Rolleri değiştik resmen ve bu beni çok sinir ediyo

Evet bence de çok teşekkür ederim tatlım

Evet bence de çok teşekkür ederim tatlım

meraba bana yardım edın temmuzda evlendım esımle 4 yıl cıktık bır sende nısanlı kaldık ve evlendık esım5 aydır askerde 15 ay yapıcak evlıloıgımız guzel gıdıo bızım ama esım aılsı sorunları var kavga etdıler ve ben annemde kalıorum esım ceza aldı aqskerde dısko dıe bugun konustuk askım cezaya gıdıom senı sevıorum arıcam aksam dedı cok guzel bı konusma yapt5ık sonra telefonuma tanımadıgım bırı msj atdı sabah arammsın kımsın dıe ama aramadım esım arkadsın telıne hatdına takmıs ve num kalmıs o cocukta msj atmıs kım dıe bende ozelden aradım mımsın dıe bnı msj atmsnz dıe oda sn kımsın dedı num sonu sususu deglmı dedı hyr dedım bnde sususus dedım ne farkıdıo dedı esımde arkadsın yanındaymıs ve arkadasın telefonu aradı ve sen neden arıosun bnm cezaya gtdımı ble ble dedı bgrdı cagrdı bnde bn nerden blm arkadsn oldugunu dedım sonra kapatdı telfnu suratıma aksam aradı ve bna bagrp cgrdı neden arıosundedı bnde baskası sandım juzenm yada kardesım yada baskası bn anlıcagmıanldım yapamıoz senınle gelınce ızne gerekenı yapalım ayrlalım demek ıstedı bnde aradım bagrdım cagrdım yumusadı braz senı sevıom falandedı soguk soguk yarın arıcam dedı napmam lazım ayrılırmı bn bısıy yapmadım kardesım sen kımsın bna msj atıon dedım sonucta napcammm yardım edınnnn

Tatlım sakin ol.neden ayrılsınki senden bu çok saçma.askeriye gerçekten çok farklı bir ortam duyduğuma göre.şöyle düşün ben evli olmadığımdan babamdan örnek vericem. Babalarımız bile iş stresinden annelerimize bağırıyor çağırıyor savunma mekanizması yani bu yansıtma yapıyor.eşinin sana yaptığı da bu.orada zaten stres altında üstüne ceza almış onun da üstüne üstlük senden 15ay ayrı kalacak.erkekler eşlerinin korumasız olduğunu bilince yaparlar bence stres.bu yüzden bağırmıştır sana.sonra pişman olmuş bak sevdiğini söylemiş. Gelene kadar da anlar bence hatasını lafını bile açmazsınız bence

benim de didiklemelerim var cnm ama seninkileri okuyunca kendime şükür ettim resmen,sakın kızma bana ama :) erkekler gelemiyor böyle şeylere,bi yerden sonra da soğuyorlar.ybence yine de sabırlı bir sevgilin varmış.sen al karşına konuş.samimi ol,anlat içindekileri.eminim düzelecektir aranız.

Tatlım o kadar çok konuştum ki daha önce bu kez inanır mı hiç bilmiyorum.hatta bana aynı senaryoyu en az 50bin defa yaşamışızdır dedi

Kızlar şuan çok farklı bir durumdayım. Yukarıda yazımı okumuşsunuzdur erkek arkadaşımın yakın arkadaşı vardı bi kız.sevgili erkek arkadaşım bana msj atmazken güniçinde bana msj atmayı sevmiyorum derken o kızla her daim msjlaşmış gören onu sevgilisi sanacak.bunu ona söyledim benim işim düşmese ona msj atmam hangi muhabbeti sonlandırmışız ara da sor dedi.öyle kızıyorumki anlatamam.kız beni tanıyor benimle sevgilimle ilgili konuşuyor seni çok seviyor vs.burada arkadaşı da yok başka.ama ben öyle çok kızıyorumkiii off çok öfkeleniyorum. Aşamıyorum bunu nasıl aşıcam:26:

Son düzenleme:
o kızla arasına mesafe koysun başka çaresi yok ki, canım tavsiye ettiğim kitapları aldın mı? yanlış anlama sakın, tanıdığım biri olsaydın sana ben verirdim kendiminkileri oku diye, yani ticari reklam amaçlı vs bi durum yok asla ama böyle kafana takarak olmaz, bu konuda aşama kaydetmek lazım

Aldım tatlım okumaya başladım.yok yanlış anlar mıyım sağl tatlım :) ben söyledim hoşlanmıyorum o kızdan diye dinlemedi.o kız beni arayıp sevgilin seni çok seviyo vs demişti sonra kız başladı konuşmaya bizim onla aramızdan su sızmaz herkes sevgili sanıyo o kadar ayrılmayız birbirimizden vs dedi ben kudurdum tabii hemen aradım benimkini.çok şaşırdı arkadaşının öyle demesine.ben de dedim kardeşim dediğin kız işte bunları söyledi diye kızdı o da tabii çok sinirlendi pişman oldu onla arkadaş olduğuna ben ona sorarım bunlar ne demekmiş dedi Allah belasını versin dedi ben seni anlatıyordum ona dedi neden yaptı bunu anlamadım dedi.sonunda kurtuldum o kızdan:) bana da sen neden dinledin onu dedi beni tanımıyor musun dedi neden inandın ona dedi sevgimden emin değil misin vs konuştu ben de ne bileyim onun ne diyeceğini şaşırdım zaten bi diyoki sevgilin seni çok seviyo bi daha diyo ki biz onla sevgili gibiyiz vs konuşuyor.çok kızdım o kıza ya sevgilime de kızdım doğru dürüst bi kız değil dedim inanmadı.ben bu kıza Kasım ayında sevgilimle ilgili soru sormuştum yanına gelen stajyer kızlarla ilgili yanlış yapıyo mu bana çevresinde çok kız var demiştim.aptal kız gitmiş söylemiş hemen sevgilin güvenmiyor sana bunları dedi bana demiş. Bugün söyledi sevgilim onu bana.ne aptal ya dengesiz üff sonunda kurtuldum ondan.derin bi oh çektimm öyle işte anlatmak istedim sana :)

Son düzenleme:

anlattığın için sağ ol kuzum, şöyle bir durum var, hislerin ne diyor bu konuda? bana kız erkek arkadaşından fena halde hoşlanıyor gibi geldi, hatta direk eminim buna... insanlar birbirini tanıdıkça yakınlaşır, sever, bunu hatırdan çıkarmamak lazım. erkek arkadaşının onla mesafe koyduğuna emin olman iyi olur, eğer imkanın varsa haber vermeden bi süpriz ziyaret bile yapabilirsin

Bugün görüştük zaten :) o benim memleketime atandı zaten ama bi kaç günlüğüne Ankara ya gitmişti üniversite arkadaşları ile buluşmaya.kız hoşlanıyor mu bilmiyorum anlamadım ki niyetini ama güvenmiyorum o kıza artık beni arayıp sevgilin seni çok seviyo sensiz nefes alamıyor dedi bana ben sizin ilişkinize yardım etmeye çalıştım hep dedi . Sonra da bizi sevgili sanıyorlar vb bu lafları etti deli mi ne ya anlamadım ki:26:

olay ne biliyor musun? sevgilin seni seviyor vs lafları tamamen onun duyduğu kendi vicdan azabından ileri geliyor, yani eğer aralarında bir şey geçtiyse şüphe çekmemek için söylemiş, sonra seninkinin senden vazgeçmediğini görünce de kıskançlıktan çatlayıp bizi sevgili sanıyorlar demiş, biz yakışıyoruz gibisinden...

Aralarında bi şey geçmemiştir sanırım :26: kız yani dikkat çeken bir kız değil doğrusu ve sevgilimde ona yakınlaşsa yüz verirdi herhalde kız diye düşünüyorum.ben hiçbir erkeğe güvenmem bu kritik dönemde (0-6 yaş arasında) güven duygusunu almamamdan kaynaklı.o yüzden çok didiklerim bundan önceki ilişkilerimde de böyleydim.sen ne diyorsun aralarında bir şey geçmiş midir sence:44:

canım aralarında bi yakınlaşma olduğu belli ama bunun boyutunu ancak onlar bilir, belki hiç konuşulmayan sadece kızın duydugu platonik bir şey belki başka bir şey. ben de yaşadığım bazı şeylerden sonra kimseye güvenmiyorum... dediğim gibi platonik bir şey de olabilir, ama kızın hoşlandığına şüphe yok. buarada hayırlı olsun tayin işine aşırı sevindim. artık elinin altında gözünün önünde olur sen çaktırmadan sürdür kontrollerini, yani tel falan bakcaksan da tuvaletteyken falan yap şuan sizin de kritik döneminiz, şuanda rahat olman lazım canım, oh talih senden yana bak geliyor sevdiğin yüzyüze bazı şeylerin anlaşılması daha iyi olur. bir kadın olarak hislerine güven, biliyosun kadınlar hisseder...

Tatlım o Eylül den beri burada memleketimde ama ben Ankara dayım okulum devam ediyor :)açıkçası ben sevgilimin ona karşı bi şey hissetmediğinden eminim.o konuda güvenirim birine ufacık Kaysa gönlü gelip söyler bana.bunun dışında kız hiç tipi değil.hem görünüş olarak hem karakter olarak.ben sevgilimin eski sevgililerini de tanıyorum.o böyle sessiz kendi halinde yani sıradışı olmayan kızlardan hoşlanır.bu kız da tamtersi ama iyi birine benziyordu yani ben güvenmiştim.beni de kızla tanıştırdı hemen okula atanır atanmaz ben gidiyorum arada zaten ilk karşılaşmamızda tanıştırdı.sonra kız bana sevgilimle yaşadıklarımı anlattı erkek arkadaşım dert yanıyormuş buna şöyle yapıyo böyle yapıyo diye.akıl alıyormuş ondan ne yapmam lazım diye.kız söyledi bunları.ama kız hoşlanmış olabilir.ki ben öyle hissetmiştim zaten en başında.ama beni bilince sonuçta bi şey olmaz benim kuruntumdur diye düşünmüştüm. Anlamadım ki kızda çok tuhaf bana anlatıyor her şeyi sevgilimle aramda geçenleri yılbaşında sevgilim Ankara ya geldi yanıma onu falan biliyor kız yılbaşında ne yaptığımızı vs seni çok seviyor sen çok çektirmişsin ona o çok düzgün bi insan vs dedi hatta bana keşke kardeşim olsa o benim dedi biliyo musun ama sonra da bla bla bla:44: deli mi ne

Son düzenleme:

he iyi o zaman canım durum korktuğum gibi çıkmadı :) yine de erkek arkadaşını aranızda geçen şeyleri 3. kişilerle paylaşmaması konusunda uyarabilirsin, benim tahammül edemediğim bir durumdur aileme bile bişey anlatmam

Evet o konuda uyarsam iyi olur :) sence durum ne kız neden böyle tutarsız konuşuyor olabilir:44:

canım, kızı hayatınızdan çıkarın gerisini düşünüp canını sıkma bence, kendi manyaklığı da olabilir

Evet canım şükür çıktı hayatımızdan :) kızlara da güvenemicez herhalde ya ben annesi rahatsız diye çok üzülmüştüm ziyarete bile gitmiştim ne safmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…