüvCüv: