romantik bir kahvaltı için yardımınıza ihtiyacım var:)

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
bayanlar sevgilimle bir ay sonra görüşeceğimizde ona romantik ve güzel bir kahvaltı hazırlamak istiyorum ama aklıma süslü şirin şeyler gelmedi.. bende kk bayanları yardım eder diye düşündüm kalpli süslü romantik ve eğlenceli bi kahvaltı için neler yapsam iyi olur a.syerimseniben

1853.jpg

bide böyle ürünler var bana hediye geldi kalıp çıkartıyorsun

ayy çok hoşmuş kalpli sosisler.. opuyorumnanaktan
yapacağım sosislerden bakalım daha nasıl öneriler gelicek

buda benim eşime sevgililer gününe hazırladığım kahvaltı belki fikir olur sana canım

evet canım iki boy kalpli kalıp ile yaptım yerimseniben

ne mutlu canım sana fikir olduysa opuyorumnanaktan

internetten kalp şeklinde katlanmış peçete örneği buldumopuyorumnanaktan

sevgilinin en sevdiği şeyleri hazırla bence, sunumlar hoş ama benim eşim yemezdi hazırlasaydım tabi sinir olurdum bende o gün berbat geçerdi. erkekler lezzetli şeyleri seviyorlar bu tür şeyler çocukça geliyor, tadı güzel olan şeyleri hazırla birlikte çay sohbeti yaparsınız.
unlu mamülleri satan yerden çeşitli börek açma vs. falan alı çeşit yapabilirsin.

sevgilinin en sevdiği şeyleri hazırla bence, sunumlar hoş ama benim eşim yemezdi hazırlasaydım tabi sinir olurdum bende o gün berbat geçerdi. erkekler lezzetli şeyleri seviyorlar bu tür şeyler çocukça geliyor, tadı güzel olan şeyleri hazırla birlikte çay sohbeti yaparsınız.
unlu mamülleri satan yerden çeşitli börek açma vs. falan alı çeşit yapabilirsin.

Aynen sana katılıyorum. İlla kalp şeklinde olması şart değil. Sevdiği şeyler olması daha önemli...

kızlar haklısınız.. erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş..zemuszemus
ben ona tahinli çörek felan alayım bayılır ona.. kalp şeklindeki sosis yaparım gözüne güzel görünsün diye.. domates salatalık sosis yumurta peynir zeytin olmazsa olmazı tabi nutellaaklinialirimsmile sevgilim tatlı düşkünüdür..

X