Romantik kzlarn toplanma yeri (Hadi bizim tayfa)

slm kıslar ben geldim benide alın aranıza şevkatli kollarınıza sevgiyle kucaklayın beniiiiiii...........eee o kadar laf ettik alırsınız heralde artık dimi gankammmmmm

gülayım dikkat et kendine güzelim yaaaa... yatak odasını alın kızım ne önemlisi o :):) ayyy acaip heyecandırrr bilirim çünkü 21 hazirandada ablam evlendi bizde geçen sene bu zamanlarda telaşlardaydıkkk :):) düğün sabahı sen hiiiç bişi hissetmiceksin düğünde bileee benmi evleniyorum diceksinn emin ol:):)

zeynebimm daklumm gankamm hoşgeldinnnn kuzumm.. kızlar zeynep benim kankamdırrrr samimidr içtendir içten pazarlıklı değildir duru gibi bir güzelliği vardır insan gibi insandır yaniii:):)

ya canım perşembe günü nikahımız oldu ikimizde aptallaştık afedersin çok garip inanamıo insan yaw

belinayım sennde son durum neeee mirakla bekliyosssss hihoyyyt bende işi bıraktım artık seninn gibi bi ev kızı oldum -tatlicadiarzu-

bende mirakla kendimi bekliyomm ne olcak diee uzantak izliyom siz gibi kaydirigubbakcemile3 çikolatam ben sizi evlendirmeden gitmicem ilk önce evlenin bi ilk geceyi atlatın önerirseniz evlencemm zemuszemus

slm kıslar ben geldim benide alın aranıza şevkatli kollarınıza sevgiyle kucaklayın beniiiiiii...........eee o kadar laf ettik alırsınız heralde artık dimi gankammmmmm

hoşgeldin canımcım çıtır gelin adayı hulyaa ben :))))))

gankam benim teşekkürlerr şimardım utandım vallaaGÜLAYCIMherkes öle söler insan kendi düğününden bişiy anlamaz aptallaşırmışş snra hatırladığında yaa ne pasifmişim düğününde demek yerine eğlenmeye balıcaksın düğünün oldumuu bidee

wala epey bi oynicam onu biliorum herkes şaşırcak bu kıza nooldu die ona eminim:) dağıtıcam biras kararlıyım kaydirigubbakcemile2

bittercimhoşbulduk canımm....ayy yerim ben sizin heycanınızı yaa güzel bişey olsa gerek benim daha evlenmeme uzun zaman var ama ben bile düşündüğümdee çok heycanlanıyorum allah herkesi tamamına erdirsin elimizi çabuk tutalım bizde gankamyaaa evde kalcaz vallaaa bekle bekle nereye kadar

wala epey bi oynicam onu biliorum herkes şaşırcak bu kıza nooldu die ona eminim:) dağıtıcam biras kararlıyım kaydirigubbakcemile2

hadi hayırlısı oyna vallasen oynamıcaksında kim oynicak en mutlu gününnn öle yeni gelin ayağına süzünmee oynaa inme sahnedennnhihoyyythihoyyyt

bende mirakla kendimi bekliyomm ne olcak diee uzantak izliyom siz gibi kaydirigubbakcemile3 çikolatam ben sizi evlendirmeden gitmicem ilk önce evlenin bi ilk geceyi atlatın önerirseniz evlencemm zemuszemus

tamam güzelim bekle sen 11 temmuz burda olcak düğünüm 17 temmuzda aşkımın memlekette başlıcak düğün 19 temmuz pazar gecesi kıyamet kopar delikafadulden delikafadulden delikafadulden annatırım ben sağaaa :CüvCüv:

inmeyceeem ama benimki pek sevmez oynamayı bilmiorum artık ablamlar arkadaslar koparız biz zemuszemus

gankam benim teşekkürlerr şimardım utandım vallaaGÜLAYCIMherkes öle söler insan kendi düğününden bişiy anlamaz aptallaşırmışş snra hatırladığında yaa ne pasifmişim düğününde demek yerine eğlenmeye balıcaksın düğünün oldumuu bidee

zeynebimm daklumm gerçekleri söledimmm kuzumm​
amann deliye bakk bizi kobay olarak kullaniii kaydirigubbakcemile3
gülayım deneme yanılma metodu güzelimm ama kandırmayın beni tamamı kaydirigubbakcemile

ablamda öleydi salonda nikah kıyıldı benim ablamın ve sonra pastayı kesti takıdan sonra tam oturucakken çalan müzik eşliğinde bi 10 dk pisstte tek başına döktü kurtları damat dahil tüm davetliler şaşkınlıkla izledik ablamıı :teytey:​

bittercimhoşbulduk canımm....ayy yerim ben sizin heycanınızı yaa güzel bişey olsa gerek benim daha evlenmeme uzun zaman var ama ben bile düşündüğümdee çok heycanlanıyorum allah herkesi tamamına erdirsin elimizi çabuk tutalım bizde gankamyaaa evde kalcaz vallaaa bekle bekle nereye kadar
ganka kalmayızzz mirak etme sennn kaydirigubbakcemile3
evet resmi dini her türlü eşim o benim :eek:
hava atma leyn :mymeka:​
tamam güzelim bekle sen 11 temmuz burda olcak düğünüm 17 temmuzda aşkımın memlekette başlıcak düğün 19 temmuz pazar gecesi kıyamet kopar delikafadulden delikafadulden delikafadulden annatırım ben sağaaa :CüvCüv:

19 temmuzda deprem olcak desene senden çok ben heyecan yaptımmm nedense delimiyim neyimmmkaydirigubbakcemile3 20 temmuzda bekliyomm hülyaa ona göreee... gülay sen nezaman gelirsin anlatmaya kaydirigubbakcemile3​

deniseeem gelmiişş denisemi gördümmm gel kız denisee senin nezaman düğünn:):)

belinayımm telden msj yazarım ben sağaaaaaaaa delikafadulden
denisemmm Şeniz

X